Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Αθλητές

Τα ισχυρότερα αδέρφια του κόσμου καταβροχθίζουν πρωινό 6 πιάτων

Τα ισχυρότερα αδέρφια του κόσμου καταβροχθίζουν πρωινό 6 πιάτων
Emily Wilcock
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock

Οι Stoltmans, ή αλλιώς τα πιο δυνατά αδέρφια του κόσμου, δεν είναι ασυνήθιστο να τρώνε πολύ φαγητό. Η Kushi, η σύζυγος του Luke Stoltman, έχει στο παρελθόν αποκαλύψει τι χρειάζεται για να τραφεί ένας strongman. Πρόκειται ουσιαστικά για μια "δουλειά πλήρους απασχόλησης".

Αθλητές

Αποκαλύφθηκε το κόστος της διατροφής του Elite Strongman

Ποιος το κόστος διατροφής ενός strongman; Δεν πάει το μυαλό σου. Μάθε περισσότερα εδώ.

2 χρόνια πρινΚατά Emily Wilcock

Κατά την προετοιμασία ενός αγώνα, είναι γνωστό ότι τρώνε πέντε ή έξι τεράστια γεύματα την ημέρα. Αλλά σε αυτό το βίντεο, τα έφαγαν για πρωινό. Κυριολεκτικά.

Τα αδέρφια πήγαν στα εγκαίνια του Hillhead Café, ενός νέου εστιατορίου για πρωινό στο Inverness, το οποίο διευθύνεται από Michelin-trained chefs. Τα αδέρφια ήθελαν να δοκιμάσουν το μενού. Και ο μόνος σωστός τρόπος για να δοκιμάσεις ένα νέο μέρος; Να παραγγείλεις τα πάντα. Προφανώς.

https://youtu.be/HfHfsj5fVSs

Για πρώτο πιάτο, έφαγαν ένα καλοκαιρινό μπολ πρωινού. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενα να παραγγείλουν δύο ισχυροί άνδρες που αγαπούν το κρέας.

Η γκρανόλα, το γιαούρτι, τα μούρα και το λεμόνι έφτασαν σε μικροσκοπικά μπολ. Και τα έφαγαν γρήγορα. Τα καταβρόχθισαν όλα σε λίγες μπουκιές. Τα βογκητά του Luke ήταν ένα αποκαλυπτικό σημάδι ότι το απολάμβανε.

Στη συνέχεια, κατανάλωσαν pancakes αμερικάνικου τύπου με βουτυρόγαλα. Και μόνο μόνο στη σκέψη, έτρεχαν τα σάλια τους. Έτσι, μπορείς να φανταστείς τον ενθουσιασμό τους όταν έφτασαν. Τραγανό μπέικον, ξινή κρέμα, βατόμουρα και σιρόπι σφενδάμου. Ήταν τόσο νόστιμα που ο Luke έγλειψε το πιάτο του.

Και το γεύμα που θα τους έφερνε στη μέση της διαδρομής; Καπνιστός σολομός, πουρές αβοκάντο και αυγά ποσέ. Ο Luke στάθηκε τυχερός με μια διπλή μερίδα σολομού, καθώς ο Tom δεν τρώει ψάρι και αυγά μαζί. Τζάκποτ.

Το τέταρτο πιάτο ήταν ο πρωταγωνιστής. Το Tornagrain. Μπέικον, λουκάνικο, αυγό, ντομάτα, μαύρη πουτίγκα και μανιτάρια. Οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα είχε πολύ χώρο αφού το έτρωγε αυτό. Αλλά για τους Stoltmans αυτό είναι ουσιαστικά ένα ορεκτικό.

Κάθε καλό μενού χρειάζεται μια ή δύο επιλογές για vegans. Δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό, αλλά τα αδέρφια σκέφτηκαν να το δοκιμάσουν. Και χάρηκαν που το έκαναν. Vegan χαλούμι, αβοκάντο, ντομάτα, vegan haggis και μερικά πολύ πικάντικα φασόλια. "Νομίζω ότι οι χορτοφάγοι θα το λατρέψουν αυτό", είπε ο Tom.

Και τέλος: η πιατέλα για πρωινό. Το πιο σημαντικό κομμάτι της υπόθεσης. Ολονύκτια βρώμη με φράουλα, pancakes με ραβδωτό μπέικον και μπάρες granola με σμέουρα.

Με λίγα λόγια

Μετά από έξι εκπληκτικά πιάτα τα αδέρφια δεν ήταν τόσο χορτάτα όσο θα περίμενε κανείς. Εγώ θα χρειαζόμουν να ξαπλώσω μετά από τόσο φαγητό, αλλά είναι μια συνηθισμένη μέρα στο γραφείο για τον Tom και τον Luke. Ο Luke απόλαυσε περισσότερο τα pancakes, ενώ ο Tom δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στο μπολ πρωινού και τα pancakes. Ανεξάρτητα από αυτό, μπορούμε να πούμε ότι το απόλαυσαν.

Emily Wilcock
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein