Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Αθλητικές φόρμες | 5 κομμάτια που θα λατρέψεις

Αθλητικές φόρμες | 5 κομμάτια που θα λατρέψεις
Jennifer Blow
Αρχισυντάκτρια και Πιστοποιημένη Διατροφολόγος5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Jennifer Blow

Ψάχνετε για αθλητικές φόρμες ; εδώ θα σας παρουσιάσουμε πέντε ρούχα από την αθλητική μας συλλογή, θεωρούνται από τα τα καλύτερα αθλητικά ρούχα απόδοσης της Myprotein. Δείτε τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες που δεν πρέπει να απουσιάζουν από τις προπονήσεις σας. Εξοπλιστείτε με στυλ και ... καλή προπόνηση.

Μακρυμάνικη Μπλούζα Dry-Tech Infinity

Ένα must για κάθε είδος προπόνησης. Αυτή η μακρυμάνικη μπλούζα Dry-Tech προσφέρει μια ελαφριά κάλυψη για το κρύο καθώς και μια τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα όταν η ένταση αυξάνεται. Διαθέτει, επίσης, αντιβακτηριδιακό φινίρισμα ώστε να νιώθετε φρεσκάδα, κάθε στιγμή.

 

Μακρυμάνικη Μπλούζα Χωρίς Ραφές Elite

Είναι σχεδιασμένη με μια εφαρμογή που τονώνει τους μυς σας ενώ διευκολύνει την κίνησή σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Διαθέτει τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα και επίπεδες ραφές για μηδενικό ερεθισμό.

 

Φούτερ Dry-Tech Infinity

 

Ντυθείτε χωρίς να στερηθείτε την ελευθερία κίνησης. Αυτό το φούτερ είναι αρκετά ελαφρύ και έχει μανίκια ρεγκλάν για άνετη κίνηση. Ιδανικό για τις χειμερινές προπονήσεις.

 Σορτς Dry-Tech Infinity

 

Ενα γυμναστηριακό "απαραίτητο". Αυτό το σορτς είναι τέλειο για κάθε προπόνηση. Διαθέτει τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα, είναι ελαφρύ και έχει πλευρικές τσέπες για τα gadget σας.

 

Luxe Therma Set

Εντάξει. Αυτά δεν είναι τεχνικά για προπόνηση, αλλά οι ημέρες ξεκούρασης είναι ύψιστης σημασίας στην πρόοδό σας. Είναι σχεδιασμένα με απαλό ύφασμα και επένδυση με κομψό σχεδιασμό ώστε να νιώθετε άνετα και στυλάτα.

Η φόρμα Luxe Therma έχει ελαστικές μανσέτες και ζώνη μέσης, καθώς και μια ασφαλή τσέπη για τα τιμαλφή σας, ενώ το φούτερ Luxe Therma έχει πλευρικές τσέπες με φερμουάρ - ιδανικό για όταν βγαίνετε έξω.

 

Jennifer Blow
Αρχισυντάκτρια και Πιστοποιημένη Διατροφολόγος
Προβολή του προφίλ του Jennifer Blow

Η Jennifer Blow είναι η UKVRN Registered Associate Nutritionist μας – εγγεγραμμένη στο μητρώο των αρμόδιων και ειδικευμένων επαγγελματιών διατροφής του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει πτυχίο Bachelor’s of Science σε Nutritional Science και μεταπτυχιακό Master’s of Science by Research στην Διατροφή, και τώρα ειδικεύεται στη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής για την υγεία και το fitness, η οποία στηρίζεται πάντα από επιστημονική έρευνα. Η Jennifer έχει αναφερθεί ως διατροφολόγος σε πολλές δημοσιεύσεις όπως στο Vogue, Elle, και Grazia, για την ειδικότητά της στην επιστήμη της διατροφής για την άσκηση και την υγιεινή ζωή. Η εμπειρία της ξεκινά από το σύστημα υγείας της Αγγλίας στο NHS μέχρι και σε εξειδικευμένη έρευνα για την συμπλήρωση ωμέγα-3 λιπαρών οξέων αλλά και την επίδραση των fast foods στην υγεία, η οποία παρουσιάστηκε στο Ετήσιο Συνέδριο Nutrition Society. Η Jennifer συμμετέχει σε πολλές συνεχιζόμενες εκδηλώσεις επαγγελματικής ανάπτυξης για να εξασφαλίσει ότι η πρακτική της παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο. Μάθετε περισσότερα για την Jennifer εδώ. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Jennifer κάνει περπάτημα και ποδηλασία ενώ στα posts της θα δείτε ότι λατρεύει να δείχνει στον κόσμο ότι η υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει απαραίτητα πείνα.

myprotein