Συνταγές

Φτιάχνουμε γενεθλιακά Mocktails με Swizzels για τα 16 χρόνια μας

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για γιορτάσουμε τα 16 μας χρόνια από ένα κρύο mocktail;

Κάναμε την απόλυτη συνεργασία με την Swizzels για την παραγωγή συμπληρωμάτων με αρκετή πρωτεΐνη και ελάχιστη ζάχαρη που θα σου θυμίσουν τα παιδικά σου χρόνια με γεύσεις όπως Drumstick, Parma Violets, Refreshers, και Love Hearts.

Ο αρχηγός της κουζίνας μας, Niall Kirkland, παρουσιάσει έναν απλό και γλυκό τρόπο για να ξεκινήσει το πάρτυ! Δες την σειρά με τα νόστιμα mocktails που φτιάχνει με την Clear Whey.

Δεν έχουν μόνο μοναδικές γεύσεις, άλλα και 20 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα, αποτελώντας τον πιο δροσερό τρόπο για να μείνεις στην κορυφή της καθημερινής σου πρόσληψης πρωτεΐνης.

Καλή απόλαυση 🙂

Διαδικασία

  1. Πρόσθεσε όλα τα συστατικά σε ένα σέικερ για cocktail (ή Metal Shaker) και κούνησε καλά.
  2. Σέρβιρε σε ένα κρύο ποτήρι και βάλε κάποιο φρούτο της επιλογής σου για γαρνίρισμα.


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.


Έκπτωση 45% σε Aμινοξέα & Βιταμίνες 💊 | Χωρίς Κωδικό + Έκπτωση 30% στα best sellers | Kωδικός: BS30 Περισσότερα