Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Ο απόλυτος οδηγός δώρων Χριστουγέννων για τους λάτρεις της γυμναστικής

Ο απόλυτος οδηγός δώρων Χριστουγέννων για τους λάτρεις της γυμναστικής
Emily Wilcock
Writer and expert5 μήνες πριν
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει επίσημα και τίποτα δεν ξεπερνά την αίσθηση του να κάνεις το τέλειο δώρο. Το μόνο δύσκολο κομμάτι είναι να αποφασίσεις τι θα πάρεις.Ευτυχώς, τα ξωτικά εργάστηκαν σκληρά για να φτιάξουν αυτόν τον απόλυτο οδηγό δώρων γυμναστικής. Από τη διατροφή μέχρι τα αθλητικά ρούχα, υπάρχει κάτι για όλους.Στη συνέχεια θα διαβάσεις:
  • Τι μπορεί να είναι ένα καλό χριστουγεννιάτικο δώρο;
  • Υγιεινά δώρα
  • Υγιεινά σνακ για τα Χριστούγεννα
  • Τα καλύτερα αθλητικά ρούχα για δώρα
  • Χριστουγεννιάτικα δώρα για γυμναστική στο σπίτι

myprotein christmas

Τι μπορεί να είναι ένα καλό χριστουγεννιάτικο δώρο;

Ένα καλό χριστουγεννιάτικο δώρο είναι το δώρο που έχεις σκεφτεί για την αγορά του. Είτε η μαμά σου θέλει να ασχοληθεί με τη γιόγκα το 2024, είτε ο κολλητός σου που πηγαίνει στο γυμναστήριο εδώ και χρόνια, είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει κάτι εδώ για τους ανθρώπους αυτούς σε κάθε στάδιο του fitness ταξιδιού τους. Εδώ θα βρεις προϊόντα για διατροφή μέχρι και αθλητικά ρούχα. 

Υγιεινά Δώρα

Τα υγιεινά δώρα είναι ένα ιδανικό δώρο για όσους θέλουν να έχουν το προβάδισμα στις αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς. Μπορούν επίσης να είναι ένα προσεγμένο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του γυμναστηρίου παρέχοντάς τους τα αγαπημένα τους προϊόντα. Δες την παρακάτω λίστα και διάλεξε.

Impact Whey Protein PowderΤο κλασικό προϊόν της ημέρας. Ένα παχύρρευστο, κρεμώδες και νόστιμο σέικ που περιέχει 23γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα για την υποστήριξη της μυϊκής ανάπτυξης και συντήρησης. Διατίθεται σε 50 διαφορετικές υπέροχες γεύσεις, όπως σοκολάτα, βανίλια, λευκή σοκολάτα, μύρτιλο και πολλά άλλα.Clear Whey Protein PowderΨάχνεις για πιο ζουμερό σέικ; Δοκίμασε αυτή τη σκόνη πρωτεΐνης που διατίθεται σε 20 διαφορετικές γεύσεις — συμπεριλαμβανομένων πορτοκαλιού & μάνγκο, τσαγιού ροδάκινου, καρπούζι και άλλων. Έχουμε ακόμη και Vimto. Προσωπικά αγαπημένο αλλά και των πελατών μας.Πακέτο Clear Whey VarietyΔεν είσαι σίγουρος για το τι γεύση πρέπει να επιλέξεις; Μπορείς να πάρεις για τους αγαπημένους σου  μια ποικιλία από αυτά και να δεις ποιο τους αρέσει περισσότερο. Οι γεύσεις περιλαμβάνουν πορτοκάλι και μάνγκο, τσάι ροδάκινο , Cranberry και Raspberry, λεμονάδα Raspberry, φράουλα Kiwi, Καρπούζι, Ανανάς, Μήλο, Mojito και Σταφύλι.Vegan Protein BlendΕίτε είναι ευέλικτοι με τις επιλογές τους είτε vegan, το συγκεκριμένο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Περιέχει 21 γρ. φυτικής πρωτεΐνης ανά μερίδα, είναι βολικό για όποιον ακολουθεί φυτική διατροφή καθώς μπορεί να λάβει την ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης. Διατίθεται σε 14 διαφορετικές γεύσεις, όπως κέικ καρότου, καφές και καρύδι, κουρκουμάς Latte και άλλα.Ζεστή σοκολάτα πρωτεΐνηςΑπόλαυσε τους χειμερινούς μήνες και γιόρτασέ το με μια απολαυστική  ζεστή σοκολάτα με 15 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα.BCAA PowderΤα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας είναι τρία από τα εννέα «απαραίτητα» οξέα που δεν μπορούν να παραχθούν από το σώμα. Ιδανικό για άτομα που θέλουν να χτίσουν ή να διατηρήσουν τους μύες τους και να χάσουν βάρος. Διατίθεται σε 15 γεύσεις.Creatine Monohydrate PowderΗ κρεατίνη είναι μια φυσική χημική ουσία που βρίσκεται στο σώμα σου και σε ορισμένα κρέατα αλλά μόνο σε μικρές ποσότητες. Η σκόνη μονοϋδρικής κρεατίνης είναι ένας βολικός τρόπος για να τη βάλεις στη διατροφή σου για να ενισχύσεις την απόδοση της προπόνησής σου.Creatine GummiesΓια εκείνους που θέλουν να έχουν τα οφέλη του συμπληρώματος  κρεατίνης αλλά σε μορφή μασώμενης τσίχλας με τη δυνατή γεύση λεμόνι.

Υγιεινά σνακ για τα Χριστούγεννα

Τα σνακ είναι πάντα ένα τέλειο εφόδιο. Εδώ είναι τα καλύτερα σνακ για να απολαύσεις ενώ εξακολουθείς να λαμβάνεις τα macros σου. 
Vegan Protein Crisps Ένας νόστιμος τρόπος για να διατηρήσεις και να αυξήσεις τους μύες. Διατίθενται σε 2 γεύσεις: Barbeque και Thai Sweet Chilli.Crispy WafersΈχεις υπογλυκαιμίες; Δοκίμασε αυτές τις λαχταριστές μπάρες γκοφρέτας, που περιέχουν 15 γρ. πρωτεΐνης για να ικανοποιήσεις τη λιγούρα σου και να σε κρατήσουν στο σωστό δρόμο με τη διατροφή σου. Διατίθεται σε 5 γεύσεις, όπως Σοκολάτα, Σοκολατένιο Φουντούκι, Μπισκότα & Κρέμα, Φυστικοβούτυρο και Βανίλια.Protein BrownieΠοιος δεν αγαπά τα μπράουνι; Αυτή η νόστιμη απόλαυση σε μέγεθος τσέπης είναι το τέλειο γλυκάκι για τους γλυκατζήδες. Με 23 γρ. πρωτεΐνης ανά μπράουνι, μπορείς να το απολαύσεις στο σπίτι, εν κινήσει, πριν ή και μετά τη γυμναστική. Διατίθεται σε σοκολάτα και λευκή σοκολάτα.Hazelnut WhipΟι λάτρεις του φουντουκιού να συνεχίσουν να διαβάζουν, γιατί τους έχουμε το τέλειο σνακ. Μια γκοφρέτα σοκολάτας σε συνδυασμό με γέμιση φουντουκιού γεμάτη πρωτεΐνες και σοκολατένιες σταγόνες ως τελευταία πινελιά. Αφέσου σε αυτή τη γλυκιά λιχουδιά που έχει 5,2 γρ. Πρωτεΐνης αλλά και μόνο 138 θερμίδες.Pop RollsΈνα μικρό σνακ που θα ικανοποιήσει τη λαχτάρα σου για γλυκό με μια μόνο μπουκιά. Με μόνο 100 θερμίδες και 7 γρ. πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας, το θέλεις στο ντουλάπι σου. Διατίθεται σε καραμέλα σοκολάτας, αλατισμένη καραμέλα και χρυσή καραμέλα.Oat bakes Ιδανικό για οποιονδήποτε στη ζωή σου που αγαπά τα μεσημεριανά σνακ. Διατίθεται σε 2 διαφορετικές γεύσεις (Chocolate Chip και Berry & White Chocolate). Aυτή η νόστιμη απόλαυση είναι απαραίτητη για τους λάτρεις του flapjack.

Ποια είναι τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους λάτρεις του γυμναστηρίου;

Αγόρασε το δώρο της άνεσης και του στυλ με τη σειρά MP activewear.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για αυτήν:

Μπλουζάκι MP Women's Power Ultra Split BackΜαλακό και αναπνέον ύφασμα, που απομακρύνει τον ιδρώτα και στεγνώνει γρήγορα, που χωρίζει την πλάτη για ρύθμιση της θερμοκρασίας και ανοίγει στο πλάι για να διευκολύνει την κίνησή σου. Διατίθεται σε Danger (Κόκκινο), Lagoon (Μπλε) και Sangria (Μωβ).Γυναικεία Power Ultra κολάν MPΜε διάτρητα πάνελ για αερισμό, γρήγορο στέγνωμα, ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα, ακόμη και μια πίσω τσέπη για να βάζεις το τηλέφωνό σου. Διατίθεται σε 4 χρώματα: Μαύρο, Danger (Κόκκινο), Lagoon (Μπλε) και Sangria (Μωβ).Γυναικείο φανελάκι MP Composure RacerbackΈνα must-have για τους λάτρεις της γιόγκα. Προσφέρει πλήρη κάλυψη, είναι απαλό και κατασκευασμένο από βιώσιμα υφάσματα. Διατίθεται σε 2 χρώματα: Μαύρο και Μωβ (ροζ).Ψηλόμεσο σορτς MP Women's CurveΈνα αγαπημένο για τις προπονήσεις, χωρίς ραφές και φινίρισμα που απομακρύνει τον ιδρώτα. Διατίθεται σε 3 χρώματα: Μαύρο, Carbon Marl (Γκρι/Μαύρο) και Danger Marl (ροζ).MP Women's Engage HoodieΑπόλυτη άνεση και ζεστασιά για την προπόνησή σου. Με cropped σχέδιο για εξασφάλιση αναπνοής και ρυθμιζόμενο κορδόνι για βέλτιστη άνεση. Διατίθεται σε 2 χρώματα: μαύρο και βαθύ μωβ.MP Women’s Engage κολάνΈνα άλλο ρούχο που είναι εξαιρετικό για εγγυημένη άνεση ενώ ασκείσαι. Με χαλαρή εφαρμογή, τσέπες στο πλάι και βαθιά ελαστική ζώνη.

Δώρα Χριστουγέννων γι 'αυτόν

Ανδρικό αντιανεμικό MPΞεπέρασέ τους όλους με στυλ, με ανακλαστικό σχέδιο για ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους.Ανδρικά σορτς προπόνησης MP περιορισμένης έκδοσης DynamicΣτυλ και άνεση. Διαθέσιμο σε δύο χρώματα (Μαύρο και Λαδί), αυτό το σορτς είναι απαραίτητο για την προπόνησή σου.Ανδρικό βαμβακερό μπλουζάκι MP Tempo OversizedΘέλεις ένα μοντέρνο μπλουζάκι; Διατίθεται σε 3 χρώματα: Μαύρο, Slate Grey και Storm Marl.

Χριστουγεννιάτικα δώρα γυμναστικής για το σπίτι

Το γυμναστήριο δεν αφορά βέβαια όλο τον κόσμο. Εδώ είναι μερικά από τα καλούδια γυμναστικής που μπορείς να βρεις για το σπίτι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.Heavy Resistance Booty BandΚάθε μέρα μπορεί να είναι ημέρα ποδιών με αυτή τη ζώνη αντίστασης που σου επιτρέπει να τονώσεις τα πόδια σου από την άνεση του σπιτιού σου.Muscle RollerΧαλάρωσε τους μύες σου με αυτόν το ελαφρύ και φορητό μυϊκό roller.Recovery StickΕνίσχυσε την αποθεραπεία και προετοιμάσου για την επόμενη προπόνηση με αυτό το στικ αποθεραπείας που στοχεύει συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες και βελτιώνει τη ροή του αίματος.Υοga recovery MatΌπου κι αν βρίσκεσαι, η άνεση είναι εγγυημένη. Είτε προετοιμάζεσαι για προπόνηση είτε αναρρώνεις από αυτήν, εμείς σου έχουμε τη λύση.

Με λίγα λόγια

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν γρήγορα και έτσι είναι η ευκαιρία να εντυπωσιάσεις με μερικά υπέροχα δώρα γυμναστικής. Έχουμε κάτι για όλους, όπως σκόνες πρωτεΐνης, αθλητικά ρούχα, πολυβιταμίνες, υγιεινά αλλά νόστιμα σνακ και εξοπλισμό προπόνησης για το σπίτι.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Emily Wilcock
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein