Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Ρούχα περιορισμένης έκδοσης που δεν θα θέλεις να χάσεις αυτήν την Impact Week

Ρούχα περιορισμένης έκδοσης που δεν θα θέλεις να χάσεις αυτήν την Impact Week
Monica Green
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Το φθινόπωρο μας πλησιάζει, οπότε τι καλύτερο από μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας του γυμναστηρίου; Ευτυχώς, η Impact Week επέστρεψε ξανά και είμαστε έτοιμοι να σου προσφέρουμε περισσότερες προσφορές και νέες σειρές ρούχων.

Αυτή την Impact Week, η MP Activewear έρχεται με ολοκαίνουργια σετ προπόνησης σε χρωματικές αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης. Με ένα ανδρικό μπλουζάκι προπόνησης, γυναικείο αθλητικό σουτιέν και κολάν χωρίς ραφές σε νέο σκούρο λαδί χρώμα και ανδρικό σορτς προπόνησης σε καθαρό μαύρο, η γκαρνταρόμπα του γυμναστηρίου σου θα ανανεωθεί και θα είναι έτοιμη για μια νέα σεζόν.

Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες.

MP Women's Training Seamless Sports Bra – Dark Olive

Το αθλητικό σουτιέν Training Seamless διαθέτει υποστηρικτική ζώνη και ρυθμιζόμενους ιμάντες για τέλεια εφαρμογή. Και διαθέτοντας ένα κολακευτικό σχέδιο πλάτης με λουράκια, θα έχεις καλύτερο εύρος κίνησης για να σου επιτρέπει μια προπόνηση χωρίς φραγμούς.

Και φυσικά, αυτό το αθλητικό σουτιέν διατίθεται στο αποκλειστικό χρώμα Dark Olive, ειδικά για την Impact Week.

MP Women's Training Seamless Leggings – Dark Olive

Ένα ταιριαστό σετ σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε προπόνηση. Έτσι λοιπόν, σχεδιάσαμε αυτά τα κολάν στο ίδιο αποκλειστικό χρώμα με το αντίστοιχο αθλητικό σουτιέν.

Το κολάν Training Seamless διαθέτει τον πολυαγαπημένο σχεδιασμό χωρίς ραφές για να σε κρατάει άνετη και να επιτρέπει καλύτερο εύρος κίνησης, καθώς και μια κολακευτική ψηλή ζώνη για στήριξη. Και τα πάνελ με ραβδώσεις κάνουν αυτά τα κολάν ακόμα πιο ανθεκτικά.

MP Men’s Training Short Sleeve Training T–Shirt – Dark Olive

Αυτό το μπλουζάκι περιορισμένης έκδοσης δεν είναι απλώς ένα συνηθισμένο μπλουζάκι. Είναι κατασκευασμένο με αντιβακτηριδιακό νήμα για να αποτρέψει τις άσχημες οσμές που καταστρέφουν την προπόνησή σου. Και με εξαιρετικά απαλό ύφασμα, θα παραμείνεις δροσερός και άνετος σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Σε αυτό το σκούρο λαδί χρώμα, ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί;

MP Men’s Dynamic Training Shorts – Washed Black

Όλοι χρειάζονται ένα αγαπημένο σορτσάκι, και αυτό θα μπορούσε να είναι το δικό σου.

Κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι, σχεδιασμένο με φινίρισμα ακατέργαστων άκρων και με πλαϊνό πάνελ για ελευθερία κινήσεων, αυτό είναι ένα εξαιρετικό σορτσάκι για να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Με λίγα λόγια

Εκμεταλλεύσου πλήρως την Impact Week και ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με λιγότερο κόστος. Αλλά βιάσου, αυτά τα κομμάτια είναι περιορισμένης έκδοσης…

Ρίξε μια ματιά στο Instagram της MP για να μένεις ενημερωμένος για όλες τις νεότερες κυκλοφορίες και προσφορές.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein