Δωρεάν Μεταφορικά στα 55€ Κατεβάστε την εφαρμογή Myprotein Κερδίστε 15€

-38% σε προϊόντα αύξησης μυϊκής μάζας & -30% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS30
Μόνο μέσω του app: -35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: APPGR
Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 45€

SYNTAGES

Μπιφτέκι Γαλοπούλας με Γλυκοπατάτες

Katerina Baka
Published: 09/06/2016 Από Katerina Baka
Writer and expert

Servings:  3 μερίδες

Prep time:  30 λεπτά

Cook time:  25 λεπτά

Ingredients

  • 450γρ Kιμάς Γαλοπούλας
  • τμχ Αυγό
  • 1τμχ Κρεμμύδι
  • 1κτγ Λάδι Καρύδας
  • 2τμχ Γλυκοπατάτες
  • 1κτγ Πάπρικα
  • 150γρ Σπαράγγια
  • 30γρ Βρώμη
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • Ανάμεικτα Λαχανικά

Instructions

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 165 βαθμούς

  2. Αναμείξτε τον κιμά γαλοπούλας μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αυγό, την βρώμη, το πιπέρι και το αλάτι

  3. Αναμείξτε όλα τα υλικά μέχρι το μείγμα να γίνει ενιαίο, χωρίστε σε 3 μέρη και αρχίζετε να πλάθετε τα μπιφτέκια

  4. Πλύνετε τις γλυκοπατάτες, κόψτε τις άκρες και κόψτε τα σε 3 κομμάτια

  5. Σε ένα ταψί, προσθέστε το λάδι καρύδας και άλειψτε όλη την επιφάνεια.

  6. Τοποθετήστε τις γλυκοπατάτες και αλατοπιπερώστε. Προσθέστε και την πάπρικα

  7. Στο ίδιο ταψί προσθέστε τα μπιφτέκια γαλοπούλας. Προσέξτε ώστε το πάχος τους να είναι ίδιο με το πάχος της γλυκοπατάτας.

  8. Ψήστε στον φούρνο για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

  9. Παράλληλα βράστε τα σπαράγγια για 7-10 λεπτά

  10. Μόλις έχετε τελειώσει με όλη την προετοιμασία, χωρίστε σε 3 κουτιά και προσθέστε την σαλάτα λαχανικών.

calories 435 kcal
totalFat 18g
totalCarbohydrates 32g
protein 36g
Katerina Baka
Katerina Baka Writer and expert

Σχετικές αναρτήσεις