Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Αθλητικά ρούχα | Ανανεώστε την διάθεση σας!

Αθλητικά ρούχα | Ανανεώστε την διάθεση σας!
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 6 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Τα αθλητικά ρούχα είναι ένας όμορφος τρόπος να απογειώσετε τη διάθεσή σας εντός και εκτός γυμναστηρίου! Όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται σε μορφές διαλογισμού, γίογκα και αναζήτηση της ψυχικής ηρεμίας μέσω της άσκησης!

 

αθλητικά ρούχα

Τι να φορέσετε για γίογκα

Η γιόγκα χρειάζεται ελευθερία κινήσεων ώστε να κάνετε άνετα όλες τις πόζες που μπορείτε. Χρειάζεται επίσης να είστε σίγουροι ότι η μόνη σας αγωνία θα είναι που να βάλετε το πόδι σας... και όχι μήπως φαίνοντα τα εσώρουχα σας στον instructor.

Ο αθλητικός στηθόδεσμος Control προσφέρει όλα όσα χρειάζονται.Ο Αθλητικός Στηθόδεσμος Control κατασκευάζεται από ένα μείγμα νάιλον με εξαιρετικά απαλή υφή και διαθέτει ενσωματωμένες μορφοποιημένες κουπ για μια κλειστή, άνετη εφαρμογή.

Διαθέτει λεπτομέρειες σταυρωτής πλάτης με τέσσερις τιράντες κανονικού μεγέθους και μια ελαστική μέση στο κάτω μέρος για να παρέχει μέτρια στήριξη, καθιστώντας τον ιδανικό σύντροφο σε κάθε σας προπόνηση.

Συνδυάστε το με το κολάν heartbeat. Αυτά τα κολάν μήκους 7/8 είναι κατασκευασμένα με εξαιρετικά απαλά νήματα και μια υποστηρικτική ψηλόμεση ζώνη για μέγιστη άνεση. Ο σχεδιασμός αυτός, με τις καλύτερες πωλήσεις, διαθέτει ραφές οι οποίες αναδεικνύουν το σώμα σας, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλος για καθίσματα.

αθλητικά ρούχα

Ενδυμασία για ζεστό καιρό

Αν είστε τόσο τυχεροί ώστε να βρίσκεστε σε μια χρυσή αμμουδιά δίπλα στην παραλία, θα θέλετε να νιώσετε τον ήλιο στο δέρμα σας! Τα Flow σορτς της Myprotein κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ένα απαλό μείγμα από πολυεστέρα και ελαστάνη για να σας παρέχει την τέλεια ελαστικότητα χωρίς περιορισμούς στις κινήσεις σας. Διαθέτει επίσης μια ελαστική μέση με εσωτερικό κορδόνι για μέγιστη αντοχή και άνεση.

αθλητικά ρούχα

Επίσης, αν θέλετε ενδυμασία ώστε να το νιώθετε σαν δεύτερο δέρμα, το αμάνικο μπλουζάκι χωρίς ραφές είναι ιδανικό για σένα. Διαθέτει ενσωματωμένη στήριξη και κουπ, παρέχοντας ένα επιπλέον στρώμα άνετης στήριξης στις προπονήσεις σας. Επιπλέον, διαθέτει φάσες σε αντίθεση και ελαστικές τιράντες με σταυρωτό σχέδιο στην πλάτη που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σας.

Το μπλουζάκι reveal είναι σχεδιασμένο με απαλό, ελαφρύ ύφασμα που προσφέρει μέγιστη άνεση, ανεξάρτητα με την προπόνησή σας. Με κυκλικό ντεκολτέ, άνοιγμα στο επίπεδο της μασχάλης και ανοιχτή λεπτομέρεια στην πλάτη θα έχετε μέγιστη άνεση για κάθε κίνηση, διατάση και άσκηση.

αθλητικά ρούχα

Eνδυμασία για ημέρες ξεκούρασης

Οι ημέρες ξεκούρασης είναι αρκετά σημαντικές για μια υγιή ρουτίνα!

Δείτε τον συνδυασμό The Original Leggings και Sports Bra, που είναι ιδανικός για ξεκούραση! Σχεδιασμένα χρησιμοποιώντας βελτιωμένο βαμβακερό ύφασμα με μαλακή υφή και εσωτερική ελαστική ζώνη μέσης για απόλυτη άνεση και στήριξη – ιδανικά για χαλάρωμα στις ημέρες ξεκούρασης.

Και αν έχει λίγο δροσιά το απόγευμα, το φούτερ Tru-Fit είναι ιδανικό! Το φούτερ Tru-Fit με φερμουάρ διαθέτει ένα ζεστό και απαλό μείγμα βαμβακιού και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αισθάνεστε πάντα άνετα, είτε στο σπίτι είτε στο γυμναστήριο.

αθλητικά ρούχα

Εσώρουχα

Τα Σλιπάκια με Λογότυπο είναι φτιαγμένα χρησιμοποιώντας ένα απίστευτα απαλό μείγμα από ύφασμα μοντάλ, με υποστηρικτική εφαρμογή μεσαίου ύψους και μια ελαστική μέση για εξαιρετική άνεση όλη την ημέρα.

Επιπλέον, διατίθενται σε Μαύρο ή Γκρι, για να επιλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει.

Προπονηθείτε με στυλ επιλέγοντας το Κοντό Μπλουζάκι με Λογότυπο, σχεδιασμένο για να σας κρατά πάντα δροσερή και άνετη – ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο δύσκολων προπονήσεων.

Διαθέτει βαθιά λαιμόκοψη, ελαστική μέση για πιο στενή εφαρμογή και αθλητική πλάτη - για καθημερινή χρήση!

Να θυμάστε

Τα ρούχα γυμναστηρίου είναι επένδυση. Για όσους έχουν πάρει σοβαρά τον στόχο τους. Τα καλά ρούχα γυμναστηρίου πρέπει να είναι ένα με το σώμα μας, αλλά ταυτόχρονα να αναπνέουν και να επιτρέπουν ολόκληρο το εύρος της κίνησης ενώ ταυτόχρονα απομακρύνουν τον ιδρώτα. Μάλιστα τα ρούχα γυμναστηρίου μπορούν άνετα να φορεθούν σαν καθημερινά ρούχα για ένα καφέ, μια βόλτα ή και στην δουλειά …

Αθλητικά ρούχα και πλύσιμο

Στα αθλητικά ρούχα θα προσέχετε αρκετά τις ταμπέλες που εσωκλείονται διότι τα περισσότερα με μικτά υφάσματα δεν μπαίνουν στο στεγνωτήριο και θέλουν συγκεκριμένους βαθμούς. 30-40 βαθμοί είναι συνήθως εντάξει με χαμηλές στροφές.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein