Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Τι να αγοράσεις αυτό το Black Friday | Μεγαλύτερες προσφορές αθλητικής διατροφής

Τι να αγοράσεις αυτό το Black Friday | Μεγαλύτερες προσφορές αθλητικής διατροφής
Lauren Dawes
Writer and expert4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Αυτή η BlackFridayθα είναι η μεγαλύτερη από ποτέ.

Έχουμε μοναδικές εκπτώσεις στα αγαπημένα σας fitness προϊόντα σε όλο το site και σε όλα τα bestsellers. Πέρα από αυτό όμως, κυκλοφορήσαμε προϊόντα Black Friday περιορισμένης έκδοσης!

Καλά άκουσες. Πρόκειται για νέες καινοτομίες που θα κυκλοφορήσουν την βδομάδα του Black Friday …

Είτε πάρεις δώρο στον εαυτό σου, είτε αγοράσεις Χριστουγεννιάτικα δώρα, σου εγγυόμαστε ότι δεν πρέπει να χάσεις αυτές τις προσφορές (#DealsTooGoodToMiss).

Δες περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω!

ImpactWheyProtein — Γεύσεις Μαύρης Σοκολάτας

impact Black Friday

Προσθέσαμε τρεις ολοκαίνουργιες, νόστιμες γεύσεις στην ΝΟ1 σε πωλήσεις πρωτεΐνη στην Ευρώπη – διάλεξε κλασική Μαύρη Σοκολάτα, πλούσια Μαύρη Σοκολάτα Καραμέλα αλλά και Μαύρη Σοκολάτα Τσίλι.

Η ανώτερη Impact Whey μας έχει 21 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα, βοηθώντας στην υποστήριξη των προπονητικών σας στόχων, αφού η πρωτεΐνη είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας.1

Περιέχει επίσης χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και αποτελεί μια τέλεια πηγή όλων των απαραίτητων 9 αμινοξέων. Το μόνο που θέλει σκέψη είναι … ποια γεύση θα επιλέξεις;

Vegan Protein Blend — ΓεύσειςΜαύρηςΣοκολάτας

vegan protein blend Black Friday

Και φυσικά πάντα λαμβάνουμε υπόψη μας τους φίλους μας που ακολουθούν μια φυτική διατροφή. Τώρα το αγαπημένο μας Vegan Protein Blend σε Μαύρη Σοκολάτα ή Μαύρη Σοκολάτα Τσίλι.

Πρόκειται για ένα μοναδικό μείγμα πρωτεΐνης για πολλούς λόγους, όχι μόνο για δεν έχει τεχνητά γλυκαντικά, αλλά γιατί έχει και 24 γρ. πρωτεΐνης από φασόλια και φάβα και 5 γρ. αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας ανά μερίδα.

THE Pre-WorkoutΣταφύλι

Το αγαπημένο σας νιτρικό / προεξασκητικό ρόφημα τώρα σε μοναδική γεύση σταφύλι! Δώσε ενέργεια στην προπόνησή σου με το THE Pre-Workout™. Περιέχει ένα μείγμα κρεατίνης και καφεΐνης, ειδικά σχεδιασμένο για να βελτιώνει την απόδοσή σου2 και την συγκέντρωή σου. 3

Ρόφημα BCAA— Black Raspberry

bcaa Black Friday

Η Γεύση Black Raspberry είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόφημα BCAA μας και πρόκειται για κάτι μοναδικό!

Έχει αμινοξέα και καφεΐνη και είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας, με προσθήκη καφεΐνης ώστε να αυξάνει την απόδοσή σου και την συγκέντρωσή σου. 3 Περιέχει, επίσης, Βιταμίνη Β6 και Β12, βοηθώντας σε να αντιμετωπίσεις την κόπωση, ενώ παράλληλα υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σου σύστημα και τον μεταβολισμό σου. 4

Και το καλύτερο; Έχει μηδενική ζάχαρη και υδατάνθρακες.

6 Layer Bar — White Gold

6 layer bar black friday

Αλλάξαμε κυριολεκτικά το παιχνίδι με το λανσάρισμα της 6 Layer Bar. Τώρα όμως, πήγαμε ακόμα ένα βήμα πιο πέρα αυτή την μοναδική γεύση.

Έχει 20 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα και κάθε μια έχει αρκετή ποσότητα φυτικών ινών και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ώστε να ικανοποιήσεις την λιγούρα σου χωρίς ενοχές.

Απαραίτητα BCAA 2:1:1 — Gin and Tonic

bcaa Black Friday

Για όσους δυσκολεύονται να βρουν την ισορροπία μεταξύ του gym και του gin, εμείς βρήκαμε την λύση! Και στην τελική σε ποιον δεν αρέσει το Gin and Tonic;

Κυκλοφορήσαμε τα αγαπημένα σου Απαραίτητα BCAA σε γεύση Gin and Tonic. Πρόκειται για ένα τέλειο ρόφημα με λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη σε αναλογία 2:1:1.

Τώρα θα μπορείς να απολαύσεις Gin and Tonic, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση χωρίς ενοχές!

ΚυπελάκιαΦυστικοβούτυρου (Peanut Butter Cups)

peanut butter cups

Προσκαλούμε όλους τους λάτρεις της σοκολάτας και του φυστικοβούτυρου. Έχει κάλυψη απαλής λευκής σοκολάτας και ένα μοναδικό υγρό εσωτερικό, αποτελώντας την πρωτεϊνική τελειότητα!

Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να αντισταθείς στον συνδυασμό του φυστικοβούτυρου και της σοκολάτας. Αλλά τώρα δεν χρειάζεται. Έχουν 6.7 γρ. πρωτεΐνης και ελάχιστη ζάχαρη, και αποτελούν τον τέλειο τρόπο να αυξήσεις το υγιεινό snacking σου!

Vegan Κυπελάκια Φυστικοβούτυρου (VeganPeanutButterCups)

vegan peanut butter cups

Και ναι… κυκλοφορήσαμε και vegan έκδοση στα Κυπελάκια Φυστικοβούτυρου για τους φίλους μας που ακολουθούν φυτική διατροφή.

Τα Vegan Κυπελάκια Φυστικοβούτυρου συνδυάζουν μια κρεμώδη γέμιση φιστικιών και μια μοναδική κάλυψη μη γαλακτομικής πρωτεϊνικής σοκολάτας που έχει σχεδιαστεί με πρωτεΐνη μπιζελιού.

Και μην ξεχνάς ότι έχουν ελάχιστη ζάχαρη σε σχέση με τις εναλλακτικές των σούπερ μάρκετ.

Τρουφάκια Πρωτεΐνης

τρουφάκια πρωτεΐνης

Δίνουν μια αίσθηση που λιώνει στο στόμα.

Πρόκειται για μπουκίτσες από τρουφάκια πρωτεΐνης που συνδυάζουν ποιοτική σοκολάτα γάλακτος και απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, με μια μοναδική γέμιση πρωτεΐνης, ιδανικά για μια τρομερή λιχουδιά!

Αποτελούν το τέλειο δώρο για τον gym partner σου. Έχουν 2.6 γρ. πρωτεΐνης ανά τρουφάκι βοηθώντας στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας1 — ώστε να τα απολαύσεις χωρίς να καταστρέψεις την διατροφή σου.

Γεμιστό Μπισκότο Πρωτεΐνης — Λευκή Σοκολάτα

Πιθανώς πίστευες ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν καλύτερα με το Γεμιστό Μπισκότο Πρωτεΐνη σε διπλή σοκολάτα και καραμέλα; Λάθος.

Κυκλοφορήσαμε έκδοση λευκής σοκολάτας με μοναδικό μαλακό εσωτερικό που θα σε ξετρελάνει!

Vegan Γεμιστό Μπισκότο — Διπλή Σοκολάτα και Καραμέλα

vegan μπισκοτο πρωτεΐνης

Ακολουθείς φυτική διατροφή; Κανένα θέμα. Έχουμε κάτι νόστιμο για εσένα. Το Vegan Γεμιστό Μπισκότο είναι ψημένο με μοναδικά συστατικά και έχει μια μοναδική γεύση καραμέλας στο εσωτερικό. Έχει αρκετή πρωτεΐνη και λίγη ζάχαρη και αποτελεί την ιδανική vegan λιχουδιά, χωρίς να νιώθεις τύψεις.

Εσυ τι θα διαλέξεις...;

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Αναφορές

  1. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.
  2. Η κρεατίνη έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη φυσική απόδοση σε διαδοχικές εκρήξεις βραχυπρόθεσμης άσκησης υψηλής έντασης. Το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη 3 g κρεατίνης.
  3. Η καφεΐνη έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την εγρήγορση και βελτιώνει τη συγκέντρωση. Η καφεΐνη συμβάλλει στην αύξηση της απόδοσης αντοχής.
  4. Οι βιταμίνες Β6 και Β12 συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης, στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενεργειακής απόδοσης.
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein