Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Uncategorized

Κερδίστε μοναδική έκπτωση! Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μας…

Κερδίστε μοναδική έκπτωση! Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μας…
Alice Pearson
Writer and expert6 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Alice Pearson

Στην Myprotein, θα θέλαμε να μάθουμε τις συνήθειες των Ελλήνων στο φλέρτ στο γυμναστήριο.

Εαν έχετε φλερτάρει ή σας έχουν φλερτάρει στο γυμανστήριο θα χαρούμε να ακούσουμε για την εμπειρία σας με τις καλύτερες και χειρότερες ‘ατάκες πεσίματος’ . Θα θέλαμε να ακούσουμε τα πάντα για τις εμπειρίες σας με το φλέρτ στο γυμναστήριο.

Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί λιγότερο απο 2 λεπτά, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο μας θα μπείτε στο διαγωνισμό όπου θα μπορέσετε να κερδίσετε ειδική έκπτωση, την οποία θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε για τις αγορές σας με την Myprotein.gr.

Τι περιμένετε; Ακολουθήστε το παρακάτω link για το ερωτηματολόγιο μας και αρπάξτε την ευκαιρία για να κερδίσετε!

[woobox offer='4kzqhv']

Alice Pearson
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Alice Pearson

H Alice Pearson είναι UKVRN Registered Associate Nutritionist και UK Anti‐Doping διαπιστευμένη σύμβουλος με πτυχίο σε Science in Nutrition και Master’s of Science σε Sport Nutrition. Έχει ειδικό ενδιαφέρον για τη χρήση αθλητικών συμπληρωμάτων για τη βελτίωση της υγείας, της φυσικής κατάστασης και της αθλητικής απόδοσης. Η Alice έχει εμπειρία αφού έχει εργαστεί τόσο με ερασιτέχνες όσο και ελίτ αθλητές, συμπεριλαμβανομένης της παροχής διατροφικών συμβουλών, την υποστήριξη στο Tranmere Rovers FC και το Rugby Club του Newcastle Falcons. Η διατροφική της καθοδήγησή της υποστηρίζεται πάντοτε από έρευνα βασισμένη σε αποδεικτικά στοιχεία, για την οποία ενημερώνεται συνεχώς μέσω της συνέχισης της επαγγελματικής της ανάπτυξης και την συνεχή μάθηση. Στον ελεύθερό της χρόνο, η Alice ταξιδεύει, πάει γυμναστήριο και διαβάζει βιβλία. Μάθε περισσότερα για την ιστορία της Alice εδώ.

myprotein