Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Αθλητές

8 Εκατομμύρια Πελάτες — Αυτή είναι η κοινότητά μας

8 Εκατομμύρια Πελάτες — Αυτή είναι η κοινότητά μας
Evangeline Howarth
Writer and expert4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Φτάσαμε τους 8 εκ. πελάτες και γιορτάζουμε όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν να φτάσουν εδώ που είμαστε τώρα.

Ως μέρος αυτής της επιτυχίας, μιλήσαμε με κάποια αφοσιωμένα άτομα της κοινότητάς μας και ακούσαμε τις ιστορίες τους, το πώς προόδευσαν και το τι σημαίνει fitness για αυτούς.

Panicos Yusuf

“Καθε fight camp και κάθε μάχη είναι μια πρόκληση. Όχι μόνο η μάχη, αλλά όλη η προετοιμασία των 6 βδομάδων. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, στερώ χρόνο από την οικογένειά μου, χάνω βάρος, είμαι συνεχώς πεινασμένος και έχω τραυματισμούς.

Μετά τον αγώνα, έχω όλα τα τραύματα που πρέπει να αντιμετωπίσω, ενώ πρέπει να συνεχίζω να διδάσκω και να προπονούμαι στο γυμναστήριο - είχα ένα σπασμένο χέρι, κάταγμα οφθαλμού, μώλωπες, διάφορα κοψίματα και μελανιές.”

Panicos Yusuf

Ο Panicos είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα του βρετανικού Muay Thai, με τρομερή καριέρα ενώ έχει υπάρξει 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Muay Thai. Ήταν αθλητικός τύπος από μικρό παιδί και έχει προσπαθήσει τα πάντα μέχρι που βρήκε το Thai boxing το οποίο έγινε πάθος.

Τώρα ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο του σε αγωνιστικό επίπεδο και τον υπόλοιπο χρόνο του στο γυμναστήριο πολεμικών τεχνών του, το All Powers Gym.

Θέλω να συνεχίσω να μάχομαι στο One Championship, να κερδίσω περισσότερες νίκες και να μάχομαι με σκληρούς αντιπάλους και θέλω να συνεχίσω να αναπτύσσω την προσωπική μου ανάπτυξη και φυσική κατάσταση. Θέλω, επίσης, να μεγαλώσω το γυμναστήριο μου και να βοηθήσω περισσότερα παιδιά να μπουν σε αυτόν τον κόσμο του fitness ώστε να μάθουν να σπρώχνουν τον εαυτό τους.

Mark Ross

“Πάντα αντιμετώπιζα το fitness σαν τρόπο ζωής και αυτό πιστεύω ότι πρέπει να κάνει ο καθένας. Δεν πρέπει να το βλέπεις σαν κάτι που πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις την εμφάνισή σου, αλλά πρέπει να το ενσωματώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου ώστε να βελτιώσεις την γενικότερη υγεία σου, κινητικότητά σου, δύναμη και τρόπο σκέψης. Είναι αμέτρητα τα οφέλη από την άσκηση, ειδικά όταν γίνεται συνήθεια”

Mark Ross

Από νεαρή ηλικία, ο Mark έκανε πάντα αθλητισμό, ειδικά ποδόσφαιρο, σε υψηλό επίπεδο. Αυτό τον οδήγησε να βρεθεί σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής, όπου γρήγορα έμαθε ότι πρέπει να είναι υπερ-αφοσιωμένος στις αθλητικές επιδόσεις. Έκανε δύο και μερικές φορές τρεις φορές προπόνηση την ημέρα, στην ομάδα ποδοσφαίρου και από εκεί "κόλλησε το μικρόβιο".

Όταν γύρισε στην Αγγλία ξεκίνησε πιστοποίηση Personal Training. Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του ήταν να συμπεριληφθεί σε μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα περιοδικά φυσικής κατάστασης και στυλ του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως το Men's Health και Mr. Porter.

Προσωπικά, είμαι πολύ περήφανος που μπορώ να βοηθήσω τους καταπληκτικούς πελάτες μου σε όλο τον κόσμο να επιτύχουν τα όνειρα τους, αλλά και να κάνουν το Fitness τρόπο ζωής μακροπρόθεσμα. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνουν τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνουν ένα ισχυρό, στεγνό, υγιές σώμα που λειτουργεί τόσο καλά όσο φαίνεται.

Laura Todd

“Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά το ταξίδι μου στο fitness, ένιωθα αδύναμη - σωματικά και διανοητικά. Παρόλο που εξωτερικά παρουσίαζα τον εαυτό μου ως άτομο με αυτοπεποίθηση και θετική, βαθιά μέσα μου, δεν είχα αυτοπεποίθηση. Ένας μεγάλος λόγος γι' αυτό ήταν η ανικανότητά μου να πάρω βάρος - αισθανόμουν άβολα γιατί έδειχνα πολύ αδύνατη και αδύναμη.”

Laura Toss

Η Laura ήταν πάντα αθλητική, έπαιζε netball στο σχολείο και έκανε ιππασία τα σαββατοκύριακα. Ωστόσο, ένας γρήγορος μεταβολισμός με έλλειψη γνώσεων στα βασικά της διατροφής και της προπόνησης είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να πάρει βάρος και να είναι στεναχωρημένη που ήταν τόσο αδύνατη.

Όταν πήγε στο πανεπιστήμιο, γνώρισε τον σύντροφό της που της έμαθε τα βάρη και αυτό την βοήθησε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση σε αυτό το νέο περιβάλλον. Βρήκε μια κοινότητα ομοϊδεατών που την ώθησε να δώσει κίνητρο στον εαυτό της ώστε να μάθει περισσότερα για την σωστή διατροφή και έτσι ήταν σε θέση να επενδύσει στον εαυτό της και να κάνει τις αλλαγές που πάντα ήθελε να κάνει.

Μια καθοριστική στιγμή στο ταξίδι γυμναστικής της, μετά από χρόνια αίσθησης αδυναμίας, ήταν όταν βγήκε τρίτη στους πρώτους της αγώνες powerlifting, όπου στην πραγματικότητα έκανε deadlift σχεδόν τρεις φορές το σωματικό της βάρος.

Τώρα, η πιστοποίηση Personal Training και η προσωπική μου εμπειρία μου επιτρέπει να βοηθήσω και άλλες γυναίκες που έχουν τα ίδια προβλήματα που αντιμετώπιζα εγώ. Έχω μεγαλώσει αρκετά την επιχείρησή μου και νιώθω πολύ περήφανη για αυτό. Η φιλοσοφία μου στο fitness είναι "strong not skinny", δηλαδή να είσαι δυνατή όχι κοκκαλιάρα. Και όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο μυαλό.

Aran Billen

“Η φιλοσοφία μου είναι ότι πρέπει να έχουμε υγιές μυαλό και σώμα μέσω της σκληρής δουλειάς, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουμε το ταξίδι.”

Aran Billen

Ως έφηβος, ο Aran ήταν ελλιποβαρής και δεν είχε κανένα κίνητρο και πολλή αυτοαμφισβήτηση. Ξεκίνησε την γυμναστική σε ηλικία 15 ετών, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει σε ένα τοπικό γυμναστήριο kickboxing το οποίο και αγάπησε. Από τότε η νοοτροπία του άλλαξε εντελώς.

Ήθελε να προοδεύσει ακόμα παραπάνω, και για να το πράξει αποφάσισε ότι έπρεπε να αρχίσει να χτίζει μυϊκή μάζα και δύναμη. Βρήκε γυμναστήριο, πήγε στην πρώτη του προπόνηση και όλα άλλαξαν.

Για τον Aran, το σημαντικότερο μέρος του ταξιδιού του είναι η αυτοπεποίθηση που κέρδισε και η υπερνίκηση της αρνητικής σκέψης που είχε.

Δεν έχω ξανανιώσει πιο υγιής, φυσικά και πνευματικά. Είμαι περήφανος για το πόσο μακριά έχω φτάσει σε θέμα εμφάνισης - από το να μην γνωρίζω τίποτα για την γυμναστική ή τη διατροφή, στο να αποκτήσω τόσο πολλή γνώση για το fitness.

 

Evangeline Howarth
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Η Evangeline έχει λάβει μέρος σε πολλά ανταγωνιστικά αθλήματα από μικρή ηλικία. Ως πιστοποιημένη καθηγήτρια RYA σκαφών κατανοεί την σημασία της σωστής διατροφής για την τροφοδοσία έντονων αθλημάτων καθώς και αθλημάτων αντοχής. Έχει επίσης εμπειρία στην ομάδα GBR Squads καθώς και έχει πραγματοποιήσει τον ρόλο προπονήτριας στην πρώτημα ομάδα του πανεπιστημίου της.

Στον ελεύθερό της χρόνος, η Evangeline λατρεύεο το τρέξιμο και ιδαιαίτερα τους Μαραθωνίους. Τα σαββατοκύριακα, θα την βρείτε να κάνει θαλάσσια σπορ ή πεζοπορία σε λόφους. Τα αγαπημένα της απογεύματα κάνει HIIT session ή squats και μετά απολαμβάνει πικάντικα γεύματα και αρκετά λαχανικά – μιαμ!

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Evie εδώ.

myprotein