Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Αθλητικά ρούχα: φτάσε στα ύψη με τις νέες κυκλοφορίες μας

Αθλητικά ρούχα: φτάσε στα ύψη με τις νέες κυκλοφορίες μας
Lauren Dawes
Writer and expert4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Για την ομάδα μας που είναι υπεύθυνη για τα αθλητικά ρούχα ισχύει πραγματικά η φράση "ο ουρανός είναι το όριο".

Κάθε μήνας σημαίνει και νέες κυκλοφορίες μοναδικών αθλητικών ρούχων. Τώρα έφτασε η στιγμή να καλωσορίσουμε το νέο στοιχείο στα ρούχα μας... τον αέρα!

Ο αέρας αποτελεί την έμπνευση πάνω στην οποία βασίστηκαν αυτές οι συλλογές αφού οι σχεδιαστές μας ήθελαν να δημιουργήσουν μια ελαφριά αίσθηση, η οποία θα δουλεύει με το σώμα σου επιτρέποντάς του να πετύχει την βέλτιστη δυνατή απόδοση.

Ρίξε μια ματιά στα "νέα ύψη που φτάσαμε" ... είναι ελαφριά, αναπνέουν και είναι πολύ άνετα.

https://www.youtube.com/watch?v=_LRFM_4QCio

Ανδρικά ρούχα

Σορτς Dry-Tech Jersey

Αυτά τα σορτς θα σε κάνουν να "πετάξεις" σε κάθε προπόνηση. Έχουν σχεδιαστεί με τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα, στεγνώνουν γρήγορα και έχουν αντιβακτηριδιακό φινίρισμα ώστε να έχεις φρεσκάδα για περισσότερο χρόνο μεταξύ των προπονήσεων.

σορτς Dry-Tech Jersey

Έχουν πλαϊνά κοψίματα και υπερ ελαφρύ υλικό ώστε να έχεις απόλυτη ελευθερία κίνησης από την αρχή ως το τέλος της προπόνησης. Επιπλέον, διατίθενται σε τέσσερα υπέροχα χρώματα - μάυρο, μπλέ, πάπρικα και μπεζ.

Σειρά Form Pro

Η σειρά Form Pro αποτελείται από τρία κλασσικά κομμάτια, όλα σχεδιασμένα από απαλό ύφασμα για καθημερινή άνεση. Το Φούτερ Form έχει πλαϊνές τσέπες και κουκούλα ώστε να είσαι καλυμμένος σε κάθε σου κίνηση.

To Σορτς  και η φόρμα της σειράς Form έχουν ρυθμιζόμενο κορδόνι μέσης και πλαϊνές τσέπες ασφαλείας για τα αντικείμενα αξίας σου.

Κυκλοφορούν σε μαύρο, ξυλώδες, εκρού και μπορούν να συνδυαστούν με μια απλή μπλούζα.

Γυναικεία ρούχα

Σειρά Power με αθλητικά μπουστάκια και κολάν

Τα Κολάν Power είναι τα αγαπημένα μας και έχουμε ανανεώσει τα χρώματα στα οποία κυκλοφορουν. Πραγματικά, ποια θα αντισταθεί σε χρώματα όπως το μπλε; Και όχι μόνο.

κολάν power

H σειρά με αθλητικά μπουστάκια Power είναι μια ολοκαίνουργια προσθήκη στη συλλογή και προσφέρει μια κομψή λεπτομέρεια στην πλάτη μαζί με ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μήκος - προσφέροντας μέτρια υποστήριξη η οποία δείχνει φανταστική.

Αθλητικά μπουστάκια με ανοιχτή πλάτη και μπλουζάκια ανοιχτής πλάτης 

Λατρεύουμε τα ουδέτερα χρώματα. Δείτε τα παρακάτω κομμάτια της σειράς Power.

sesame power clothing

Η ολοκαίνουργια μπλούζα ανοιχτής πλάτης power είναι ένα must σε οποιαδήποτε γυμναστηριακή συλλογή. Είναι σχεδιασμένη με μια αρκετά κομψή κλειστή εφαρμογή καθώς και κοντο μήκος ενώ έχει μια μοναδική λεπτομέρεια ανοιχτής πλάτης. Επιπλέον, είναι σχεδιασμένη με τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα ώστε να είστε άνετη σε κάθε σου κίνηση.

Ολοκληρώστε το στυλ συνδυάζοντας την μπλούζα ανοιχτής πλάτης power με το κολάν Power Mesh.

Σειρά Contrast χωρίς ραφές

Η νέα προσθήκη στην καλύτερη σε πωλήσεις σειρά μας χωρίς ραφές είναι η σειρά Contracst η οποία προσφέρει μια σφικτή, υποστηρικτική εφαρμογή που τονίζει τις καμπύλες σου.

αθλητικό κολάν

Τα κολάν Contrast  είναι ψηλόμεσα με ενισχυμένη κάλυψη - ιδανικά για βάρη. Είναι ο ιδανικός σύντροφος στην Μακρυμάνικη Κοντή Μπλούζα ή στο αθλητικό μπουστάκι, το οποίο έχει έναν μοναδικό ασύμμετρο ιμάντα και υψηλό λαιμό.

Διαθέσιμα σε κλασσικό λευκό και μαύρο, ή μπεζ με μαύρες λεπτομέρειες. Μοναδικό στυλ και κομψότητα.

Είστε έτοιμοι να φτάσετε τις προπονήσεις σας σε νέα ύψη; 

σειρά ρούχων air
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein