Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Impact Week 2022: προσφορές, limited edition προϊόντα και ρούχα και πολλά άλλα

Impact Week 2022: προσφορές, limited edition προϊόντα και ρούχα και πολλά άλλα
Monica Green
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Εάν είσαι χρόνια πελάτης μας, θα ξέρεις ότι ξέρουμε πώς να κάνουμε μια καλή έκπτωση. Η Black Friday είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις μας, αλλά θέλαμε περισσότερα...

Εκεί έρχεται η Impact Week. Μια αποκλειστική εβδομάδα εκπτώσεων και προσφορών που θα σε βοηθήσουν να γεμίσεις εκ νέου τα ντουλάπια σου, ακριβώς στην ώρα που θα ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές σου προπονήσεις. Θα λέμε επίσης πολλές ιστορίες της κοινότητας για να γιορτάσουμε όλη την εβδομάδα.

Για να σε βοηθήσουμε να προετοιμαστείς για ένα πάρτυ με προσφορές, βραβεία και εκπτώσεις, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Impact Week.

Τι είναι η Impact Week;

Με απλά λόγια, η Impact Week είναι μια εβδομαδιαία εκδήλωση με απίστευτες προσφορές για όλα τα αγαπημένα σου Myprotein προϊόντα, καθώς και μερικές από τις νεότερες καινοτομίες μας.

Θα έχουμε αποκλειστικές εκπτώσεις στον ιστότοπό μας και στα κοινωνικά μας μέσα για περιορισμένο μόνο χρονικό διάστημα. Δεν θα θέλεις να τα χάσεις.

Οι ambassadors μας δεν θα χάσουν αυτή τη διασκέδαση, γι' αυτό παρακολούθησε τις σελίδες των αγαπημένων σου Myprotein influencers για αποκλειστικές προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς.

Πότε είναι το Impact Week;

Αν και δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμη τις ακριβείς ημερομηνίες της Impact Week (μας αρέσει να σε κρατάμε σε αγωνία), μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι θα είναι σύντομα. Και υπάρχουν πολλά πράγματα σε εξέλιξη.

Τι προσφορές μπορώ να έχω κατά τη διάρκεια της Impact Week;

Θα έχουμε εκπτώσεις σε όλο τον ιστότοπο καθ' όλη τη διάρκεια της Impact Week, με εκπτώσεις εδώ, εκεί και παντού, οπότε κάνε εγγραφή στη λίστα αλληλογραφίας μας για να μην χάσεις! Οι εκπτώσεις θα αφορούν ρούχα, συμπληρώματα διατροφής, σνακ - σχεδόν τα πάντα. Αυτή είναι η δεύτερη Impact Week στην ιστορία, και παρόλο που πέρυσι μπήκαμε δυνατά, φέτος θα πάμε για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Ποια προϊόντα πρέπει να προσέχω;

Δεν πιστεύεις ότι θα τσιγκουνευτούμε τα νέα προϊόντα, σωστά;

Η ομάδα Ανάπτυξης Νέου Προϊόντος εργάζεται σκληρά για να σου προσφέρει μερικές απίστευτες νέες γεύσεις περιορισμένης έκδοσης και αυτή την Impact Week, οπότε παρακολούθησε τα socials μας για τυχόν ανακοινώσεις...

Αλλά φυσικά, όλα τα παλιά σου αγαπημένα θα είναι επίσης σε προσφορά, ώστε να μπορείς να προμηθευτείς τις Impact Whey Protein , Pre-Workout και Layered Bars σου σε ακόμα καλύτερη τιμή.

Και αν θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, δες τα ρούχα MP για να μην χάσεις τις εκπτώσεις μας στα ρούχα.

Με λίγα λόγια

Γνωρίζαμε ότι θα μπορούσες να γεμίσεις τα ντουλάπια των συμπληρωμάτων σου και η Impact Week είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Βρες όλα τα αγαπημένα σου και δοκίμασε μερικές από τις νέες μας δημιουργίες.

Θα έχουμε επίσης πολλές εκδηλώσεις με τις οποίες μπορείς να εμπλακείς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, γι' αυτό επισκέψου το Instagram μας να είσαι ενημερωμένος.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein