Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Αθλητές

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας 2021 #MyChallengesFuelMe

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας 2021 #MyChallengesFuelMe
Evangeline Howarth
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Κάθε μέρα, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν αντιξοότητες, στίγματα, ακόμη και κριτική πάνω στο σώμα τους. Και κάθε μέρα πρέπει να σηκωθούν και να αντιμετωπίσουν όλο αυτό.

Για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, θέλουμε να γιορτάσουμε τη δύναμη των γυναικών σε όλο τον κόσμο, καθώς και να δείξουμε την υποστήριξή μας ώστε να κάνουμε την υγεία, την φυσική κατάσταση και τον αθλητισμό κάτι που είναι προσβάσιμο σε όλους.

Εδώ θα βρεις μερικούς από τους τρόπους που θα το κάνουμε πράξη στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Θα προσθέσουμε αρκετά πράγματα στη λίστα τις επόμενες δύο εβδομάδες, οπότε φρόντισε να επιστρέψεις!

Evangeline Howarth
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Η Evangeline έχει λάβει μέρος σε πολλά ανταγωνιστικά αθλήματα από μικρή ηλικία. Ως πιστοποιημένη καθηγήτρια RYA σκαφών κατανοεί την σημασία της σωστής διατροφής για την τροφοδοσία έντονων αθλημάτων καθώς και αθλημάτων αντοχής. Έχει επίσης εμπειρία στην ομάδα GBR Squads καθώς και έχει πραγματοποιήσει τον ρόλο προπονήτριας στην πρώτημα ομάδα του πανεπιστημίου της.

Στον ελεύθερό της χρόνος, η Evangeline λατρεύεο το τρέξιμο και ιδαιαίτερα τους Μαραθωνίους. Τα σαββατοκύριακα, θα την βρείτε να κάνει θαλάσσια σπορ ή πεζοπορία σε λόφους. Τα αγαπημένα της απογεύματα κάνει HIIT session ή squats και μετά απολαμβάνει πικάντικα γεύματα και αρκετά λαχανικά – μιαμ!

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Evie εδώ.

myprotein