Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Χριστουγεννιάτικα Δώρα | Τα 35 καλύτερα δώρα για άντρες

Χριστουγεννιάτικα Δώρα | Τα 35 καλύτερα δώρα για άντρες
Evangeline Howarth
Writer and expert5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth
Συνολικός Χρόνος Ανάγνωσης : 13 λεπτά 

Ο απόλυτος οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας.

Χρειάζεσαι ιδέες για τα τέλεια και πιο αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα Δώρα για τους φανατικούς του fitness; Σας ετοιμάσαμε έναν πλήρη οδηγό για το τι θα ήθελε ιδανικά ένας φανατικός του fitness κάτω από το δέντρο του. Είτε σηκώνουν βάρη είτε απλά κάνουν κάποια αεροβική δραστηριότητα, βρείτε τους εκείνα τα δώρα που θα ενισχύσουν απόλυτα την απόδοσή τους.

Το να κάνετε βόλτες σε ένα εμπορικό κέντρο μέσα στα Χριστούγεννα είναι κουραστικό και απαιτεί πολύ χρόνο και πολλές φορές δεν θα βρείτε και αυτό που θέλετε και θα φύγετε απογοητευμένοι. Με συγκεκριμένα προϊόντα ειδικά σχεδιασμένο για κάθε αθλητική ανάγκη, θα είστε σίγουροι ότι τα δώρα σας θα προσδώσουν ένα χαμόγελο στους αγαπημένους σας φανατικούς του fitness.

Εδώ θα βρείτε ο,οτιδήποτε χρειάζεστε αυτά τα Χριστούγεννα για τους αγαπημένους σας λάτρεις του fitness:

Ειδικά για τα ΧριστούγενναΔώρα γυμναστηρίου για εκείνονΔώρα γυμναστηρίου για εκείνηΔώρα για ποδηλάτεςΔώρα για Personal TrainersΔώρα για κολυμβητέςΔώρα για άρση βαρώνΔώρα για ποδοσφαιριστέςΔώρα για δρομείς

 

Ειδικά για τα Χριστούγεννα

1Prosecco BCAAs

Τώρα μπορείτε να πιείτε το αγαπημένο σας Prosecco αυτά τα Χριστούγεννα χωρίς να έχετε τύψεις για την κατανάλωση αλκοόλ.

Κυκλοφορήσαμε μόνο για εσάς αμινοξέα BCAA με γεύση Prosecco σε ένα φοβερό χρώμα το οποίο θα βάλει την προπόνηση σας (και όχι μόνο) σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA) είναι τα δομικά συστατικά των μυών, επομένως αυτό το συμπλήρωμα θα σας βάλει σε διάθεση για πάρτι χωρίς να μένετε πίσω στους στόχους σας.

2. Χριστουγεννιάτικη Επετειακή Έκδοση Impact Whey Protein

Δώστε Χριστουγεννιάτικη διάθεση στα ράφια των συμπληρωμάτων σας με αυτή την πρωτεΐνη με Χριστουγεννιάτικη συσκευασία. Διαλέξετε ανάμεσα σε Φυσική Σοκολάτα, Κρέμα Φράουλα και Βανίλια ώστε να δώσετε στους αγαπημένους σας μια επιπρόσθετη ώθηση fitness.

 

Δώρα γυμναστηρίου για εκείνον

Αν η ζωή του στρέφεται γύρω από βάρη, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να τον κάνεις χαρούμενο αυτά τα χριστούγεννα... Να του πάρεις ένα γυμναστηριακό αξεσουάρ.

 

3. Μπουκάλι νερού

Η ενυδάτωση είναι ένα απαραίτητη για να φτάσετε τους στόχους σας, επομένως βεβαιωθείτε ότι πίνετε αρκετό νερό στο γυμναστήριο με αυτό το μπουκάλι νερού. Αυτό το μπουκάλι σας βγάζει από τον κόπο να γεμίζετε ξανά και ξανά το μπουκάλι σας την ώρα της προπόνησης.

4. Μεταλλικό Shaker

Δεν χρειάζεται να μπλέκετε με φθηνά shakers που σπάνε αμέσως. Το μεταλλικό shaker είναι ελαφρύ, δυνατό και αξιόπιστο για το πιο απαλό ρόφημα κάθε φορά. Έχει ασφαλές καπάκι το οποίο είναι εύκολο στην καθαριότητα και έτσι θα το χρησιμοποιεί καθημερινά για το αγαπημένο του ρόφημα πρωτεΐνης και όχι μόνο...

5. THE Whey+

Αν παίρνει στο σοβαρά την μυϊκή ανάπτυξη, τότε θα χρειάζεται μια σοβαρή σκόνη πρωτεΐνης ώστε να φτάσει τον στόχο του. Η THE Whey + είναι το μέλλον της αθλητικής διατροφής, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη καθώς και σφαίριδια αμινοξέων αργής απελευθέρωσης PhaseTech™ ώστε να λάβει τα καλύτερα δυνατά οφέλη σε επίπεδο αποκατάστασης και μυϊκής ανάπτυξης.

6. THE Pre-Workout+

Αν δεν δώσεις τα πάντα στην προπόνηση σου, τότε δεν θα έχεις αποτελέσματα. Βεβαιώσου ότι πάντα είναι πανέτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό ακόμα και στις πιο απαιτητικές προπονήσεις. ΤΟ THE Pre-Workout+ είναι κατασκευασμένο από συστατικά υψηλής τεχνολογίας ώστε να έχετε την απόλυτη ώθηση. Περιέχει σφαιρίδια καφεΐνης PhaseTech ώστε να έχει αργή απελευθέρωση ενέργειας σε συνδυασμό με άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά για μια απόλυτη προπόνηση.

7. Κρεατίνη

Ένα από τα συμπληρώματα με το μεγαλύτερο επιστημονικό υπόβαθρο, η κρεατίνη έχει αποδειχθεί από τα πιο αποτελεσματικά συμπληρώματα στην αύξηση της απόδοσης. Βοήθησε τον να χτίσει μυϊκή μάζα και να βγάλει εις πέρας αυτές τις έξτρα επαναλήψεις που πρέπει…

8. Μπλούζα Dry Tech Infinity

Αυτή η ελαφριά μπλούζα θα τον κρατήσει δροσερό ανεξάρτητα με το πόσο σκληρή είναι η προπόνησή του. Έχει κατασκευαστεί από ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα ενώ έχει αντιβακτηριδιακή τεχνολογία ώστε να τον κρατάει δροσερό. Έχει άνετη εφαρμογή και άριστη ποιότητα.

9. Φόρμα Tru-Fit Slim Fit

Είτε μένει μέσα είτε πάει γυμναστήριο, αυτή η φόρμα θα τον κρατήσει άνετο. Έχει ωραία εμφάνιση, απαλή αφή και είναι ιδανική για χειμωνιάτικες προπονήσεις.

Δώρα γυμναστηρίου για εκείνη

Της αρέσει να περνάει την ώρα της γύρω από τα squat rack και τα μηχανήματα ποδιών; Τότε αυτά τα δώρα θα την κάνουν αρκετά χαρούμενη.

10. Μεταλλικό ShakerActive Women

Βοήθησε την να μείνει στην κορυφή της διατροφής της με αυτό το μεταλλικό shaker. Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και ασφαλές καπάκι.

11. Διαιτητικό μείγμα πρωτεΐνης

Διαιτητικό μείγμα πρωτεΐνης: ειδικά σχεδιασμένο ώστε να υποστηρίξει τις γυναίκες ώστε να πετύχουν τους στόχους fitness. Περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης, όπως επίσης και χολίνη και νιασίνη για την ενίσχυση του μεταβολισμού. Ιδανικό για αποκατάσταση μετά το γυμναστήριο. Διατίθεται σε τρεις μοναδικές γεύσεις. Είναι το ιδανικό δώρο για εκείνη.

12. THE Carb Crusher

Έχει συχνά λιγούρες για γλυκό και φοβάται ότι θα χαλάσει τη διατροφή της; Η απλά θέλει ένα τρομερό σνακ για μέσα στην ημέρα; Η THE Carb Crusher είναι η λύση. Μια μπάρα γεμάτη πρωτεΐνη, βιταμίνες και αρκετή … νοστιμιά!

13. Κολάν Χωρίς Ραφές Shape

Αυτό το απαλό κολάν θα το λατρέψει! Έχει μοναδική τεχνολογία για βελτιωμένη ροή του αέρα και ένα μοναδικό κολακευτικό τελείωμα. Σε συνδυασμό με μια μπλούζα και ένα αθλητικό μπουστάκι από την σειρά Share, θα έχει το τέλειο σύνολο για το γυμναστήριο.

14. Κολάν Power Mesh

Άλλο ένα μοναδικό κολάν – ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα. Σε συνδυασμό με μια μπλούζα και ένα αθλητικό μπουστάκι από την σειρά Power Mesh, θα έχει το τέλειο σύνολο για το γυμναστήριο.

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο σπορ;

Δώρα για ποδηλάτες

Αν σπαταλάνε περισσότερο χρόνο σε δύο ρόδες παρά σε δύο πόδια, τότε τα παρακάτω δώρα θα τα λατρέψουν.

15. THE Pre-Workout+

Ένα προεασκητικό ρόφημα είναι ιδανικό ώστε να προσφέρει ενεργειακά θρεπτικά συστατικά τα οποία θα τους ενδυναμώσουν για την απόλυτη κούρσα. Το THE Pre-Workout+ είναι το νέο επίπεδο στη τεχνολογία της αθλητικής διατροφής. Διαθέτει σφαιρίδια καφεϊνης απελευθέρωσης φάσης και θρεπτικά συστατικά ώστε να σας/τους βοηθήσουν να έχετε/εχουν περισσότερη αντοχή, χωρίς να χρειαστεί στάση στην καφετέρια.

16. Καθαρή Καφεΐνη

Η καφεΐνη είναι η απόλυτη και πιο δραστική λύση για ενέργεια κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας, χωρίς την ζάχαρη των ενεργειακών ποτών.

17. BCAAs

Κρατήστε το μυϊκό σύστημα με συνεχή παροχή αμινοξέων BCAA για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση ποδηλασίας. Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας είναι απαραίτητα για την μυϊκή ανάπτυξη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα όποτε χρειάζεστε μια δόση πρωτεΐνης. Για μια έξτρα εορταστική γεύση, μην χάσετε τα Prosecco BCAAs.

18. THE Whey+

Η THE Whey+ είναι απαραίτητη για την μυϊκή αποκατάσταση ενός ποδηλάτη. Η συγκεκριμένη πρωτεΐνη είναι εξελιγμένη αφού περιέχει σφαιρίδια αργής απελευθέρωσης ώστε να μεγιστοποιηθεί η μυϊκή ανάπτυξη και αποκατάσταση. Η υψηλής ποιότητας απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος συνδυάζεται με αργής και γρήγορης απορρόφησης πρωτεΐνη ώστε να ξεκινήσει και να συνεχίσει επιτυχημένα η μυϊκή ανάπτυξη.

Δώρα για personal trainers

Το να είναι κανείς personal trainer είναι μια εξαντλητική δουλειά, ενώ περιλαμβάνει προγραμματισμό, δημιουργικότητα και το πιο σημαντικό, πρακτική! Δείτε κάποια δώρα που θα υποστηρίξουν τον στόχο τους, καθώς και των πελατών τους.

19. Ιμάντες αντίστασης

Η απαραίτητη προσθήκη στην τσάντα ενός γυμναστή. Απλός και βολικός τρόπος για διατάσεις ή προπόνηση. Πολλές εναλλακτικές – αρκεί να υπάρχει φαντασία!

20. Μπουφάν Pro-Tech Protect Puffer

Ένα μπουφάν είναι απαραίτητο σε κάθε γυμναστή ειδικά αν κάνει προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό το μπουφάν είναι μοναδικό, μοντέρνο και αδιάβροχο με φοβερή μόνωση για απόλυτη ζέστη. Θα σας ευχαριστεί για πολύ καιρό…

Δώρα για κολυμβητές

Η κολύμβηση είναι ένα ιδανικό άθλημα για αύξηση δύναμης, μυϊκού διαχωρισμού και φυσικής κατάστασης. Δείτε τα καλύτερα δώρα για κολυμβητές.

21. Τσάντα βαρέλι

Η απόλυτη τσάντα για τον εξοπλισμό τους. Διαθέτει αρκετό χώρο για πετσέτας, ρούχα και αλλαξιές. Έχει διπλή λαβή για εύκολη μεταφορά καθώς και πλαϊνές τσέπες Velcro για τα αξεσουάρ σας.

22. Μεγάλη πετσέτα

Ένα must για κάθε κολυμβητή ώστε να στεγνώνει με στυλ. Έχει τυπωμένο ανάγλυφο λογότυπο Myprotein το οποίο είναι κατασκευασμένο από 100% απαλό βαμβάκι, ώστε να νιώθει άνετα και ζεστά μετά την κολύμβηση.

23. Ηλεκτρολύτες Plus

Η κολύμβηση είναι αρκετά απαιτητική για το σώμα, με αποτέλεσμα να ιδρώνετε ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνετε. Επειδή βρίσκεστε μέσα στο νερό είναι εύκολο να μην καταλάβετε αν είστε αφυδατωμένοι.

Η ταμπλέτα ηλεκτρολυτών είναι ο τέλειος τρόπος να αναπληρώσετε τα απαραίτητα μέταλλα, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και μαγνήσιο, τα οποία είναι απαραίτητα για πολλές σωματικές λειτουργίες, όπως η μυϊκή σύσπαση.

24. Μπάρα Πρωτεΐνης Elite

Μια πρωτεϊνική μπάρα είναι ένας γρήγορος, βολικός και αποτελεσματικός τρόπος ώστε να είστε σίγουροι ότι το μυϊκό σας σύστημα λαμβάνει τα συστατικά που χρειάζεται μετά την προπόνηση.

Η Μπάρα Πρωτεΐνης Elite περιέχει 26 γρ. πρωτεΐνης, ελάχιστη ζάχαρη και 22 γρ. απαραίτητων υδατανθράκων για την αναπλήρωση γλυκογόνου. Επίσης έχει την έγκριση του ανεξάρτητου φορέα ελέγχου Informed-Sport, σφραγίζοντας την άριστη ποιότητα.

Δώρα για άτομα που κάνουν άρση βαρών

Αν γνωρίζετε κάποιον που κάνει βάρη, θα δείτε ότι έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και δεν πρόκειται για ένα απλό σπορ. Ξοδεύουν ατελείωτο χρόνο στα βάρη ώστε να έχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

25. Δερμάτινη ζώνη άρσης βαρών

Η προστασία της μέσης είναι ύψιστης σημασίας στην άρση βαρών. Αυτή η ζώνη είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας δέρμα, με διπλό κούμπωμα και 8 επιλογές μεγέθους,  ώστε είτε είναι σε όγκο είτε σε γράμμωση, να έχουν στήριξη όταν σηκώνουν μεγάλα βάρη.

26. Επικαρπίδες

Μειώστε το ρίσκο τραυματισμού βεβαιώνοντας ότι οι καρποί σας έχουν την απαραίτητη υποστήριξη. Είναι κατασκευασμένες από βαμβάκι αντοχής, έχουν ρυθμιζόμενο μέγεθος και κλείνουν με δυνατή λαβή Velcro για απόλυτη στήριξη.

27. Γάντζοι άρσης

Βοηθήστε τους να δώσουν ένα διάλειμμα στα χέρια τους με αυτούς τους γάντζους αντοχής. Από άρσεις θανάτου μέχρι και έλξεις, αυτοί οι γάντζοι θα δώσουν έμφαση στις μυϊκές ομάδες που γυμνάζουν (όπως πλάτη) και όχι στην δύναμη της λαβής.

28. THE Gainer

Κάνουν τα πάντα αυτή την περίοδο όγκου αλλά δυσκολεύονται να πάρουν όγκο; Δώστε τους το απόλυτο μεταπροπονητικό δώρο με τη μορφή του THE Gainer. Εξαιρετική λύση για όγκο με πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και απαραίτητα λιπαρά για  μια υγιεινή και ποιοτική λύση αύξησης μυϊκής μάζας.

Δώρα για παίχτες ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι αθλήματα αντοχής και απαιτούν εκρηκτική ενέργεια. Βρείτε το καλύτερο δώρο.

29. Muscle roller

Το muscle roll είναι άριστο για αποκατάσταση μετά την προπόνηση και αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο για μασάζ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πόδια και σε όλο το σώμα.

30. Μπάλα ποδοσφαίρου

Η Κορυφαία Μπάλα Ποδοσφαίρου διαθέτει αυλακώσεις με ανάγλυφη επιφάνεια και μικρά βαθουλώματα, εξασφαλίζοντας αυξημένη ταχύτητα και αξιόπιστη τροχιά κατά την πτήση, μειώνοντας την αντίσταση του αέρα.

Ένα μικρο κυψελοειδές προστατευτικό στρώμα παρέχει μαλακή υφή με μακρόχρονη ανθεκτικότητα, ενώ το σύστημα με τον διπλό αεροθάλαμο σε συνδυασμό με τη θερμοκολλημένη εξωτερική επιφάνεια αποτρέπουν την πρόσληψη νερού.

31. Σορτς και κολάν συμπίεσης

Τα σορτς και κολάν συμπίεσης έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν μυϊκή πίεση και να βελτιώσουν την κυκλοφορία. Είναι μοντέρνα, άνετα και συμβάλλουν στην απόδοση.

Δώρα για δρομείς

Θα βγουν έξω από τα πεζοδρόμια, ακόμα κι αν έχουμε  "Λευκά Χριστούγεννα"; Δώστε τους κάτι που θα λατρέψουν για δώρο Χριστουγέννων και που γνωρίζετε ότι θα χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά.

32. Περιβραχιόνια θήκη κινητού

Αφήστε τους να παίρνουν μαζί τους τη μουσική τους όταν ξεκινούν να τρέχουν. Αυτό το περιβραχιόνιο έχει έναν πλήρως ρυθμιζόμενο ιμάντα και είναι κατασκευασμένο από νεοπρένιο για μια ομαλότερη αίσθηση κίνησης. Βρίσκεται κοντά στο δέρμα, με ένα πρόσθετο χώρο ώστε να μπορούν να κινούνται άνετα.

33. Μπάλα αποκατάστασης

Εάν τρέχουν σε μεγάλη απόσταση, τότε αναμφίβολα θα χρειαστεί να θεραπεύσουν μερικούς πονεμένους μυς. Μια μπάλα αποκατάστασης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε τα πόδια σας χαλαρά και χωρίς τραυματισμούς. Αυτή η βολική μπάλα μπορεί να σας βοηθήσει στο μασάζ στους ταλαιπωρημένους μυς και να βελτιώσει τη ροή του αίματος στην περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία.

34. Θερμομονωτική Μπλούζα και κολάν Boost

Δώστε τους το κιτ που χρειάζονται για να τα βγάλουν πέρα σε αυτές τις κρύες πρωινές ή βραδινές βόλτες τρεξίματος. Τα κολάν παρέχουν μια σούπερ βελτιστοποιημένη εμφάνιση, με λαβές σιλικόνης για τον αστράγαλο, για να τους κρατήσουν στη θέση τους, η μπλούζα είναι ζεστή, αλλά αναπνέει για να τους κρατήσει σε φόρμα στα δύσκολα χιλιόμετρα. Διαθέτει επίσης ανακλαστικές λεπτομέρειες για να φαίνονται στον δρόμο.

 

35. Μπλούζα και τζάκετ Luxe Elite

Ένας κομψός συνδυασμός για τις κρύες χειμωνιάτικες βόλτες τρεξίματος.

Κορυφαίας σχεδιασμός, άριστη ποιότητα και κομψή εμφάνιση με ανακλαστικές λεπτομέρειες για απόλυτη ασφάλεια.

Με λίγα λόγια

Με τόσα πολλά υπέροχα δώρα για τους λάτρεις του γυμναστηρίου, δεν υπάρχει δικαιολογία αυτά τα Χριστούγεννα. Είτε περνούν ώρες στο γυμναστήριο, την πισίνα, κάτω από βάρη ή στο δρόμο, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να γεμίσετε τις Χριστουγεννιάτικες κάλτσες τους.

Τα άρθρα μας διατείθονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Evangeline Howarth
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Η Evangeline έχει λάβει μέρος σε πολλά ανταγωνιστικά αθλήματα από μικρή ηλικία. Ως πιστοποιημένη καθηγήτρια RYA σκαφών κατανοεί την σημασία της σωστής διατροφής για την τροφοδοσία έντονων αθλημάτων καθώς και αθλημάτων αντοχής. Έχει επίσης εμπειρία στην ομάδα GBR Squads καθώς και έχει πραγματοποιήσει τον ρόλο προπονήτριας στην πρώτημα ομάδα του πανεπιστημίου της.

Στον ελεύθερό της χρόνος, η Evangeline λατρεύεο το τρέξιμο και ιδαιαίτερα τους Μαραθωνίους. Τα σαββατοκύριακα, θα την βρείτε να κάνει θαλάσσια σπορ ή πεζοπορία σε λόφους. Τα αγαπημένα της απογεύματα κάνει HIIT session ή squats και μετά απολαμβάνει πικάντικα γεύματα και αρκετά λαχανικά – μιαμ!

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Evie εδώ.

myprotein