Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Αυτό που δεν φαίνεται | Για αθλητές και για όσους χρειάζονται το κάτι παραπάνω

Αυτό που δεν φαίνεται | Για αθλητές και για όσους χρειάζονται το κάτι παραπάνω
Evangeline Howarth
Writer and expert5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Όλοι οι άλλοι βλέπουν μόνο το τελικό αποτέλεσμα και τις στιγμές δόξας, αλλά εδώ στη Myprotein, πιστεύουμε ότι είναι ώρα να γιορτάσουμε αυτό που ο κόσμος δεν βλέπει. Την προσπάθεια πίσω από κάθε μεγάλη επίδοση. Πίσω από κάθε επιτυχημένο αθλητή κρύβεται ένα προσωπικό ταξίδι. Παρόλο που κανένα μονοπάτι δεν είναι το ίδιο, καταλαβαίνουμε ότι οι δύσκολες στιγμές, οι αντιξοότητες και οι στιγμές της καθαρής κακουχίας είναι αυτά που ολοκληρώνουν την πραγματικά έννοια και αξία της επιτυχίας για τους αθλητές.

Οι δημοσιεύσεις τύπου "fitspo" ή Transformation Tuesday είναι μόνο η βιτρίνα....Πίσω από αυτά κρύβονται πρωινά, ώρες προπονήσεις, προπονήσεις στο κρύο, στιγμές που θέλει κανείς να τα παρατήσει, αποτυχίες και σκληρή δουλειά. Είναι αυτά που δεν βλέπει ο κόσμος.

Οι αθλητές μας που εμπνέουν τον κόσμο

Θέλουμε να είμαστε η δύναμη πίσω από αυτές τις πραγματικές ιστορίες επιτυχίας, καθώς και αυτό που σας κρατάει σε κάθε αγώνα.

Οι πιο αφοσιωμένοι αθλητές μας είναι αυτό που μας εμπνέει να σπάσουμε νέο έδαφος στην αθλητική επιστήμη και τη διατροφή - γι 'αυτό δίνουμε τα πάντα στην έρευνά μας και τα συμπληρώματα, έτσι ώστε η πιο άγρια φιλοδοξία σας να μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Έχουμε αποκαλύψει τις αληθινές ιστορίες πίσω από τους αθλητές της Myprotein από όλο τον κόσμο. Ο πρώτος είναι ο Sean O'Loughlin του Ράγκμπι  - ένας εμπνευσμένος αθλητής που έχει περάσει από κάθε τραυματισμό και αντιξοότητες και έγινε ισχυρότερος από ποτέ με αποτέλεσμα να είναι ο αρχηγός της πιο επιτυχημένης ομάδας της League στην ιστορία.

Ανακαλύψτε την ιστορία του εδώ.

 

Ησειρά TΗΕ PΡΟ

mypro

Μετά από αρκετούς μήνες ποιοτικής έρευνας, σχεδιάσαμε το μέλλον της αθλητικής διατροφής. Η σειρά Pro είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να αποδώσετε στο μέγιστο, καθώς και για να βγάλετε εις πέρας τις πιο δύσκολες μέρες.

Είναι βασισμένη μονάχα σε επιστημονική έρευνα ώστε να πετύχετε τους στόχους σας άμεσα. Είτε πρόκειται για μυϊκή ανάπτυξη είτε για επίτευξη του προσωπικού σας ρεκόρ – θέλουμε να έχουμε ένα πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία και να σας βοηθήσουμε να χαράξετε μια μοναδική πορεία.

Ανακαλύψτε την σειρά Pro 

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Evangeline Howarth
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Η Evangeline έχει λάβει μέρος σε πολλά ανταγωνιστικά αθλήματα από μικρή ηλικία. Ως πιστοποιημένη καθηγήτρια RYA σκαφών κατανοεί την σημασία της σωστής διατροφής για την τροφοδοσία έντονων αθλημάτων καθώς και αθλημάτων αντοχής. Έχει επίσης εμπειρία στην ομάδα GBR Squads καθώς και έχει πραγματοποιήσει τον ρόλο προπονήτριας στην πρώτημα ομάδα του πανεπιστημίου της.

Στον ελεύθερό της χρόνος, η Evangeline λατρεύεο το τρέξιμο και ιδαιαίτερα τους Μαραθωνίους. Τα σαββατοκύριακα, θα την βρείτε να κάνει θαλάσσια σπορ ή πεζοπορία σε λόφους. Τα αγαπημένα της απογεύματα κάνει HIIT session ή squats και μετά απολαμβάνει πικάντικα γεύματα και αρκετά λαχανικά – μιαμ!

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Evie εδώ.

myprotein