Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Νέα χρονιά, νέα εμφάνιση | Καλωσορίζοντας τη συλλογή ρούχων Shape Ultra

Νέα χρονιά, νέα εμφάνιση | Καλωσορίζοντας τη συλλογή ρούχων Shape Ultra
Lauren Dawes
Writer and expert5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Τι καλύτερο από το να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με φρέσκια εμφάνιση; Όλοι ξέρουμε ότι η μισή μάχη στην προπόνηση είναι η εύρεση του κινήτρου να πάτε στο γυμναστήριο. Αυτό ακριβώς σας προσφέρει η νέα συλλογή ρούχων Shape Ultra Χωρίς Ραφές που έχει δημιουργηθεί για υψηλές αποδόσεις. Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι προσθήκες στην καλύτερη σε πωλήσεις συλλογή μας θα σας προετοιμάσουν για αξέχαστες προπονήσεις.

 

Κολάν ULTRA ShapeΧωρίς Ραφές

Αυτό είναι ένα από τα πιο κολακευτικά κολάν μας. Σχεδιασμένο για να υποστηρίξει και να τονώσει, είναι ψηλόμεσο και τονώνει τις καμπύλες σας με πλεκτά πλέγματα, λεπτομέρεια κομμένη με λέιζερ και ένα καταπληκτικό φινίρισμα που βελτιώνει την ροή του αέρα. Διαθέτει τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα, ώστε να είστε πάντα έτοιμη για την επόμενή σας κίνηση.

Αθλητικό Μπουστάκι Shape UltraΧωρίς Ραφές

Αυτό είναι το αθλητικό σουτιέν που χρειάζεται η ντουλάπα σας. Θα σας καλύψουμε από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε την προθέρμανσή σας, μέχρι να τελειώσετε και να πάτε στα αποδυτήρια. Παρέχει μέση στήριξη και εφαρμογή με αίσθηση δεύτερου δέρματος. Το Αθλητικό Μπουστάκι Ultra ολοκληρώνεται με ένα έντονο μοτίβο που έχει κοπεί με λέιζερ και διαθέτει λεπτομέρεια στην πλάτη.

Μπλουζάκι Shape UltraΧωρίς Ραφές

Η τέλεια προσθήκη για να ολοκληρωθεί αυτή η εμφάνιση. Αυτή η μακρυμάνικη μπλούζα είναι ιδανική για χειμερινές προπονήσεις. Δημιουργήθηκε για να τονώσει το σχήμα σας, ενώ έχει σχεδιαστεί για μια εφαρμογή που αγκαλιάζει το σώμα σας. Προσφέρει επίσης περίπλοκες λεπτομέρειες κομμένες με λέιζερ στις πλευρές και την πλάτη.

ShapeΧωρίς Ραφές ­— Νέα Χρώματα

Εντάξει, τεχνικά δεν πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο λανσάρισμα - αλλά σκεφτήκαμε να δώσουμε στην μια από τις καλύτερες σε πωλήσεις συλλογές μας κάποιες αλλαγές στα σχέδια και νέους συναρπαστικούς χρωματισμούς. Διατηρήσαμε την ίδια εκπληκτική εμφάνιση και αίσθηση, απλά φρεσκάραμε τα πράγματα με δύο πανέμορφες αποχρώσεις για να επιλέξετε - Seafoam και Taupe.

Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, προσθέσαμε και νέους χρωματισμούς σε ένα από τα αγαπημένα σας στυλ, το Μπλουζάκι Shape Χωρίς Ραφές, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο σε χρώμα Χάλκινο Τριαντάφυλλο ή άσπρο.

 Με λίγα λόγια

Τι περιμένεις; Πάρε στα χέρια σου αυτά τα καταπληκτικά νέα κομμάτια και πήγαινε κατευθείαν στην προπόνηση που υποσχέθηκες ότι θα ξεκινούσες τον Ιανουάριο…

Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein