Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Fitness δώρα για κάθε budget

Fitness δώρα για κάθε budget
Myprotein
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Είτε ψάχνεις για το τέλειο ζευγάρι κάλτσες (ευχαριστώ, μαμά) είτε προσπαθείς να βρεις ένα ιδιαίτερο δώρο για τον φίλο σου στο γυμναστήριο, σε έχουμε καλυμμένο/η αυτά τα Χριστούγεννα.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά. Αυτός ο εύχρηστος οδηγός με υπέροχα δώρα θα σου δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για να κάνεις  αυτά τα Χριστούγεννα αξέχαστα.

Δώρα για κάτω από το δέντρο

Σε ποιον δεν αρέσει ένα δέντρο γεμάτο με δώρα το πρωί των Χριστουγέννων;

Βάλε κάτω από το δέντρο μερικά από τα σνακ πρωτεΐνης με γιορτινή γεύση και μοίρασε χαρά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

1. Jelly Belly Limited Edition Impact Whey Protein Powder

Συνεργαστήκαμε με τους λάτρεις των γκουρμέ ζελέ - Jelly Belly - για να φέρουμε την Impact Whey Protein σε τρεις μοναδικές γεύσεις.

Με 18 γραμμάρια πρωτεΐνης και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, το Jelly Belly Limited Edition Protein Powder είναι ο τέλειος τρόπος για να αναβαθμίσεις το ντουλάπι συμπληρωμάτων των φίλων σου αυτά τα Χριστούγεννα.

Διάλεξε ανάμεσα σε Buttered Popcorn, Strawberry Cheesecake ή Toasted Marshmallow.

2. Gingerbread Layered Bar

Δεν θα ήταν ο απόλυτος οδηγός δώρου χωρίς μια Layered μπάρα. Αυτή η κλασική χριστουγεννιάτικη γεύση έχει πλέον προστεθεί σε μια Layered μπάρα και σύντομα θα γίνει η αγαπημένη σου γεύση.

Αποτελεί επίσης το τέλειο δώρο και είναι βέβαιο ότι θα χαρίσει ένα χαμόγελο στα χείλη οποιουδήποτε την δοκιμάσει αυτά τα Χριστούγεννα.

3. Impact Protein Bar Variety Pack

Δεν μπορείς να αποφασίσεις ποια γεύση θα είναι η αγαπημένη του φίλου σου; Γιατί να μην τους δώσεις την επιλογή των τριών;

Το Impact Protein Bar Variety Pack έχει τρεις από τις πιο δημοφιλείς γεύσεις μας για να δοκιμάσει: Dark Choc Sea Salt, Cookies & Cream και Fudge Brownie.

Είναι σίγουρο ότι ικανοποιήσει τους γευστικού κάλυκες κάθε λάτρη του γυμναστηρίου.

4. FlavDrops

Χωρίς θερμίδες, χωρίς ζάχαρη, χωρίς υδατάνθρακες και χωρίς λιπαρά, αλλά γεμάτα γεύση - τα FlavDrops μας σημαίνουν ότι η μείωση της ζάχαρης και του λίπους δεν είναι πλέον βαρετή.

Γνωρίζεις κάποιον που αγαπά έναν αρωματικό καφέ ή θέλει να γλυκάνει το πρωινό του γιαούρτι; Τα FlavDrops είναι η τέλεια προσθήκη για κάτω από το δέντρο αυτά τα Χριστούγεννα.

Μερικές από τις αγαπημένες μας γεύσεις για την εορταστική περίοδο είναι το Marzipan, το Butter Biscuit, το Cheesecake και το Toffee.

5. MyVegan Protein Crips

Παρέχοντας 11 γρ. πρωτεΐνης με μόνο 100 θερμίδες, τα Τσιπς Πρωτεΐνης είναι η τέλεια επιλογή για να μην ξεφύγεις από το πρόγραμμα γυμναστικής σου. Σε βολικές συσκευασίες των 25 γρ., είναι ιδανικά για μια ώθηση πρωτεΐνης ή απλώς όταν σε πιάνει λιγούρα.

Κάτω από 20€

Ψάχνεις για το τέλειο δώρο Secret Santa ή ένα μικρό δώρο για έναν φίλο;

Ακολουθούν 10 επιλογές που πιστεύουμε ότι θα κάνουν την δουλειά:

6. MP Headbands (3 πακέτο)

Σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση, οι κορδέλες MP διαθέτουν λωρίδες σιλικόνης που συγκρατούν τα μαλλιά σου στη θέση τους — για να διασφαλίσεις ότι η όρασή σου δεν εμποδίζεται όταν βρίσκεσαι στη ζώνη συγκέντρωσης.

Κράτα την κολλητή σου χαριτωμένη και χαλαρή στο γυμναστήριο αυτά τα Χριστούγεννα.

7. Liquid Chalk

Ένα υπέροχο δώρο για κάθε weightlifter. Η liquid chalk μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις προπονήσεις για τη μείωση του ιδρώτα και τη βελτίωση της λαβής.

Κάνε δώρο ένα νέο PB αυτά τα Χριστούγεννα.

8. Κάλτσες MP Essentials Crew

Φυσικά, το κλασικό χριστουγεννιάτικο δώρο — ένα ζευγάρι ολοκαίνουριες κάλτσες. Δεν θα ήταν Χριστούγεννα χωρίς αυτές.

9. Gallon Hydrator

Γνωρίζεις κάποιον στο γραφείο που δεν έχει βρει ακόμα ένα χρήσιμο μπουκάλι για νερό; Ή θέλεις να ενθαρρύνεις τον/ην σύντροφό σου να αρχίσει να πίνει το νερό που πρέπει κάθε μέρα;

Αυτό το μεγάλο μπουκάλι νερού είναι το απόλυτο δώρο, που σε διευκολύνει να ξεδιψάσεις και να παραμείνεις ενυδατωμένος/η κάθε μέρα.

10. Myprotein Foam Roller

Ο σύντροφός σου στο γυμναστήριο πάντα παραπονιέται ότι έχει δύσκαμπτη μέση; Ή γνωρίζεις κάποιον που θέλει να αυξήσει την ευελιξία του;

Αυτό το επιστημονικά σχεδιασμένο βοήθημα προπόνησης θα υποστηρίξει και θα κάνει μασάζ ενώ συμβάλλει στη βελτίωση της ισορροπίας, της σταθεροποίησης, της ευελιξίας και της δύναμης του πυρήνα.

Κάτω από 30€

Αναβάθμισε τη ρουτίνα γυμναστηρίου του/ης φίλου/ης σου με αυτά τα ιδανικά δώρα κάτω των 30€.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά για να σκορπίσεις τη χαρά αυτά τα Χριστούγεννα.

11. Leather Lifting Belt

Κάνε δώρο ένα νέο PB αυτά τα Χριστούγεννα με τη Leather Lifting Belt.

Η ζώνη στηρίζει το κάτω μέρος της πλάτης σου, βοηθώντας σε να σηκώνεις πιο βαριά από ό,τι πριν. Το ιδανικό δώρο για κάποιον που μόλις άρχισε να ασχολείται με την άρση βαρών ή που θέλει να πάει τα squats του στο επόμενο επίπεδο.

12. Καπέλο μπέιζμπολ MP New Era 9FORTY – Storm/White

Κλασικό κομμάτι! Το MP New Era Baseball Cap δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Είναι ιδανικό για καθημερινές βόλτες ξεκούρασης ή για τρέξιμο το μεσημέρι.

13. Ανδρικό κοντομάνικο T-shirt MP’s Original – Λευκό

Κράτα τα αγαπημένα σου πρόσωπα άνετα αυτά τα Χριστούγεννα με το πρωτότυπο μπλουζάκι MP.

Με 100% βαμβάκι για απόλυτη άνεση, αυτό είναι το μπλουζάκι για να χαλαρώσεις.

14. Αθλητικό σουτιέν MP Women’s Curve

Από μια από τις αγαπημένες συλλογές του MP, το Curve Sports Bra είναι εγγυημένο ότι θα είναι μια εξαιρετική έκδοση για κάθε γυμναστηριακή γκαρνταρόμπα.

Διαθέτοντας έναν εξαιρετικά κολακευτικό σχεδιασμό χωρίς ραφές, έχει δημιουργηθεί με ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα και στεγνώνει γρήγορα για να συμβαδίζει με όλους τους τύπους προπόνησης.

15. Impact Whey Variety Pack

Με 20 συσκευασίες Impact Whey, σε 8 διαφορετικές γεύσεις, αυτό το πακέτο είναι εξαιρετικό για τους αρχάριους φίλους σου που μόλις μπαίνουν στον κόσμο των συμπληρωμάτων γυμναστικής.

Κάνε το δώρο της ποικιλίας αυτά τα Χριστούγεννα – και βοήθησε τους φίλους σου να επιτύχουν τους στόχους τους.

Κάτω από 35€

Θέλεις να κακομάθεις λίγο περισσότερο τον λάτρη του γυμναστηρίου στη ζωή του ή θέλεις το τέλειο δώρο για την κολλητή σου που αγαπά τη γυμναστική;

Αυτή η λίστα θα πρέπει να είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να τους βοηθήσεις με τα gains τους — χωρίς να βλάψεις την τσέπη σου.

16. Clear Vegan Protein Powder

Το πρώτο παγκοσμίως clear μείγμα πρωτεϊνών Myprotein είναι το απόλυτο δώρο με βάση τα φυτά για την/ον κολλητη/ο σου.

Αποτελεί μια ελαφριά και αναζωογονητική φυτική πρωτεΐνη, με 10 γραμμάρια πρωτεΐνης ενώ αναμειγνύεται με κρύο νερό για να δημιουργήσει μια εύκολη ενίσχυση πρωτεΐνης εν κινήσει.

Αυτή η clear πρωτεΐνη είναι διαθέσιμη σε επτά υπέροχες γεύσεις: Lemon & Lime, Pineapple and Grapefruit, Apple & Elderflower, Strawberry, Blackcurrant, Raspberry Mojito, and Watermelon.

17. Σουτιέν MP Women’s Engage Sport’s Limited Edition

Από τη νεότερη συλλογή της MP, το αθλητικό σουτιέν Engage είναι κατασκευασμένο από ύφασμα υψηλής λάμψης για τον τέλειο συνδυασμό στυλ και λειτουργικότητας.

Διατίθεται σε Storm, Deep Purple ή Black.

18. Ανδρικό κοντομάνικο T-shirt Limited Edition MP

Σχεδιασμένα σε ελαστικό ύφασμα 4 κατευθύνσεων, τα μπλουζάκια Engage προσφέρουν μια κομψή ανανέωση της γκαρνταρόμπας του φίλου σου στο γυμναστήριο.

Διατίθεται σε Storm ή Pine.

19. Impact EAA Stick Sample Box

Έχεις κάποιον φίλο που λατρεύει τα εν κινήσει συμπληρώματά του;

Αυτό το Impact EAA Stick Sample Box έχει 28 sticks EAA, σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις. Τα sticks EAA περιέχουν και τα 9 απαραίτητα αμινοξέα, με ταχύτερο ρυθμό απορρόφησης από τον ορό γάλακτος.

20. Μπάρα Υψηλής Πρωτεΐνης

Οι πρόσφατα παρασκευασμένες Μπάρες Υψηλής Πρωτεΐνης αποτελούν ένα τέλειο δώρο. Πρόκειται για ένα βολικό, νόστιμο και θρεπτικό σνακ πρωτεΐνης. Κάθε μπάρα των 80g έχει 30 γρ. πρωτεΐνης, η οποία προέρχεται από ένα μίγμα πρωτεϊνών γρήγορης και αργής απελευθέρωσης, καθιστώντας τες ένα ιδανικό σνακ μεταξύ των γευμάτων.

Κάτω από 60€

Προσπαθείς να βρεις το απόλυτο δώρο για κάποιον ξεχωριστό σου;

Αν θέλεις να ξεπεράσεις αυτά τα Χριστούγεννα, αυτά τα δώρα θα είναι μια σίγουρη νίκη.

21. Myprotein Starter Pack

Αυτό το σετ περιέχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει το ταξίδι του στο fitness!

22. Ανδρικό ελαφρύ Gilet MP

Κράτα τους δρομείς φίλους σου ζεστούς στο επόμενο χειμερινό τρέξιμο με το MP Lightweight Gilet.

Διατίθεται σε Black, Navy και Storm, είναι η τέλεια προσθήκη στη χειμερινή γκαρνταρόμπα ενός δρομέα.

23. MP Women’s Power Maternity Jacket

Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης, αυτό το jacket είναι το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τις φίλες σου που περιμένουν να γεννησουν.

24. Σετ ζώνης αντίστασης πολλαπλών χρήσεων

Γνωρίζεις κάποιον που προτιμά την προπόνηση στο σπίτι από το γυμναστήριο; Βοήθησε τον/ην να βελτιώσει τις προπονήσεις του/ης με το σετ Band Resistance Multi Use.

Αυτό το σετ περιλαμβάνει δύο ιμάντες ποδιών, δύο λαβές αφρού, ένα άγκιστρο πόρτας, πέντε λάστιχα αντίστασης και μια νάιλον τσάντα μεταφοράς.

25. Κολάν MP Women’s Shape Seamless

Αυτό το ψηλόμεσο κολάν είναι μέρος της συλλογής Seamless και ταυτόχρονα αναδεικνύει και υποστηρίζει.

Σχεδιασμένα με μια χαρακτηριστική dye βαφή, αυτά τα κολάν είναι όλα μοναδικά τυπωμένα λόγω της φύσης της διαδικασίας βαφής. Μοναδικό δώρο για μοναδικούς φίλους!

Με λίγα λόγια

Πάρε λίγη έμπνευση για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου, ώστε φέτος να κάνεις δώρα που θα υποστηρίξουν την πρόοδο των αγαπημένων σου.

Είτε θέλεις να κακομάθεις τον/ην σύντροφό σου είτε να φροντίσεις να κάνεις το καλύτερο δώρο Secret Santa, η Myprotein έχει ένα δώρο για κάθε budget.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein