Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Clear Vegan Protein – Η Νέα Χυμώδης Vegan Πρωτεΐνη

Clear Vegan Protein – Η Νέα Χυμώδης Vegan Πρωτεΐνη
Evangeline Howarth
Writer and expert4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Μετά την επιτυχία της Clear Whey Protein, αποφασίσαμε να μοιραστούμε με την κοινότητα φυτικής διατροφής αυτό το αναζωογονητικό συναίσθημα αυτού του μοναδικού χυμώδους ροφήματος. Καλά άκουσες. Σχεδιάσαμε μια χυμώδη vegan πρωτεΐνη.

Αν θέλεις ένα φρουτώδες, αναζωογονητικό ρόφημα αντί του κλασικού ροφήματος με κρεμώδη υφή, η Clear Vegan Protein Isolate είναι εδώ. Έχει πρωτεΐνη μπιζελιού και έτσι αποτελεί ένα ολοκαίνουργιο μείγμα που είναι τέλεια διαλυτό στο νερό και έχει 10 γρ. πρωτεΐνη ανά μερίδα.

Clear Vegan Protein Isolate

Διατροφικά στοιχεία ανώτερου επιπέδου

Έχει, επίσης, βιταμίνες Β ώστε να σου δώσουν μια έξτρα ώθηση για να βγάλεις την ημέρα σου εις πέρας. Κάθε μερίδα περιέχει 50% όλων των βιταμινών Β που προτείνεται να καταναλωθεί μέσα στην ημέρα. Αυτό σημαίνει μια καλή ποσότητα βιταμίνης Β12 που είναι δύσκολο να λάβεις. Περιέχει παντοθενικό οξύ (Β5), θειαμίνη (Β1) και Βιταμίνη Β6 που μπορεί να υποστηρίξει την πνευματική απόδοση, την υγεία της καρδιάς και να αποτρέψει την κόπωση.1,2,3

Αποτελεί ένα γλυκό και νόστιμο ρόφημα και αυτό ίσως σε τρομάζει για το περιεχόμενο της ζάχαρης. Στην πραγματικότητα όμως περιέχει μόνο 1 γρ. ζάχαρης και περίπου 55 θερμίδες ανά μερίδα, ώστε να υποστηρίζει τους στόχους απώλειας βάρους (ή ότι άλλους στόχους έχεις).

Είναι νόστιμη και κάνει καλό...

Τα καλά νέα δεν σταματάνε εδώ. Η Clear Vegan Protein Isolate έχει σχεδιαστεί σε δύο νόστιμες γεύσεις με πραγματικά φρούτα – Λεμόνι και Λάιμ ή Φράουλα.

Και αν σε ενδιαφέρει και η συσκευασία του προϊόντος, μείνε ήσυχος/η ότι είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Με λίγα λόγια

Δεν ήταν ποτέ πιο απλό να πάρεις την πρωτεΐνη που χρειάζεσαι για μια φυτική διατροφή. Απλά ανακάτεψε αυτό το χυμώδες πρωτεϊνικό ρόφημα και απόλαυσε αυτές τις μοναδικές γεύσεις καθώς και την δόση της βιταμίνης Β.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

  1. Το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στην κανονική ψυχική απόδοση και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
  2. Η θειαμίνη συμβάλλει στην κανονική λειτουργία της καρδιάς, στην κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενεργειακής απόδοσης.
  3. Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Evangeline Howarth
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Η Evangeline έχει λάβει μέρος σε πολλά ανταγωνιστικά αθλήματα από μικρή ηλικία. Ως πιστοποιημένη καθηγήτρια RYA σκαφών κατανοεί την σημασία της σωστής διατροφής για την τροφοδοσία έντονων αθλημάτων καθώς και αθλημάτων αντοχής. Έχει επίσης εμπειρία στην ομάδα GBR Squads καθώς και έχει πραγματοποιήσει τον ρόλο προπονήτριας στην πρώτημα ομάδα του πανεπιστημίου της.

Στον ελεύθερό της χρόνος, η Evangeline λατρεύεο το τρέξιμο και ιδαιαίτερα τους Μαραθωνίους. Τα σαββατοκύριακα, θα την βρείτε να κάνει θαλάσσια σπορ ή πεζοπορία σε λόφους. Τα αγαπημένα της απογεύματα κάνει HIIT session ή squats και μετά απολαμβάνει πικάντικα γεύματα και αρκετά λαχανικά – μιαμ!

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Evie εδώ.

myprotein