Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

5 τρόποι να πιείς το ρόφημα πρωτεΐνης σου

5 τρόποι να πιείς το ρόφημα πρωτεΐνης σου
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Αν βαρέθηκες το ίδιο ρόφημα, τότε τι περιμένεις; Έχουμε περισσότερες από 40 διαφορετικές γεύσεις, άρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτό. Μπορείς, ωστόσο, να δώσεις στην αγαπημένη σου γεύση μια άλλη οπτική. Είτε θέλεις να εμπλουτίσεις τα θρεπτικά συστατικά, είτε την γεύση, εδώ είναι οι βασικοί τρόποι ώστε να μην βαρεθείς ποτέ το ρόφημα πρωτεΐνης σου.

Κάνε ανάμειξη με γάλα

Αν πίνεις το ρόφημά σου με νερό, τότε μην αναρωτιέσαι γιατί βαριέσαι. Η ανάμειξη με γάλα δεν θα δώσει μόνο επιπλέον πρωτεΐνη, αλλά και άλλα θρεπτικά συστατικά. Φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις και μια πιο ελαφριά επιλογή, τότε δοκίμασε κάποιο φυτικό γάλα, όπως γάλα αμυγδάλου. Αυτά συνήθως έχουν λιγότερες θερμίδες και έτσι αποτελούν μια καλή επιλογή.

Flavdrops για επιπλέον γεύση

Αν προτιμάς πρωτεΐνη χωρίς γεύση, τότε οι σταγόνες Flavdrops θα είναι ο νέος σου φίλος. Πρόσθεσε μια διαφορετική γεύση κάθε μέρα, με μηδέν επιπρόσθετες θερμίδες, ζάχαρη ή λιπαρά ανά μερίδα. Θέλεις κάτι φρουτώδες; Πρόσθεσε μερικές σταγόνες με γεύση μήλο. Τα Flavdrops είναι επίσης μια τέλεια προσθήκη σε βρώμη, επιδόρπια, καφέ και κέικ.

Κάντο φρουτώδες

Πρόσθεσε μια επιπλέον δόση βιταμινών συνδυάζοντας με τα αγαπημένα σου φρούτα. Δοκίμασε τον συνδυασμό με μπανάνα για μοναδική υφή και γλύκα! Στο blog μας μπορείς να βρείς πολλές συνταγές με smoothies υψηλής πρωτεΐνης.

Μια ώθηση καφεΐνης

Θέλεις μια ώθηση πρωτεΐνης μαζί με το ρόφημά σου; Βάλε μια δόση καφέ για να κάνεις το ρόφημά σου... ενεργειακό! Συνδυάζεται τέλεια με σοκολατένιες γεύσεις ώστε να φτιάξεις ένα νόστιμο ρόφημα coffee mocha. Βάλε θρυμματισμένο πάγο και λίγο κρέμα γάλακτος και απογείωσέ το!

Με φυστικοβούτυρο

Το φυστικοβούτυρο είναι μια τέλεια προσθήκη σε κάθε ρόφημα, αφού έχει αρκετά υγιή λιπαρά και πρωτεΐνη. Ανάμειξέ το με την αγαπημένη σου γεύση σοκολάτας πρωτεΐνης, γάλα, βρώμη και μπανάνα για το τέλειο ρόφημα μυϊκού όγκου, το οποίο θα έχει πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και υγιεινά λιπαρά - ό,τι χρειάζεσαι για απόλυτη αποκατάσταση. Μπορείς να δοκιμάσεις βούτυρο κάσιους ή αμυγδάλου για μια διαφορετική γεύση!

Με λίγα λόγια

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί δρόποι να πιείς το ρόφημα πρωτεΐνης σου και έτσι μπορείς να πειραματιστείς με τις αγαπημένες σου γεύσεις και να βρεις τι δουλεύει καλύτερα για εσένα. Δεν θα ξαναβαρεθείς ποτέ, αυτό είναι σίγουρο!

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein