Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

THE Diet: Το νέο και βελτιωμένο διαιτητικό ρόφημα

THE Diet: Το νέο και βελτιωμένο διαιτητικό ρόφημα
Evangeline Howarth
Writer and expert5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Όταν αφιερώνετε αρκετό από το χρόνο σας και την ενέργειά σας στην προπόνηση, θέλετε να είστε βέβαιοι ότι τροφοδοτείτε το σώμα σας με τα καλύτερα συστατικά για πραγματικά αποτελέσματα. Τα διαιτητικά ροφήματα συχνά περιέχουν λιγότερη πρωτεΐνη από τα κανονικά ροφήματα πρωτεΐνης, αλλά λιγότερες θερμίδες . Στην Myprotein δημιουργήσαμε ένα διαιτητικό ρόφημα το οποίο περιέχει ακριβώς την ίδια ποσότητα πρωτεΐνης όπως η THE Whey, THE Diet

Πάντα ψάχνουμε τρόπο να βελτιώσουμε την απόδοσή, είτε μειώνοντας θερμίδες, είτε χτίζοντας μυϊκή μάζα είτε διατηρώντας την υπάρχουσα σωματική μας κατάσταση. Για αυτό το λόγο αφιερώσαμε αρκετό χρόνο στον επανασχεδιασμό της φόρμουλας THE Diet με συστατικά υψηλής ποιότητας και με άριστο επιστημονικό υπόβαθρο. Είτε στοχεύετε στην γράμμωση, είτε ψάχνετε ένα ρόφημα υψηλής πρωτεΐνης και χαμηλών θερμίδων με πολλαπλά οφέλη απώλειας βάρους, ανακαλύψτε γιατί η THE Diet δουλεύει τόσο καλά.

Γεύση και υφή

Η γεύση και η υφή ενός ροφήματος συχνά παραλείπονται αφού δίνεται έμφαση στο θρεπτικό περιεχόμενο. Αλλά πραγματικά είναι λυπητερό να πίνετε ένα ρόφημα που απλά δεν πίνεται. Για αυτό το λόγο αφιερώσαμε χρόνο στην έρευνα μας ώστε να δοκιμάσουμε τις γεύσεις μας και την υφή τους, σε συνδυασμό φυσικά με τη διατροφική αξία.

Η λέξη «δίαιτα» προκαλεί ένα παράξενο συναίσθημα σε όλους όσους έχουν βάλει τον εαυτό τους σε ένα πλάνο στέρησης. Επομένως, σχεδιάσαμε μια φόρμουλα με τέσσερις μοναδικές γεύσεις, ώστε κάθε γεύμα ή σνακ να μοιάζει με μια γλυκιά λιχουδιά.

Διαλέξτε ανάμεσα από Μιλκσέικ Φράουλα, Σοκολάτα Μπράουνι, Κρέμα Βανίλια και Αλατισμένη Καραμέλα χωρίς τις ενοχές ενός ζαχαρώδους ροφήματος.

 

Υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη

Αυτό δεν θα ήταν ένα ποιοτικό ρόφημα χωρίς τα πιο ποιοτικά συστατικά της αγοράς, τα οποία στηρίζονται από αρκετή έρευνα. Η THE Diet, όπως η THE Whey, περιέχει ακριβώς 25 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα και έχει σχεδιαστεί με ένα μείγμα απομονωμένης πρωτεΐνης whey, καζεΐνης και υδρολυμένης πρωτεΐνης. Αποτελεί ένα ιδανικό σνακ για να χορτάσετε, μια άριστη επιλογή πρωϊνού ή το ιδανικό ρόφημα για μετά την προπόνηση.

Αυτό διότι η απομονωμένη και η υδρολυμένη πρωτεΐνη απορροφόνται γρήγορα ώστε να χρησιμοποιηθούν από το σώμα αμέσως μετά την πρώτη γουλιά, ενώ η καζεΐνη απορροφάται με πιο αργό ρυθμό ώστε να προσφέρει στο σώμα σας παρατεταμένη παροχή θρεπτικών συστατικών.

Αυτό την κάνει μια ιδανική επιλογή για το πρωινό, αφού θα σας δώσει μια αρχική ενεργειακή ώθηση, ενώ θα σας κρατήσει μακριά από την πείνα. Η πρωτεΐνη γρήγορης δράσης σημαίνει ότι το μυϊκό σας σύστημα θα τροφοδοτηθεί γρηγορότερα με ό,τι χρειάζεστε αμέσως μετά την προπόνηση, ενώ η καζεΐνη θα σας κρατήσει αρκετή ώρα χωρίς να πεινάτε. Μπορείτε να καταναλώσετε περίπου τρεις μερίδες την ημέρα για βέλτιστη πρωτεϊνική πρόσληψη και άριστα αποτελέσματα.

 

Πλεονεκτήματα στην απώλεια βάρους

Αφιερώνετε τόσο σκληρή δουλειά για την επίτευξη του στόχου σας, επομένως γιατί δεν μας αφήνετε να σας βοηθήσουμε; Αυτός ο ασυναγώνιστος συνδυασμός περιέχει τα εξής μοναδικά συστατικά τα οποία συμβάλλουν στην απώλεια βάρους:

Σκόνη πράσινου τσαγιού μάτσα

Το πράσινο τσάι μάτσα περιέχει πολυφαινόλες οι οποίες ονομάζονται κατεχίνες. Αυτά τα φυτικά αντιοξειδωτικά είναι το κλειδί στα πλεονεκτήματα υγείας του τσαγιού για αυτό και υπάρχουν στην THE Diet. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι μπορεί να μειώσει το σωματικό βάρος μέσω της αύξησης της κατανάλωσης της ενέργειας και της οξείδωσης του λίπους – καλά νέα για αυτούς που θέλουν να μειώσουν αυτό το επίμονο λίπος. 1

 Εκχύλισμα κανέλας

Κάθε μερίδα του THE Diet προσφέρει ένα ισοδύναμο 6 γρ. κανέλας. Αυτό το μπαχαρικό συχνά χρησιμοποιείται σε γλυκά και έτσι μπορεί να σας ακουστεί παράξενο  ότι έχει συσχέτιση με την απώλεια βάρους. Ωστόσο μια έρευνα έχει αποδείξει την συσχέτιση της κανέλας με την απώλεια βάρους. Η κινναμαλδεΰδη είναι ένα αιθέριο έλαιο που δίνει την γεύση στην κανέλα, αλλά έχει επίσης αποδειχθεί ότι βελτιώνει την μεταβολική υγεία, ενεργώντας άμεσα στα λιπώδη κύτταρα, έτσι ώστε να αρχίζουν να καταναλώνουν ενέργεια μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται θερμογένεση.2

Χολίνη

Η χολίνη αποδεδειγμένα συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων. 3 Ο αποτελεσματικός μεταβολισμός των λιπών έχει επίσης συνδεθεί με μια αυξημένη αίσθηση κορεσμού, οπότε είναι λιγότερο πιθανό να αισθάνεστε τόσο πεινασμένοι όταν θέλετε να καταναλώσετε ολόκληρο το περιεχόμενο του ψυγείου σας - πάντα ένα μπόνους…4

Γλυκομαννάνη konjac

Εδώ είναι ένα συστατικό που ίσως δεν έχετε ακούσει πότε - και εδώ άλλη μια φορά φαίνεται ότι η έρευνα μας βοηθά στον σχεδιασμό ενός πραγματικά ανώτερου διαιτητικού μείγματα που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Από τη ρίζα του φυτού konjac, η γλυκομαννάνη είναι πρωτίστως μια φυτική ίνα. Μελέτες έχουν δείξει ότι στο πλαίσιο μιας δίαιτας περιορισμένης σε ενεργεία, η ίνα αυτή συμβάλλει στην απώλεια βάρους.5

Βιταμίνη Β5 (παντοθενικό οξύ)

Οι βιταμίνες Β είναι απαραίτητες για τις λειτουργίες των κυττάρων, ενώ το παντοθενικό οξύ εξασφαλίζει ότι ο μεταβολισμός που παράγει ενέργεια στα κύτταρα είναι φυσιολογικός - αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο την ενέργεια που παίρνετε μέσω της τροφής και να μειώσετε την κούραση.6

CLA

Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα για τη μείωση της μάζας λίπους και βρίσκεται ήδη φυσιολογικά στο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Οι δύο κύριες θεωρίες για το πώς λειτουργεί το CLA είναι ότι αρχικά μειώνει την πρόσληψη λιπιδίων σε λιπώδη κύτταρα, και δεύτερον, μειώνει τη συσσώρευση τριακυλογλυκερόλης στα λιπώδη κύτταρα.7-8

Myzyme

Αυτό είναι το μείγμα πεπτικών ενζύμων μας για την αποτελεσματικότερη αποικοδόμηση της πρωτεΐνης σε αμινοξέα. Αυτό σημαίνει βελτιωμένη πέψη για καλύτερη μυϊκή αποκατάσταση.

Probiotic

Αυτό το προβιοτικό βρίσκεται σε πολλά διαφορετικά τρόφιμα και έχει σχεδιαστεί για να κρατά το έντερο σας να λειτουργεί με πλήρη ταχύτητα. Μελέτες έχουν δείξει ότι μειώνει τη φούσκωμα και επίσης βοηθάει τον οργανισμό να αφομοιώσει καλύτερα τα τρόφιμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε γεύμα.9

 Ίδια ποιότητα, διαφορετικό στόχοι

Αν θέλετε να αλλάξετε στόχο και να πάτε από την γράμμωση στον όγκο ή απλά στη διατήρηση, τότε απλά ρίξτε μια ματιά στην THE Gainer ή στην THE Whey, που προσφέρουν ίδιας ποιότητας συστατικά με άριστο επιστημονικό υπόβαθρο, σχεδιασμένα για το στόχο σας. Δείτε περισσότερα για την THE Gainer ή την THE Whey.

Με λίγα λόγια

Η THE Diet έχει συστατικά υψηλής ποιότητας και με άριστο επιστημονικό υπόβαθρο ώστε να σας βοηθήσουν στην γράμμωση. Η διατήρηση της μυϊκής σας μάζας ενώ είστε στη γράμμωση είναι κάτι που το συμπλήρωμα αυτό θα σας προσφέρει χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

1 Auvichayapat, P., Prapochanung, M., Tunkamnerdthai, O., Sripanidkulchai, B. O., Auvichayapat, N., Thinkhamrop, B., … & Hongprapas, P. (2008). Effectiveness of green tea on weight reduction in obese Thais: A randomized, controlled trialPhysiology & behavior, 93(3), 486-491.

2 Jiang, J., Emont, M. P., Jun, H., Qiao, X., Liao, J., Kim, D. I., & Wu, J. (2017). Cinnamaldehyde induces fat cell-autonomous thermogenesis and metabolic reprogramming. Metabolism, 77, 58-64.

3 Elsawy, G., Abdelrahman, O., & Hamza, A. (2014). Effect of choline supplementation on rapid weight loss and biochemical variables among female Taekwondo and Judo athletes. Journal of human kinetics40(1), 77-82.

4 Louisiana State University Pennington Biomedical Research Centre Studies. (2007). Eggs promote weight loss and help close nutrient consumption gap.

5 Keithley, J. K., & Swanson, B. (2005). Glucomannan and obesity: a critical review. Alternative therapies in health and medicine11(6), 30-35.

6 Depeint, F., Bruce, W. R., Shangari, N., Mehta, R., & O’Brien, P. J. (2006). Mitochondrial function and toxicity: role of the B vitamin family on mitochondrial energy metabolism. Chemico-biological interactions163(1-2), 94-112.

7 Park Y, Albright KJ, Liu W, Storkson JM, Cook ME, Pariza MW. (1997). Effect of conjugated linoleic acid on body composition in mice. Lipids. 32, 853–8.


8
Park Y, Storkson JM, Albright KJ, Liu W, Pariza MW. (1999). Evidence that the trans-10,cis-12 isomer of conjugated linoleic acid induces body composition changes in mice. Lipids. 34, 235–41.

9 Georges, J., Lowery, R. P., Yaman, G., Kerio, C., Ormes, J., McCleary, S. A., … & Arick, N. (2014). The effects of probiotic supplementation on lean body mass, strength, and power, and health indicators in resistance trained males: a pilot study. Journal of the International Society of Sports Nutrition11(S1), P38.

Evangeline Howarth
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Η Evangeline έχει λάβει μέρος σε πολλά ανταγωνιστικά αθλήματα από μικρή ηλικία. Ως πιστοποιημένη καθηγήτρια RYA σκαφών κατανοεί την σημασία της σωστής διατροφής για την τροφοδοσία έντονων αθλημάτων καθώς και αθλημάτων αντοχής. Έχει επίσης εμπειρία στην ομάδα GBR Squads καθώς και έχει πραγματοποιήσει τον ρόλο προπονήτριας στην πρώτημα ομάδα του πανεπιστημίου της.

Στον ελεύθερό της χρόνος, η Evangeline λατρεύεο το τρέξιμο και ιδαιαίτερα τους Μαραθωνίους. Τα σαββατοκύριακα, θα την βρείτε να κάνει θαλάσσια σπορ ή πεζοπορία σε λόφους. Τα αγαπημένα της απογεύματα κάνει HIIT session ή squats και μετά απολαμβάνει πικάντικα γεύματα και αρκετά λαχανικά – μιαμ!

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Evie εδώ.

myprotein