Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Νέα προϊόντα για απώλεια βάρους

Νέα προϊόντα για απώλεια βάρους
Emily Wilcock
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τα ντουλάπια με τα συμπληρώματά σου ώστε να ετοιμαστείς για το καλοκαίρι! Έχουμε δύο νέες προσθήκες στην οικογένεια της Myprotein ώστε να φτάσεις τον στόχο σου άμεσα και γρήγορα.

Εάν το σχέδιό σου φέτος είναι να χάσεις λίπος και να χτίσεις άπαχη μυϊκή μάζα, η Impact Diet Whey και η Impact Diet Lean θα σε βοηθήσουν να κάνεις ακριβώς αυτό. Και τα δύο είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να τροφοδοτούν το σώμα σου ενώ δουλεύεις προς τους στόχους της φυσικής σου κατάστασης.

Impact Diet Whey

Εάν ο στόχος σου είναι να τροφοδοτήσεις το σώμα σου με μια πηγή υψηλής πρωτεΐνης αλλά να μειώσεις τους υδατάνθρακες, τότε μην ψάχνεις άλλο. Η Impact Diet Whey είναι εδώ για να σώσει την ημέρα και τη διατροφή σου.

Είτε θέλεις να χάσεις βάρος και να διατηρήσεις τη μυϊκή σου μάζα, είτε απλά να τονώσεις το σώμα σου, η Impact Diet Whey είναι μια απαραίτητη προσθήκη στο ντουλάπι συμπληρωμάτων σου. Προσφέρει 39g πρωτεΐνης ανά μερίδα και ένα σέικ την ημέρα θα είναι ιδανικό για την υποστήριξη των μυών σου κατά τη διάρκεια της προπόνησης και της αποθεραπείας.

Επιπλέον, οι στόχοι σου θα είναι πολύ προσιτοί αφού περιέχει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, σκόνη CLA - και τα δύο δημοφιλή συστατικά που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα απώλειας βάρους, καθώς και χολίνη για την υποστήριξη ενός φυσιολογικού μεταβολισμού.

Impact Diet Lean

Το τέλειο προϊόν για να υποστηρίξει το ταξίδι γυμναστικής σου. Με 15 g πρωτεΐνης και Leanbiome®, αυτό το σέικ είναι γεμάτο με απαραίτητα συστατικά για την απώλεια βάρους.

Το Leanbiome® είναι ένα ειδικό μείγμα διαιτητικών ινών που μπορεί να συμβάλει στην απώλεια βάρους. Σε συνδυασμό με βιταμίνες και μέταλλα για να διατηρήσεις το σώμα σου υγιές, θα αποτελέσει την τέλεια προσθήκη στη ρουτίνα των συμπληρωμάτων σου. Και η γλυκομαννάνη έχει βρεθεί ότι μειώνει το σωματικό βάρος στο πλαίσιο μιας δίαιτας περιορισμένης ενέργειας. Ένας υγιεινός και βιώσιμος τρόπος για να σε βοηθήσει στους στόχους σου για απώλεια βάρους.

Με λίγα λόγια

Φροντίζουμε τα συμπληρώματα ώστε να μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου αποτελεσματικά. Η σωστή διατροφή, με σωστή προπόνηση, σωστή ξεκούραση και σωστά συμπληρώματα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Emily Wilcock
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein