Servings:  3 μερίδες
Prep time:  30 λεπτά
Cook time:  25 λεπτά
Ingredients
- 450γρ Kιμάς Γαλοπούλας
- τμχ Αυγό
- 1τμχ Κρεμμύδι
- 1κτγ Λάδι Καρύδας
- 2τμχ Γλυκοπατάτες
- 1κτγ Πάπρικα
- 150γρ Σπαράγγια
- 30γρ Βρώμη
- Αλάτι, Πιπέρι
- Ανάμεικτα Λαχανικά
Instructions
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 165 βαθμούς
Αναμείξτε τον κιμά γαλοπούλας μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αυγό, την βρώμη, το πιπέρι και το αλάτι
Αναμείξτε όλα τα υλικά μέχρι το μείγμα να γίνει ενιαίο, χωρίστε σε 3 μέρη και αρχίζετε να πλάθετε τα μπιφτέκια
Πλύνετε τις γλυκοπατάτες, κόψτε τις άκρες και κόψτε τα σε 3 κομμάτια
Σε ένα ταψί, προσθέστε το λάδι καρύδας και άλειψτε όλη την επιφάνεια.
Τοποθετήστε τις γλυκοπατάτες και αλατοπιπερώστε. Προσθέστε και την πάπρικα
Στο ίδιο ταψί προσθέστε τα μπιφτέκια γαλοπούλας. Προσέξτε ώστε το πάχος τους να είναι ίδιο με το πάχος της γλυκοπατάτας.
Ψήστε στον φούρνο για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
Παράλληλα βράστε τα σπαράγγια για 7-10 λεπτά
Μόλις έχετε τελειώσει με όλη την προετοιμασία, χωρίστε σε 3 κουτιά και προσθέστε την σαλάτα λαχανικών.
| calories 435 kcal |
| totalFat 18g |
| totalCarbohydrates 32g |
| protein 36g |