Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Αθλητές

O Zack George έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί!

O Zack George έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί!
Lauren Dawes
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes
Το On The Wall είναι μια σείρα ντοκιμαντέρ με τους top αθλητές της Myprotein, οι οποίοι μας εμπνέεουν και ξέρουν πραγματικά τι σημαίνει να είσαι Forever Fit.

Ο Zack George είναι ο πιο fit άνδρας της Αγγλίας!

Για σχεδόν 7 χρόνια της ζωής του εργάζεται για έναν συγκεκριμένο στόχο - για να αγωνιστεί στα λειτουργικά παιχνίδια φυσικής κατάστασης, τα οποία είναι παγκοσμίως γνωστά ως το οριστικό τεστ φυσικής κατάστασης.

Οι εθνικοί πρωταθλητές από περισσότερες από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο ανταγωνίζονται για τον τίτλο «Fittest On Earth», καθώς και για περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα.

Η ευελιξία είναι ζωτικής σημασίας - οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι ο καλύτερος από τους καλύτερους σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, καθώς οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μακρά κολύμβηση, μαθήματα εμποδίων, προσπάθειες 1-rep-max, και διάφορες άλλες δεξιότητες γυμναστικής. Είναι η απόλυτη δοκιμή αντοχής, τεχνικής, αντοχής και ταχύτητας.

Αφού κέρδισε τους προκριματικούς διαγωνισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο - κερδίζοντας το στέμμα του Fittest Man του Ηνωμένου Βασιλείου - ο Zack βρισκόταν στην πορεία για να αγωνιστεί στα παγκόσμια παιχνίδια του 2020 φέτος.

Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι μια παγκόσμια πανδημία και ένα εθνικό lockdown θα έβαζε τέλος σε αυτό το όνειρο.

Κάποιοι μπορεί να έχασαν το κίνητρο - και κατανοητό. Όχι όμως ο Zack.

Δεν άφησε την απογοήτευση να τον αποσπάσει από τους μακροπρόθεσμους στόχους του και μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση είχε ήδη αρχίζει να αναπροσαρμόζει το όραμά του έως το 2021.

Η ακλόνητη αφοσίωσή του στο άθλημα λάμπει. Είναι σαφές ότι έχει ήδη μετατρέψει αυτό το μειονέκτημα σε κάτι για να τροφοδοτήσει την αποφασιστικότητά του για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein