Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

5 απλές επιλογές πρωινού με αρκετή πρωτεΐνη

5 απλές επιλογές πρωινού με αρκετή πρωτεΐνη
Monica Green
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Ψάχνεις επιλογές πρωϊνού με αρκετή πρωτεΐνη;

Υπάρχει ένας λόγος που οι άνθρωποι λένε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Αλλά αυτό δεν εμποδίζει πολλούς από εμάς να μην του δίνουμε την προσοχή που του αξίζει...

Όταν αργείς και δεν έχεις χρόνο να ετοιμάσεις ένα σωστό πρωινό, θα φας μια μπανάνα και μια φέτα τοστ. Είναι θρεπτικό... αλλά πού είναι η πρωτεΐνη;

Αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου στο γυμναστήριο, πρέπει να τρως αρκετή πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα της ημέρας. Η πρωτεΐνη είναι επίσης το πιο χορταστικό από τα μακροθρεπτικά συστατικά. Ένα πρωινό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες θα σε κάνει να αισθάνεσαι χορτάτος/η για περισσότερο σε σχέση με ένα πρωινό με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Μην παίρνεις το λόγο μου για αυτό. Ο αγαπημένος διατροφολόγος όλων, ο Richie Kirwan, συμφωνεί ότι η πρωτεΐνη είναι ύψιστης σημασίας για ένα ολοκληρωμένο πρωινό. Το συζήτησε στο βίντεό του εξηγώντας τις καλύτερες ώρες για να καταναλώσεις πρωτεΐνη. Δες το και μόνος/η σου:

https://youtu.be/7AvaHbTg_7M

Αυτό το φθινόπωρο, έχουμε βάλει ως αποστολή μας να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους τη σημασία του πρωινού. Φτάνει πια με το να βιάζεσαι να φύγεις με άδειο στομάχι. Ήρθε η ώρα να "πάρεις πίσω" το πρωινό σου με μερικές βολικές, νόστιμες και θρεπτικές επιλογές.

Breakfast Smoothie

Αρχικά, έχουμε μια κλασική συνταγή πρωινού που δεν απαιτεί τη συνηθισμένη ταλαιπωρία. Συνήθως, ένα πρωινό smoothie συνοδεύεται με μια βαρετή προετοιμασία φρούτων. Και μετά πρέπει να καθαρίσεις και το μπλέντερ. Διατρέχεις επίσης τον κίνδυνο να ξυπνήσεις ολόκληρο το σπίτι καθώς το φτιάχνεις. Απλώς δεν αξίζει τον κόπο.

Το νέο Breakfast Smoothie είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύεις πολύτιμο χρόνο στην κουζίνα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 300 ml νερό ή γάλα και ένα σέικερ. Ανακάτεψε το και ξεκίνα. Περιέχει 23 γρ. πρωτεΐνης ανά σέικ, άφθονες διαιτητικές ίνες και μια επιλογή από τρεις υπέροχες γεύσεις: Μύρτιλο & Μήλο, Μάνγκο & Φρούτο του Πάθους και Φράουλα & Μπανάνα. Το μόνο ερώτημα είναι: ποια γεύση θα διαλέξεις;

Protein Pancake Mix

Το πρωί της Κυριακής δεν είναι πλήρες χωρίς μια πλούσια στοίβα τηγανίτες με όλες τις επικαλύψεις. Αλλά είναι μια απόλαυση το Σαββατοκύριακο για έναν λόγο... Είναι νόστιμο πρωινό, αλλά βαβούρα για να το προετοιμάσεις.

Το Protein Pancake Mix διορθώνει αυτό το πρόβλημα. Αποτελεί ένα έτοιμο μείγμα πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας με υδατάνθρακες γρήγορης και βραδείας πέψης, όντας η τέλεια επιλογή για ένα χορταστικό πρωινό.

Απλώς ανακατεύεις με νερό, ρίχνεις σε ένα τηγάνι, τηγανίζεις μέχρι να ροδίσουν και προσθέτεις τις αγαπημένες σου επικαλύψεις. Για μένα, δεν μπορείς να κάνεις λάθος με τα βατόμουρα και το Sugar-Free Maple Syrup.

Perfect Protein Oats

Η βρώμη είναι η ιδανική τροφή για πρωινό. Ψημένη, ως χυλός, ως συστατικό σε smoothie ή overnight- είναι τόσο χορταστική και τόσο ευέλικτη. Και καταφέραμε να την κάνουμε ακόμα καλύτερη. Το Perfect Protein Oats περιέχει 25 γρ. πρωτεΐνης και 15 γρ. φυτικών ινών ανά μερίδα. Αυτό είναι το σωστό πρωινό.

Protein Wafer

11 το πρωί είναι ώρα για σνακ - είναι βασικά ο νόμος. Και τίποτα δεν είναι πιο κατάλληλο από μία τραγανή γκοφρέτα πρωτεΐνης για ένα μεσημεριανό σνακ. Με 15 γρ. πρωτεΐνης ανά μπάρα, είναι το καύσιμο που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις μέχρι το μεσημέρι.

Breakfast Box

Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Το Breakfast Box. Ετοιμάσου για την εβδομάδα με επτά ημέρες με νόστιμα, θρεπτικά πρωινά με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

Δοκίμασε ένα νέο πρωινό κάθε μέρα της εβδομάδας, με Impact Whey Protein, Breakfast Smoothie, Vegan Pancake Mix, Oat Flapjack, Oat Bakes, Seeal Bar και FlavDrops, όλα σε ένα εύχρηστο επαναχρησιμοποιήσιμο κουτί σνακ για να ζηλέψουν οι συνάδελφοί σου.

Με λίγα λόγια

Με αυτές τις βολικές, νόστιμες και θρεπτικές επιλογές, ήρθε η ώρα να κάνεις ξανά το πρωινό το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας σου. Την επόμενη φορά που θα κοιμηθείς αργά και θα έχεις λίγο χρόνο στην διάθεση σου το επόμενο πρωί, δεν θα χρειαστεί να θυσιάσεις το πρωινό σου γεύμα για να αναπληρώσεις τον "χαμένο" χρόνο.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein