Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Vegan πρωτεΐνη: οι καλύτερες γεύσεις σύμφωνα με εσάς

Vegan πρωτεΐνη: οι καλύτερες γεύσεις σύμφωνα με εσάς
Monica Green
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Έγινες vegan και ψάχνεις να βρεις την καλύτερη Vegan πρωτεΐνη; Ή απλώς θέλεις να μειώσεις την κατανάλωση γαλακτοκομικών; Παρόλο που η πρωτεΐνη whey ήταν το προϊόν που ξεκινήσαμε, έχουμε πάρα πολλές vegan επιλογές οι οποίες υποστηρίζουν την μυϊκή ανάπτυξη και διατήρηση με μοναδικές γεύσεις. Εδώ θα βρεις τις κορυφαίες γεύσεις πρωτεΐνης vegan, όπως επιλέχθηκαν από τους πελάτες μας:

Είναι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος Vegan; 

Όσοι ακολουθούν μια vegan διατροφή δεν καταναλώνουν καθόλου ζωικά προϊόντα - συμπεριλαμβανομένου του μελιού, των γαλακτοκομικών και του κρέατος. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος παρασκευάζεται με γάλα από αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, επομένως δεν είναι κατάλληλη για όσους ακολουθούν μια vegan διατροφή.

Ποιοι είναι οι τύποι σκόνης πρωτεΐνης vegan; 

Υπάρχουν πολλές σκόνες vegan πρωτεΐνης για να διαλέξεις, όλες ελαφρώς διαφορετικές και όλες προσφέρουν τα δικά τους μοναδικά οφέλη. Έτσι, εάν η πρωτεΐνη σόγιας δεν σου αρέσει, δοκίμασε το Vegan Protein Blend. Δεν είσαι ερωτευμένος με το Vegan Protein Blend; Δώσε μια ευκαιρία στο Clear Vegan.

Από κρεμώδη σέικ πρωτεΐνης μέχρι ζουμερά Clear Vegan που σε ξεδιψούν, η σωστή vegan πρωτεΐνη σου σε περιμένει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα των vegan πρωτεϊνών μας, δες αυτό το άρθρο από τον διατροφολόγο…

Συμπληρώματα

7 φυτικές σκόνες πρωτεΐνης | Πώς να επιλέξεις την σωστή

Ψάχνεις φυτικές σκόνες πρωτεΐνης; Σου παρουσιάζουμε τις 7 καλύτερες και σου αναλύουμε όσα πρέπει να γνωρίζεις για να διαλέξεις την πιο κατάλληλη για εσένα.

2 μήνες πρινΚατά Claire Muszalski

Τι γεύσεις vegan πρωτεΐνης υπάρχουν; 

Με 12 γεύσεις του Vegan Protein Blend, έξι γεύσεις Clear Vegan Protein, 12 γεύσεις Soy Protein Isolate και πολλές ακόμα σκόνες vegan πρωτεΐνης, όλες με τη δική τους γκάμα γεύσεων, δεν μπορείς να επιλέξεις εύκολα.

Από την κλασική σοκολάτα έως τις πιο περιπετειώδεις γεύσεις όπως το Iced Latte, σίγουρα θα βρεις αυτό που αγαπάς.

Αυτό το άρθρο θα περιγράψει ποιες γεύσεις αγαπούν περισσότερο οι πελάτες μας, από τις κορυφαίες σε πωλήσεις vegan σκόνες πρωτεΐνης.

Οι καλύτερες γεύσεις vegan πρωτεΐνης, σύμφωνα με εσάς 

Εντάξει, λοιπόν, κατέληξες σε ποια vegan σκόνη πρωτεΐνης θέλεις να αγοράσεις, αλλά κάνεις κλικ στη λίστα γεύσεων και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις. Τόσες πολλές νόστιμες γεύσεις, ποια θα επιλέξεις;

Λοιπόν, ενώ δεν μπορούμε να διαλέξουμε ένα αγαπημένο (αυτό θα ήταν σαν να επιλέγουμε ένα αγαπημένο παιδί), εσύ σίγουρα μπορείς. Γι' αυτό εξετάσαμε τα δεδομένα και κατατάξαμε τις κορυφαίες γεύσεις πρωτεΐνης σύμφωνα με τις οποίες οι πελάτες αγοράζουν περισσότερο. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ιδού τα αποτελέσματα…

Soy Protein Isolate

Η Soy Protein Isolate δεν πρέπει να υποτιμάται. Με περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 90%, αποδίδει μια τεράστια ποσότητα 27g πρωτεΐνης ανά μερίδα και μόλις 108 θερμίδες. Είναι ένα ιδανικό ρόφημα για όσους προπονούνται για ένα βιώσιμο έλλειμμα θερμίδων, χορτοφάγους, vegans και οποιονδήποτε άλλο θέλει να μειώσει την πρόσληψη γαλακτοκομικών.

Υπάρχουν 12 συνολικά γεύσεις Soy Protein Isolate, αλλά αυτές είναι οι κορυφαίες πέντε σύμφωνα με εσάς...

1. Σοκολάτα Smooth

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις εδώ - είναι ένα παλιό αλλά καλό. Το Classic Chocolate smooth δεν απογοητεύει ποτέ και δεν σε κατηγορούμε που επιστρέφεις σε αυτή τη γεύση ξανά και ξανά.

2. Αλατισμένη Καραμέλα

Βρες ένα καλύτερο δίδυμο από αλάτι και καραμέλα. Θα περιμένω.

Εντάξει, τώρα είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Salted Caramel είναι η δεύτερη στην Soy Protein Isolate. Είναι λείο και κρεμώδες ρόφημα, ενώ προσφέρει απίστευτα μακροθρεπτικά συστατικά.

3. Βανίλια

Δεν θα ακούσω καμία συκοφαντία για τη Βανίλια - έχει πάρει το νούμερο τρία για καλό λόγο.

Είναι μια κλασική γεύση που δεν θα σε αδικήσει ποτέ. Κρεμώδης, γλυκιά, γεμάτη με πρωτεΐνη και ποτέ βαρετή. Λάτρεις της βανίλιας, σας χαιρετώ.

4. Φυσική Φράουλα

Στο νούμερο τέσσερα είναι η Natural Strawberry. Ένα cult κλασικό.

Η φυσική φράουλα κάνει λίγο πιο νόστιμο το συνηθισμένο σου ρόφημα πρωτεΐνης, με την έντονη φρουτώδη γεύση να διαπερνά τη γλυκύτητα των φραουλών. Σκέψου νότες από φράουλες και κρέμα. Yum.

5. Iced Latte

H πέμπτη αγαπημένη σου γεύση της Soy Protein Isolate είναι το Iced Latte, το οποίο συνδυάζει τη γεύση του καφέ με τα λαμπρά μακροθρεπτικά συστατικά της πρωτεΐνης σόγιας. Και μην ανησυχείς, δεν περιέχει καφεΐνη, οπότε αν τείνεις να καταναλώνεις τα ροφήματα σου πριν τον ύπνο, δεν θα σε κρατήσει ξύπνιο.

Συνταγές

Vegan Protein Blend

Το Vegan Protein Blend συνδυάζει απομονωμένη πρωτεΐνη μπιζελιού και απομονωμένη πρωτεΐνη φάβας, για να δημιουργήσει μια σκόνη vegan πρωτεΐνης με πλήρες προφίλ αμινοξέων. Προσφέρει 22 g πρωτεΐνης, 110 θερμίδες, εννέα απαραίτητα αμινοξέα και 5 g φυσικά BCAAs ανά μερίδα. Εδώ είναι οι αγαπημένες σου γεύσεις...

1. Σοκολάτα

Φτάνοντας στο νούμερο ένα είναι φυσικά η Σοκολάτα. Πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις λάθος.

2. Φράουλα

Φρουτώδες και διασκεδαστικό, είναι το Strawberry που είναι το δεύτερο αγαπημένο σου στο Vegan Protein Blend. Μια εξαιρετική επιλογή.

3. Βανίλια

Ο κόσμος μπορεί να πει ότι η βανίλια είναι βαρετή, αλλά βρίσκεται μόνο στην τρίτη θέση αυτής της λίστας. Είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή (και για καλό λόγο), αλλά σίγουρα όχι βαρετή.

4. Σοκολάτα Αλατισμένη Καραμέλα

Το απόλυτο δίδυμο ξαναχτυπά, αλλά αυτή τη φορά με παρέα τη σοκολάτα. Η γεύση Σοκολάτα Αλατισμένη Καραμέλα είναι το τέταρτο αγαπημένο σου.

5. Καραμέλα σοκολάτας φυστικιού

Τρεις λέξεις. Σοκολάτα. Αράπικο φιστίκι. Καραμέλα.

Η πέμπτη θέση πηγαίνει σε αυτή την απολαυστική γεύση. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι αξίζει μια θέση πολύ ψηλότερα στη λίστα.

Clear Vegan Protein

10 g φυτικής πρωτεΐνης, 50 θερμίδες και το ήμισυ της ημερήσιας πρόσληψης βιταμίνης Β, όλα σε μία μερίδα. Μην χάσεις την εμπειρία της clear protein μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείς να έχεις Clear Whey — Η Clear Vegan Protein είναι εξίσου ζουμερή και περιέχει μακροθρεπτικά συστατικά για να κάνεις και τον Personal Trainer σου περήφανο.

Και οι αγαπημένες σου γεύσεις είναι…

1. Λεμόνι & Lime

Ένα κλασικό ζευγάρι. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η αναζωογονητική γεύση Lemon & Lime είναι η αγαπημένη των θαυμαστών. Ζουμερό, δροσιστικό και γεμάτο πρωτεΐνη.

2. Φράουλα

Για εσένα που σου αρέσει κάτι λίγο πιο γλυκό, η φράουλα, που έχει πάρει τη δεύτερη θέση, είναι μια εξαιρετική επιλογή .

3. Ανανάς & Γκρέιπφρουτ

Κάτι περισσότερο από ένα καλτ κλασικό είναι το Pineapple & Grapefruit. Φέρνοντας όλα τα τροπικά vibes και όλα τα μακροθρεπτικά συστατικά επίσης.

4. Apple & Elderflower

Το εκλεπτυσμένο Apple & Elderflower έχει πάρει την τέταρτη θέση, αλλά είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα αναζωογονητικό σέικ μετά την προπόνηση.

5. Raspberry Mojito

Θέλεις όλα τα mojito vibes όποτε τα λαχταράς; Το Raspberry Mojito είναι η γεύση για σένα. Μπορεί να βρίσκεται μόνο στο νούμερο πέντε, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο αγαπημένο μεταξύ των πελατών.

Clear Soy Protein

Για όλους τους λάτρεις της πρωτεΐνης σόγιας εκεί έξω, η Clear Soy Protein είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή σου. 11 g πρωτεΐνης, φυτικών ινών και βιταμίνης C όλα σε ένα ζουμερό σέικ με 50 kcal.

Εντάξει, υπάρχουν μόνο δύο γεύσεις από αυτό, αλλά και οι δύο έχουν απίστευτη γεύση .

1. Λεμόνι & Lime

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις εδώ, το αγαπημένο από το Clear Vegan Protein είναι επίσης το αγαπημένο από το Clear Soy Protein. Το Lemon & Lime είναι ένα κλασικό με το οποίο δεν μπορείς να κάνεις λάθος.

2. Σταφύλι

Όλα τα vibes της κλασικής American Grape Soda. Δροσιστικό, γλυκό, με μια ελαφριά ξινή γεύση — νόστιμο μετά την προπόνηση.

Pea Protein Isolate

Το Pea Protein Isolate παρέχει περισσότερη πρωτεΐνη με λιγότερους υδατάνθρακες και λίπος.

Με 23 g πρωτεΐνης ανά μερίδα και μηδενική ζάχαρη, αυτή η απόλυτα φυσική πρωτεΐνη είναι ιδανική για όποιον θέλει να χτίσει άπαχη μυϊκή μάζα σε μια vegan ή χορτοφαγική δίαιτα.

1. Unflavoured

Συνήθως υποτιμημένο, το Unflavoured βρίσκεται στην πρώτη θέση για το Pea Protein Isolate. Ιδανικό για αν θέλεις απλώς να προσθέσεις μια ώθηση πρωτεΐνης στο πρωινό σου porridge ή το smoothie σου, αλλά δεν θέλεις να προσθέσεις άλλη γεύση στο μείγμα.

2. Σοκολάτα

Πλέον την έμαθες την διαδικασία - σε όλους αρέσει μια καλή σκόνη πρωτεΐνης σοκολάτας. Και το σοκολατένιο Pea Protein Isolate δεν αποτελεί εξαίρεση. Κρεμώδης, λεία σοκολάτα, με υπέροχα μακροθρεπτικά συστατικά. Δεν θέλει σκέψη γιατί βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των γεύσεων.

3. Φράουλα

Η φράουλα μπαίνει στην λίστα για άλλη μια φορά. Έλα, πρέπει τουλάχιστον να την δοκιμάσεις και το Pea Protein Isolate είναι μια εξαιρετική μορφή για να το κάνεις αυτό.

Whole Fuel Blend

Το Whole Fuel Blend είναι μια πλήρης φόρμουλα αντικατάστασης γευμάτων, που περιέχει 30 g φυτικής πρωτεΐνης, μια δόση φυτικών ινών και ένα μείγμα βιταμινών και μετάλλων. Ιδανικό ρόφημα εάν προσπαθείς να έχεις ένα βιώσιμο έλλειμμα θερμίδων.

1. Σοκολάτα

Η αγαπημένη σου γεύση του Whole Fuel Blend είναι η σοκολάτα. Είναι ένα απαλό και κρεμώδες σέικ το οποίο σίγουρα θα σε κάνει να νιώθεις χορτάτος/η και ικανοποιημένος/η.

2. Αλατισμένη Καραμέλα

Τέλεια για όποιον έχει λιγούρες είναι η Αλατισμένη Καραμέλα. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για να καταναλώσεις πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα και να ικανοποιήσεις και τους γευστικούς σου κάλυκες.

3. Βανίλια

Ένα κλασικό. Η βανίλια έρχεται στην τρίτη θέση. Το Whole Fuel Blend Vanilla σίγουρα δεν είναι μια βαρετή γεύση και μην αφήσεις κανέναν να σου πει το αντίθετο.

Πώς φτιάχνεις ένα vegan σέικ πρωτεΐνης;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από τις προτιμήσεις σου, αλλά και από τη διάθεσή σου.

Εάν χρειάζεσαι κάτι γρήγορο για να ενισχύσεις τα μακροθρεπτικά συστατικά σου, απλώς πρόσθεσε τη σκόνη πρωτεΐνης vegan στο σέικερ σου, δώσε του ένα καλό κούνημα και είσαι έτοιμος/η.

Αλλά αν θέλεις περισσότερο ένα πλήρες σέικ, μπορείς να προσθέσεις πράγματα όπως φρούτα, φυστικοβούτυρο, βρώμη και ό,τι άλλο θέλεις!

Με λίγα λόγια

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τώρα σε έχω πείσει ότι δεν υπάρχει έλλειψη νόστιμων γεύσεων vegan πρωτεΐνης σε σκόνη. Είτε αγαπάς τα κλασικά είτε θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πιο περιπετειώδες, η τέλεια σκόνη πρωτεΐνης για σένα είναι εκεί έξω.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein