Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Τα 10 Καλύτερα Ρούχα Για Δώρα Χριστουγέννων

Τα 10 Καλύτερα Ρούχα Για Δώρα Χριστουγέννων
Lauren Dawes
Writer and expert5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Εδώ θα βρείτε έναν τέλειο και γρήγορο οδηγό με ιδέες ρούχων για φανταστικά Δώρα Χριστουγέννων.

Ιδέες δώρων για εκείνον

Μπλούζα Dry-Tech Infinity

Ότι προπόνηση και αν κάνει, αυτή η μπλούζα είναι απαραίτητη. Είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ ύφασμα το οποίο απομακρύνει τον ιδρώτα και ολοκληρώνεται με ένα αντιβακτηριδιακό τελείωμα ώστε να εκτελέσει οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Μακρυμάνικημπλούζα Performance μεφερμουάρ ¼

Ένας ιδανικός σύντροφος για τις χειμωνιάτικες προπονήσεις. Αυτό το μακρυμάνικό παρέχει μια ελαφριά στρώση για το κρύο. Είναι κατασκευασμένη με ελαστικό ύφασμα ώστε να προσφέρει ελευθερία και άνεση σε κάθε σετ.

Σορτς Dry-Tech Infinity

Μπορεί να μην σας φαίνεται λογικό να αγοράσετε σορτς αυτή την εποχή, αλλά εμπιστευτείτε μας, είναι ότι πρέπει για το γυμναστήριο ή εκτός αν γυμνάζεστε σκληρά. Προσφέρουν άνετη εφαρμογή και διαθέτουν τσέπες για τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Ιδέες δώρων για εκείνη

Κολάν Inspire Seamless

Η συλλογή Inspire είναι τέλεια επιλογή για να την κάνετε να χαμογελάσει στις γιορτές. Είναι κατασκευασμένη με απαλό, ελαστικό ύφασμα ενώ αυτά τα κολάν έχουν τέλεια εφαρμογή και ενισχύουν το σχήμα, ενώ αντέχουν στα καθίσματα – ιδανικά για μέρες ποδιών!

Μακρυμάνικη Μπλούζα Inspire Seamless

Μια μακρυμάνικη μπλούζα, σαν δεύτερο δέρμα, η οποία όχι μόνο έχει τέλειο σχεδιασμό αλλά προσφέρει τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα για άνεση από την αρχή μέχρι το τέλος της προπόνησης. Ολοκληρώνεται με λεπτομέρειες στον αντίχειρα και κολακευτικό σχεδιασμό.

Για χαλάρωση τις ημέρες ξεκούρασης

Για εκείνον

Tru-Fit Pullover & Φόρμα 2.0

Επειδή τι άλλο πρέπει να φορέσετε τις ημέρες μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ;! Αυτό το combo hoodie και jogger είναι ένας απόλυτος νικητής για να αράξετε. Διαθέσιμο σε μαλακά, βασικά χρώματα όπως το Light Olive, το Taupe και το Gray Marl, αυτό το σύνολο είναι βέβαιο ότι θα είναι το αγαπημένο για μια μέρα ξεκούρασης.

Για εκείνη

LuxeLoungeΦούτερ και Φόρμα

Προειδοποίηση: η δοκιμή αυτών καθιστά εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψετε ξανά σε ρούχα όπως τα τζιν. Η συλλογή Luxe Lounge έχει άνεση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Δημιουργήθηκε με εξαιρετικά μαλακό ύφασμα από πλεκτό ύφασμα και αρκετή ροζ χρυσή μεταλλική λεπτομέρεια - το ψύχος έξω ποτέ δεν φαινόταν τόσο καλό.

Sherpa Fleece

Αυτό. Είναι. Τόσο. Άνετο. Σοβαρά, πιστεύουμε ότι αυτό το fleece ` ` είναι σχεδόν σαν να είστε τυλιγμένοι στο πάπλωμά σας - και είναι προφανώς λίγο πιο πρακτικό :).  Με ένα υψηλό γιακά και μια υπερμεγέθη προσαρμογή, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση

Τσάντα Γευμάτων

Κουβαλήστε και μεταφέρετε τα γεύματα σας με έναν τέλειο, ασφαλή και μοναδικό τρόπο! Αυτή η ποιοτική τσάντα γευμάτων, με αδιάβροχη βάση, έχει μεγάλες τσέπες και αρκετό χώρο για γεύματα και σνακ!

Πηγαίνετε στην προπόνηση με αρκετό στυλ και οργάνωση.

 Πλεκτά Γάντια και Σκούφος

Ιδανικά για να τους κρατήσει ζεστούς αυτό το χειμώνα. Είναι φτιαγμένα με μαλακό ύφασμα και τα γάντια έχουν ακόμη και τεχνολογία ώστε να ανταποκρίνεται το κινητό σας και τα προϊόντα τεχνολογίας.

Μελίγαλόγια

Μην ψάχνετε για τις τέλειες ιδέες για δώρα γυμναστικής για εκείνον ή εκείνη - εγγυόμαστε ότι οποιοσδήποτε εραστής γυμναστικής θα είναι ενθουσιασμένος για να δει αυτά που κάτω από το δέντρο του!

 

Χρειάζεται περισσότερες ιδέες; Ανατρέξτε στον παρακάτω mega-οδηγό, προσαρμοσμένο σε κάθε είδος φανατικού γυμναστηρίου!

Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein