Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

Είναι πραγματικά αποτελεσματική η ρουτίνα συμπληρωμάτων αυτού του Influencer;

Είναι πραγματικά αποτελεσματική η ρουτίνα συμπληρωμάτων αυτού του Influencer;
Myprotein
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Ο διατροφολόγος μας Richie Kirwan εξέτασε τη διατροφή του Influncer μας Gabriel Sey. Ο Gabriel δεν είναι αγωνιστικός bodybuilder, αν και φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι. Γι' αυτό ήμασταν πρόθυμοι να ακούσουμε τη ρουτίνα των συμπληρωμάτων του.

Δεδομένου ότι ο Gabriel δεν είναι διατροφολόγος, ο Richie βουτάει κατευθείαν στην ανάλυση των συμπληρωμάτων του.

*spoiler* Ο Gabriel τα πήγε πολύ καλά.

https://youtu.be/IKMthAoQc3Q

Ακολουθεί μια σύνοψη ορισμένων από τα συμπληρώματα που ανέφερε ο Gabriel. Παρακολούθησε το βίντεο του Richie για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για κάθε συμπλήρωμα.

Βιταμίνη D

Δεδομένου ότι φαίνεται να βρέχει κάθε φορά που κοιτάς έξω από το παράθυρο τώρα τον χειμώνα, ίσως θέλεις να ακούσεις προσεκτικά αυτό.

Σύμφωνα με τον Richie, η βιταμίνη D βοηθά το ασβέστιο να απορροφηθεί στα οστά σου. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς μεγαλώνεις για να αποτρέψεις την αποδυνάμωση των οστών.

Ωμέγα-3

Τα ωμέγα-3 είναι στη μόδα στους διατροφολόγους. Και δικαίως. Ο Richie ενθαρρύνει όλους τους πελάτες του να λαμβάνουν όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζονται από τη διατροφή τους. Ωστόσο, εξηγεί ότι τα ωμέγα-3 είναι το μόνο συμπλήρωμα που προτείνει στους περισσότερους πελάτες του να λάβουν ως συμπλήρωμα. Αυτό λέει πολλά...

Πρωτεΐνη

Α, πώς θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για έναν bodybuilder και να μην ασχοληθούμε τελικά με το θέμα της πρωτεΐνης; Είναι απλό. Δεν γίνεται. Η πρωτεΐνη είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των μυών. Στον Gabriel αρέσει να προσθέτει μια μορφή πρωτεΐνης στο πρωινό του. Είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας τελικά. Και, κατά μέσο όρο, το γεύμα με τη λιγότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Σνακ πρωτεΐνης

Στη συνέχεια μπήκαν στο αγαπημένο μας θέμα…

Ωρα για σνακ.

Ο Gabriel έχει αποκτήσει μια συγκεκριμένη συνήθεια. Αντί να καταναλώνει μια τεράστια φέτα κέικ σοκολάτας κάθε φορά που θέλει ένα σνακ, επιλέγει μια μπάρα πρωτεΐνης ή ένα μπισκότο. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βοηθήσει να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες του σε πρωτεΐνες, ενώ ικανοποιεί την λαχτάρα του για γλυκό. Βολικό, εναρμονισμένο με τα μακροθρεπτικά συστατικά του και νόστιμο. Νίκη, νίκη, νίκη.

Με λίγα λόγια

Ωστόσο, τα παραπάνω δεν είναι όλα τα συμπληρώματα που παίρνει ο Gabriel – επομένως θα πρέπει να παρακολουθήσεις το βίντεο για όλες τις λεπτομέρειες.

Αξίζει επίσης να θυμάσαι ότι ένα άτομο πρέπει να λαμβάνει τα σωστά συμπληρώματα για τον εαυτό του αντί να αντιγράφει αυτό που παίρνει κάποιος άλλος. Αν θέλεις να μπεις στον κόσμο των συμπληρωμάτων, αλλά δεν είσαι σίγουρος ποιος είναι ο σωστός τρόπος, ίσως αξίζει να μιλήσεις με έναν επαγγελματία.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein