Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Συνταγές Vegan σε 15 λεπτά | 5 φασόλια με τσίλι

Συνταγές Vegan σε 15 λεπτά | 5 φασόλια με τσίλι
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 6 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Τα ιδανικά συστατικά τα οποία είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και μέσα σε 15 λεπτά σας δίνουν έναν φοβερό γεύμα σε συνδυασμό με το πρωτεΐνικο μπαχαρικό Protein Seasoning™ ! Τα Protein Seasoning™  αποτελούν έναν γευστικό τρόπο ώστε να προσθέσετε πρωτεΐνη στα γεύματά σας χωρίς τεχνικές χρωστικές, γεύσεις ή συντηρητικά.

Συνταγές Vegan σε 15 λεπτά | 5 φασόλια με τσίλι

 
 

Μερίδες: 4

Συστατικά:

1 κ.σ. Coconpure (Λάδι Καρύδας)

1 λευκό κρεμμύδι (κομμένο)

Λίγες σκελίδες σκόρδο (ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες)

Μπαχαρικά: 1 φακελάκι Mexican Protein Seasoning™  ή 2 κ.γ. καυτό τσίλι σε σκόνη, 1 κ.σ. κύμινο, 1 κ.γ. πάπρικα

Φασόλια: 400 γραμμάρια ανάμεικτα φασόλια σαλάτας από κονσέρβα, 400 γραμμάρια νεφροφάσολα, 2 κ.σ. τηγανισμένα φασόλια (προαιρετικά)

200ml λαχανικά της επιλογής σας

400 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες

2 κ.σ. πουρέ ντομάτας

300 γρ. ρύζι ολικής αλέσεως (μαγειρεμένο)

1 λάιμ

Διαδικασία

  1. Τοποθετήστε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και προσθέστε λάδι καρύδας. Μόλις λειώσει, προσθέστε κρεμμύδια και μαγειρέψτε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά. Προσθέστε το σκόρδο και τα μπαχαρικά στη συνέχεια μαγειρέψτε για άλλα 2 λεπτά ενώ ανακατεύετε.
  2. Προσθέστε τα φασόλια, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τα λαχανικά και τον πολτό ντομάτας. Φέρτε το μείγμα στο βρασμό και στη συνέχεια καλύψτε το τηγάνι με ένα καπάκι και αφήστε το να σιγοβράσει για 10 λεπτά σε μεσαία έως υψηλή θερμότητα, ανακατεύοντας περιστασιακά.
  3. Σερβίρετε με μαγειρεμένο ρύζι ολικής αλέσεως και χυμό λάιμ. Τελειότητα.
Μακροθρεπτικά συστστικά ανά μερίδα:

Θερμίδες: 499

Πρωτεΐνη: 17g

Υδατάνθρακες: 90g

Λιπαρά: 7g

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein