Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Δουλεύεις από το σπίτι; Δες αυτά τα ρούχα!

Δουλεύεις από το σπίτι; Δες αυτά τα ρούχα!
Lauren Dawes
Writer and expert4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Έμεινες μέσα στο σπίτι; Σου έχουμε ένα outfit που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα! 

Το ότι ίσως έχεις μείνει στο σπίτι περισσότερο από ότι συνήθως, ίσως σε κάνει να νιώθεις κάπως παράξενα. Αξίζεις να νιώσεις καλύτερα και για αυτό σου έχουμε ένα μοναδικό outfit.

Έχουμε μια μοναδική και άνετη συλλογή rest day ώστε να νιώθεις άνετα ακόμα και όταν εργάζεσαι από το σπίτι ή περνάς χρόνο στο σπίτι.

Και φυσικά, μπορείς να δεις τι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες ρούχων μας ώστε να πετύχεις τους στόχους fitness σου και να έχεις κίνητρο ώστε να γυμνάζεσαι ακόμα και από το σπίτι. Μπορεί να σου ακούγεται παράξενο, αλλά πραγματικά ένα outfit μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση.

Ανδρική Ημέρα Ξεκούρασης

Φούτερ MP Rest Day Split Overhead 

Καμία ντουλάπα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς ένα φούτερ. Και αυτό το υπερμεγέθες φούτερ είναι ένα απαραίτητο κομμάτι της δικιάς σου ντουλάπας.

Σε κάνει να νιώθεις άνετα, έχει μοναδικό σχεδιασμό και τρομερό στυλ!

Διατίθεται σε 2 μοναδικούς χρωματισμούς και φυσικά μπορείς να επιλέξεις και τους 2 αν δυσκολεύεσαι στην απόφαση!

Συνδύασέ το με την: Φόρμα MP Rest Day Piped Calf

Έχει στενή εφαρμογή, είναι απαλή και σε κάνει να νιώθεις απόλυτη άνεση με μοναδικό στυλ!

Έχει μοναδική λεπτομέρεια αντίθεσης καθώς και λεπτομέρεια στις γάμπες. Διαθέτει ρυθμιζόμενη ζώνη μέσης και έχει πλήρως εξατομικευμένη εφαρμογή.

Φούτερ MP Rest Day Stripe  & Φόρμα

Πρόκειται για ένα τέλειο μονόχρωμο σετ που δεν θα σε απογοητεύσει!

Το Φούτερ Rest Day Stripe είναι φαρδύ και θα σου προσφέρει φρεσκάδα ακόμα και αν έχεις πλάνα να αφήσεις τον καναπέ.

Έχει casual εφαρμογή, μια άνετη τσέπη τύπου καγκουρό καθώς και ραβδωτές μανσέτες για απόλυτη ζεστασιά.

Έχει πάνελ αντίθεσης στην κουκούλα και στο πίσω μέρος και ολοκληρώνεται με εκτυπωμένες συντεταγμένες. Διάλεξε ανάμεσα σε μαύρο ή άσπρο χρωματισμό.

Η Φόρμα Rest Day Stripe συνδυάζεται τέλεια και έχει επίσης μοναδική λεπτομέρεια στο δεξί πόδι.

Είναι σχεδιασμένα για άνετη και στενή εφαρμογή με ραβδωτές μανσέτες και πλαϊνές τσέπες.

Συνδύασέ τα με την μπλούζα: MP Rest Day Stripe Graphic 

Πρόκειται για μια τέλεια μπλούζα φτιαγμένη από 100% βαμβάκι. Είναι ιδανική για καθημερινή άνεση και έχει casual, φαρδιά εφαρμογή με μοναδικές λεπτομέρειες συντεταγμένων.

MP Rest Day Stripe Sweatshirt

Αυτό το κομμάτι είναι μοναδικό και έχει κεντημένη λεπτομέρεια επωνυμίας καθώς και ραβδωτές μανσέτες ώστε να νιώθεις άνετα. Διατίθεται σε 2 μοναδικούς χρωματισμούς. Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει ποιος μας αρέσει περισσότερο. Εσύ;

Γυναικεία ημέρα ξεκούρασης

Κοντό Γυναικείο Φούτερ MP Rest Day

Έχει μοναδικό κολακευτικό κοντό μήκος και ταιριάζει τέλεια με όλα τα κολάν, φόρμες, jeans ή ό,τι θέλεις!Είναι διαθέσιμο σε άσπρο ή μαύρο, έχει μονόχρωμο σχεδιασμό και λεπτομέρεια επωνυμίας στο μανίκι. Είναι άνετο, ελαφρύ και στυλάτο και θα σε κάνει να νιώσεις υπέροχα!

Συνδύασέ το με την μπλούζα: MP Rest Day Stripe Graphic

'Εχει μονόχρωμα σχεδιασμό και είναι άνετη και υπερμεγέθης. Έχει λεπτομέρεια επωνυμίας και υπέροχο στυλ!

Κολάν MP Rest Day

Τα κολάν είναι απαραίτητα για τις ημέρες που κάθεσαι στο σπίτι. Και ειδικά αν δουλεύεις από το σπίτι, τότε είναι ακόμα πιο απαραίτητα! Έιναι ψηλόμεσα, κολακευτικά και έχουν μια απαλή εσωτερική ζώνη μέσης που προσφέρει απόλυτη άνεση όλη την ημέρα. Διάλεξε ανάμεσα σε μοναδικούς χρωματισμούς και βάλε χρώμα στην καθημερινότητά σου!

Συνδύασέ το: MP Rest Day Αθλητικό Μπουστάκι

Αυτό το αθλητικό μπουστάκι είναι τέλειο όταν είσαι στο σπίτι μιας και έχει ελαφριά υποστήριξη και απίστευτο χρώμα.Έχει ελαστική ζώνη για άνετη και κλειστή εφαρμογή καθώς και ελαστικούς ιμάντες για κολακευτικό σχεδιασμό πλάτης.

Φούτερ MP Rest Day & Φόρμα

Οταν δουλεύεις από το σπίτι, η άνεση είναι το κλειδί. Και αυτο το σετ είναι πιο άνετο από ποτέ. Διατίθεται σε 2 μοναδικούς χρωματισμούς και είναι κατάλληλο για το σπίτι.

To Φούτερ Rest Day έχει ελαφρώς κοντή και άνετη εφαρμογή και ολοκληρώνεται με μοναδικό στυλ και minimal σχεδιασμό.

Επόσης, έχει 100% βαμβάκι και έτσι δεν θα θέλεις να φορέσεις τίποτε άλλο!

Η φόρμα Rest Day έχει κολακευτική ψηλόμεση εφαρμογή και προσφέρει απόλυτη άνεση όλη την ημέρα.

Έχει κορδόνι μέσης, πλαϊνές τσέπες και ελαστικές μανσέτες στον αστράγαλο για πιο κλειστή εφαρμογή ώσρτε να γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι!

Ανδρική Προπόνηση

Απαραίτητη Μπλούζα Προπόνησης

Αυτή η μπλούζα πρέπει να είναι απαραίτητο κομμάτι της ντουλάπας σου.

Έχει τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα, στεγνώνει γρήγορα και είναι σχεδιασμένη για μια άνετη εφαρμογή.

Έχει αντιβακτηριακό φινίρισμα και προσφέρει φρεσκάδα ενώ έχει αυξημένο εύρος κίνησης - όντα ιδανική για προπονήσεις στο σπίτι!

Σορτς Dry-Tech Jersey

Αυτό το σορτς έχει τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα και σε κάνει να νιώθεις δροσιά και άνεση σε κάθε προπόνηση.

Θα έχεις απόλυτη ελευθερία κίνησης λόγω των πλαϊνών ανοιγμάτων και των ελαφριών υφασμάτων. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο προπόνησης!

Γυναικεία Προπόνηση 

Συλλογή Power

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες σε πωλήσεις συλλογές προπόνησης για καλό λόγο. Έχει τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι διαθέσιμη σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων!

Κολάν Power

Διάλεξε είτε το Power Mesh είτε το Classic Power αφού και τα δύο έχουν τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα για απόλυτη άνεση.

Στεγνώνουν γρήγορα, έχουν απαλό βαμβάκι και απομακρύνουν την υγρασία από το σώμα σου, μειώνοντας τους ερεθισμούς ώστε να είσαι συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνεις.

Τα κολάν Power Mesh είναι σχεδιασμένα με μοναδικό στυλ και βελτιωμένη ροή αέρα ενώ το Κολάν Classic Power προσφέρει πλήρη κάλυψη με εσωτερική τσέπη στο πίσω μέρος.

Aθλητικά Μπουστάκια Power 

Διαθέτουμε τρεις διαφορετικούς τύπους από αθλητικά μπουστάκια για τις ανάγκες σου. Όλα στεγνώνουν γρήγορα, έχουν απαλό ύφασμα και τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα για απόλυτη άνεση και υποστήριξη σε κάθε σου κίνηση.

Το Power Cross-Back Sports Bra είναι κολακευτικό και έχει σταυρωτούς ιμάντες στην πλάτη για ενισχυμένη ελευθερία κίνησης μαζί με αφαιρούμενα κουπ για εξατομικευμένη κάλυψη.

Το Power Mesh Sports Bra έχει μια μοναδική λεπτομέρεια ανοιχτής πλάτης με υλικό που αναπνέει. Προσφέρει υποστήριξη και έχει αφαιρούμενα κουπ για επιπλέον κάλυψη όταν την θέλεις.

Το Power Longline Sports Bra είναι σχεδιασμένο με μακρύτερο μήκος για κολακευτική κάλυψη - όντας ιδανικό για συνδυασμό με κολάν. Έχει λεπτομέρεια ανοιχτής πλάτης και είναι φτιαγμένο από νεοπρέν ύφασμα.

Μπλουζάκια Power

Είτε θέλεις μια ελαφριά μπλούζα κλειστής εφαρμογής είτε μια απλή μπλούζα για προπόνηση, η συλλογή Power σε καλύπτει!

Η Φανέλα Power είναι ένα απαραίτητο κομμάτι για κάθε προπόνηση και έχει φτιαχτεί από ελαφρύ ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, επιτρέποντας βελτιωμένη ροή αέρα και ευκολία κίνησης.

Και η Υπερμεγέθης Μπλούζα Power είναι απαραίτητη για κάθε ημέρα ώστε να νιώθεις απόλυτη αυτοπεποίθηση.

 

Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein