Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Εσύ έχεις Training Partner ;

Εσύ έχεις Training Partner ;
Τουλιάτος Γιώργος
Ιατρός Βιοπαθολόγος και Συγγραφέας7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Τουλιάτος Γιώργος

Η σημασία του Training Partner

girlsa
Η παρουσία ενός Training Partner στην προπόνηση, μπορεί να φανεί χρήσιμη και ωφέλιμη στον καθένα μας. Ενίοτε είχα κάποιον-κάποια Training Partner που με βοηθούσαν ψυχολογικά, αλλά και ουσιαστικά βέβαια. Εκείνες οι δύο παραπάνω επαναλήψεις, είναι που θα κάνουν τη διαφορά και θα οδηγήσουν στη μυϊκή υπερτροφία.
Η σημασία της προπονητικής είναι εξίσου σημαντική, όσο και η έννοια της διατροφής. Η σκληρή και καμιά φορά εξαντλητική προπόνηση, απαιτεί  ψυχικά και σωματικά αποθέματα, που μπορεί να στα βγάλει ένα άτομο που σε εμπνέει. Έχω δει και μεγάλους πρωταθλητές να βοηθούνται από φίλους και συνεργάτες, ή  συναθλητές ακόμη. Προσωπικά  βασιζόμουν στον εαυτό  μου, ίσως καθοδηγούμενος από το εγώ μου. Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι μερικές φορές το χέρι του Training Partner, μου έδωσε φτερά και τα λόγια του με "ντόπαραν" στον τομέα της ψυχολογίας.

Βιβλιογραφία

Τουλιάτος, Γ. (2015) «Επιστημονική Προσέγγιση και Ιατρική Πρόληψη στη μυϊκή ανάπτυξη». Αθήνα. Εκδόσεις Αστάρτη.

Τουλιάτος Γιώργος
Ιατρός Βιοπαθολόγος και Συγγραφέας
Προβολή του προφίλ του Τουλιάτος Γιώργος
Ο Γιώργος Τουλιάτος είναι ιατρός με ειδίκευση στην Βιοπαθολογία. Έχει συγγράψει τρία βιβλία σχετικά με την διατροφή, την άσκηση και τα συμπληρώματα στο άθλημα του Bodybuilding. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του συγγράμματος Anabolics, των ελληνικών εκδόσεων Muscle Mag και Muscular Development, της Ορθοβιοτικής καθώς και της Alsacademy στην Κύπρο. Τα άρθρα του και οι συνεντεύξεις του έχουν φιλοξενηθεί από τα τοπικά μέσα (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες) αλλά και από τον Αμερικάνικο Σταθμό Super Human Radio και το trtrevolution. Έχει οργανώσει και συμμετάσχει πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα & Κύπρο σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής, την διατροφή, την εργοφυσιολογία και την αντιγήρανση. Ο Γιώργος Τουλιάτος είναι πρώην πρωταθλητής Bodybuilding και πρόσφατα είχε την τιμή να είναι κριτής στις οργανώσεις της Nac και την World Wabba Hellas.
myprotein