Δωρεάν Μεταφορικά στα 55€ Κατεβάστε την εφαρμογή Myprotein Κερδίστε 10€

-40% σε προϊόντα διαχείρισης βάρους & Έκπτωση 30% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS30
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€
Μόνο στο app: -35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: APPGR

SYNTAGES

Μπιφτέκι Γαλοπούλας με Γλυκοπατάτες

Servings:  3 μερίδες

Prep time:  30 λεπτά

Cook time:  25 λεπτά

Ingredients

  • 450 γρ Kιμάς Γαλοπούλας
  • τμχ Αυγό
  • 1 τμχ Κρεμμύδι
  • 1 κτγ Λάδι Καρύδας
  • 2 τμχ Γλυκοπατάτες
  • 1 κτγ Πάπρικα
  • 150 γρ Σπαράγγια
  • 30 γρ Βρώμη
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • Ανάμεικτα Λαχανικά

Instructions

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 165 βαθμούς

  2. Αναμείξτε τον κιμά γαλοπούλας μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αυγό, την βρώμη, το πιπέρι και το αλάτι

  3. Αναμείξτε όλα τα υλικά μέχρι το μείγμα να γίνει ενιαίο, χωρίστε σε 3 μέρη και αρχίζετε να πλάθετε τα μπιφτέκια

  4. Πλύνετε τις γλυκοπατάτες, κόψτε τις άκρες και κόψτε τα σε 3 κομμάτια

  5. Σε ένα ταψί, προσθέστε το λάδι καρύδας και άλειψτε όλη την επιφάνεια.

  6. Τοποθετήστε τις γλυκοπατάτες και αλατοπιπερώστε. Προσθέστε και την πάπρικα

  7. Στο ίδιο ταψί προσθέστε τα μπιφτέκια γαλοπούλας. Προσέξτε ώστε το πάχος τους να είναι ίδιο με το πάχος της γλυκοπατάτας.

  8. Ψήστε στον φούρνο για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

  9. Παράλληλα βράστε τα σπαράγγια για 7-10 λεπτά

  10. Μόλις έχετε τελειώσει με όλη την προετοιμασία, χωρίστε σε 3 κουτιά και προσθέστε την σαλάτα λαχανικών.

calories435
totalFat18
totalCarbohydrates32
protein36
Katerina Baka
Katerina Baka Writer and expert

Σχετικές αναρτήσεις