Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Χριστουγεννιάτικος οδηγός δώρων για παίκτες ποδοσφαίρου

Χριστουγεννιάτικος οδηγός δώρων για παίκτες ποδοσφαίρου
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Ο απόλυτος οδηγός δώρων για αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο

fb

Ο συνεργάτης σας, ο πατέρας ή ο γιος σας οπαδός αγαπάει το ποδόσφαιρο; Έχετε ξεμείνει από χριστουγεννιάτικες ιδέες...; Μην κουράζεστε άδικα!  Έχουμε συγκεντρώσει μια σειρά με τα καλύτερα δώρα για τον πιο απαιτητικό ποδοσφαιρόφιλο!

Οι παίκτες του ποδοσφαίρου πάντα ψάχνουν για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και για να το αποκτήσουν θα πρέπει να είναι σε θέση να προπονηθούν όσο το δυνατόν πιο σκληρά, καθώς και να ακολουθούν μια αθλητική διατροφή για να οικοδομήσουν ένα ισχυρό σώμα, κατάλληλα προετοιμασμένο για υψηλή απόδοση σε απαιτητικές συνθήκες.

Όταν ψάχνετε τι χρειάζεται ένας παίκτης ποδοσφαίρου για να βελτιωθεί, θα πρέπει να εξετάσετε πώς μπορεί να βελτιωθεί η προπόνηση στο γυμναστήριο και η προετοιμασία την ημέρα του αγώνα. Εδώ είναι μια λίστα με καταπληκτικά προϊόντα που κανένας παίκτης του ποδοσφαίρου δεν θα πρέπει να στερείται:

 

Μονοϋδρική κρεατίνη:

fb12

Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι η καλύτερη μορφή κρεατίνης και θα βοηθήσει την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού, επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε την αντοχή σας.

Η κρεατίνη είναι ένα από τα πιο μελετημένα συμπληρώματα. Η κρεατίνη είναι ένα μόριο που οικοδομείται στο σώμα για να δημιουργήσει μια πηγή υψηλής ενέργειας που ονομάζεται φωσφορική κρεατίνη.

Η υψηλή ενέργεια είναι αυτή που προκαλεί αύξηση της αντοχής σε όλη την διάρκεια της προπόνησης, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει τον εγκέφαλο, τα οστά, τους μυς και το ήπαρ. Χρησιμοποιείται συχνά από τους παίκτες του ποδοσφαίρου για αυξημένη δύναμη και καθαρό μυϊκό ιστό.

Ψευδάργυρος:

Ο ψευδάργυρος είναι ένα συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται για να αυξήσει τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης. Μπορούμε να εξαντλήσουμε από το σώμα μας τα επίπεδα ψευδαργύρου από την εφίδρωση, επομένως, οι παίκτες του ράγκμπι πρέπει σίγουρα να προμηθεύονται συμπληρώματα ψευδάργυρος.

Μπορεί επίσης να βελτιώσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να μειώσει τις πιθανότητες να αρρωστήσετε, πράγμα που προφανώς μπορεί να σας αφήσει πολύ πίσω.

fb6

Μαγνήσιο:

 

Το μαγνήσιο είναι ένα συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται για τη μείωση της έκθεσης της κορτιζόλης στο σώμα. Παρά το γεγονός ότι η κορτιζόλη είναι μια ορμόνη απαραίτητη για τη λειτουργία του σώματος στην καθημερινότητα, είναι ζωτικής σημασίας να τη μειώνουμε στο σωστό χρόνο.

Ο σωστός χρόνος θεωρείται μετά από προπόνηση, μετά τον αγώνα ή το βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Μια μείωση της κορτιζόλης θα επιτρέψει στο σώμα σας να κοιμηθείτε καλύτερα και ως εκ τούτου θα επιτρέψει σε σας να βελτιώσετε το ποσοστό της ανάρρωσής σας.

Κάψουλες ωμέγα-3:

omega-3-fish-oil-benefits-95312_406x226

Τα ωμέγα-3 είναι πολύ σημαντικά για τη βελτίωση της υγείας των αρθρώσεων. Είναι εξαιρετικής σημασίας να δώσετε στο σώμα σας την υποστήριξη που χρειάζεται, καθώς καταπονείται πολύ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα 90 λεπτών.

Παράλληλα με ορισμένες τεχνικές προπόνησης και εναλλαγές για να μπορέσει το σώμα να αντιμετωπίσει καλύτερα τις δυσκολίες, η προσθήκη ωμέγα-3 ιχθυελαίων θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό από διατροφικής απόψεως.

 

Pulse Gel:

Το Pulse Gel είναι ένα καταπληκτικό συμπλήρωμα πριν το παιχνίδι ή την προπόνηση, το οποίο έχει σχεδιαστεί με όλα τα βασικά συμπληρώματα για να βελτιώσει τόσο τις γνωστικές όσο και τις σωματικές ικανότητες.

Με υψηλή δοσολογία καφεΐνης, βήτα αλανίνη, αργινίνη, κιτρουλίνη και ακετυλιωμένη  καρνιτίνη, αυτό το συμπλήρωμα που έχει υπέροχη γεύση, αλλά είναι και τόσο εύκολο να καταναλωθεί, θα συμβάλει στη βελτίωση του παιχνιδιού και της εμπειρίας της προπόνησης.

 

ElectroFuel:

Ενώ παίζουμε, το σώμα μας θα αρχίσει να εξαντλείται σε θρεπτικά συστατικά, οπότε για να βοηθήσετε την άμεση επαναφορά και αναπλήρωση το ElectroFuel είναι το συμπλήρωμα που συνιστάται 100%. Με ηλεκτρολύτες από νερό καρύδας και μια καθαρή πηγή υδατανθράκων, αυτό το ρόφημα θα κρατήσει οποιονδήποτε παίκτη του ποδοσφαίρου ενυδατωμένο και συγκεντρωμένο σε όλο το παιχνίδι.

 

RecoverFuel:

Όταν σημάνει το τελικό σφύριγμα, θα πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε για άμεση αναπλήρωση. Για να βοηθήσετε την ανάρρωση, θα πρέπει να έχετε γρήγορη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Το RecoverFuel έχει ένα μείγμα πρωτεϊνών και των υδατανθράκων, καθώς και BCAAs, παράλληλα με άλλες βασικές βιταμίνες, όπως η βιταμίνη C, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ψευδάργυρο, βιταμίνη Α και σίδηρο.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein