Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Ολοκαίνουργια συμπληρώματα για την Impact Week

Ολοκαίνουργια συμπληρώματα για την Impact Week
Monica Green
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Δεδομένου ότι η τελευταία Impact Week πήγε τόσο καλά, επιστρέψαμε με μια δεύτερη για να σε προετοιμάσουμε για το φθινόπωρο. Εάν δεν έχεις ξανακούσει για την Impact Week, μπορείς να περιμένεις απίστευτες προσφορές, ολοκαίνουργια προϊόντα και παλιά αγαπημένα θαυμαστά.

Εδώ στη Myprotein αγαπάμε λίγο τη νοσταλγία, οπότε το πάμε πίσω στη δεκαετία του '90 σε αυτήν την Impact Week. Και για να ξεκλειδώσεις μερικές από αυτές τις παιδικές αναμνήσεις, έχουμε μερικές εκπληκτικές γεύσεις για να κολλήσεις. Δες όλα τα νέα προϊόντα και οι επανακυκλοφορίες με προΐόντα που έχεις λατρέψει μόνο για αυτήν την Impact Week.

Mighty Morphin ’Powder Rangers Clear Whey

Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε μια Impact Week με θέμα την δεκαετία του '90 χωρίς να συμπεριλάβουμε έξι από τους πιο εμβληματικούς υπερήρωες της δεκαετίας, έτσι δεν είναι;

Σου παρουσιάζουμαι τις Powder Rangers. Έξι ολοκαίνουργιες γεύσεις Clear Whey, τιμώντας κάθε Power Ranger.

Μαύρο φραγκοστάφυλο για τον Μαύρο Ρέιντζερ, Μαύρο Κεράσι για τον Κόκκινο Ρέιντζερ, Λεμόνι Σερμπέτ για την Κίτρινη Ρέιντζερ, Ανανά & Γκρέιπφρουτ για την Ροζ Ρέιντζερ, Μπλε Βατόμουρο για τον Μπλε Ρέιντζερ και Ξινό Ζελεδάκι για τον Πράσινο Ρέιντζερ.

Κι εάν δεν μπορείς να διαλέξεις ποια γεύση να δοκιμάσεις, δοκίμασε το κουτί δειγμάτων Powder Ranger, που περιέχει ένα δείγμα από κάθε γεύση ώστε να μπορέσεις να βρεις την αγαπημένη σου.

Η Swizzels Clear Protein επέστρεψε

Δεν νοσταλγούμε μόνο τη δεκαετία του '90, αλλά νοσταλγούμε και την τελευταία μας παρουσίαση των Swizzels. Έτσι, τα επαναφέραμε.

Τέσσερις εμβληματικές γεύσεις Swizzels που θα σε βοηθήσουν να τροφοδοτήσεις τους στόχους σου με πρωτεΐνη εξαιρετικής γεύσης. Τα Parma Violets, Drumstick, Love Hearts και Refreshers είναι όλα διαθέσιμα σε Clear Whey Protein.

Δεν ξεχάσαμε ούτε το vegan κοινό μας, με τις γεύσεις Drumstick και Refreshers να είναι διαθέσιμες σε Clear Vegan Protein.

Για σένα που προτιμάς να λαμβάνεις την πρωτεΐνη σου με τα πρόσθετα οφέλη του κολλαγόνου, το Clear Collagen είναι τώρα διαθέσιμο σε γεύση Drumstick μόνο για την Impact Week.

Μην ξεχνάς τα σνακ ...

Δεν πίστευες ότι οι λιχουδιές θα σταματούσαν εκεί, έτσι; Έπρεπε να φέρουμε πίσω την Swizzels Layered Bar για να αλλάξουμε το παιχνίδι των σνακ σου. Εάν δεν έχεις δοκιμάσει την Layered Bar πριν (πού ζεις;!) αποτελείται από έξι λαχταριστά στρώματα υφής, γεύσης, υδατανθράκων, φυτικών ινών και 20g πρωτεΐνης.

Φτιαγμένο για όλους όσους θα διάλεγαν κολλώδη/"λαστιχωτά" γλυκά αντί για μία απλή σοκολάτα!

BCAA ... με γεύση

Δεν έχουμε επανακυκλοφορήσει μονο μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα Swizzels, αλλά τα έχουμε και σε BCAA. Τα BCAA ή αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, είναι γνωστά ως δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Βοηθούν στη διέγερση της πρωτεϊνοσύνθεσης και λειτουργούν για τη διατήρηση των μυών και τη βελτίωση της απόδοσης.

Τώρα μπορείς να τα πάρεις σε γεύση Drumstick και Refreshers.

Με λίγα λόγια

Είτε είσαι millennial ο οποίος αναζητάει για κάποια παιδική νοσταλγία, η Gen Z που θέλει να ικανοποιήσει κάποια περιέργεια, είτε απλά θέλεις να αλλάξεις την πρωτεΐνη σου, αυτά τα προϊόντα περιορισμένης έκδοσης καλύπτουν κάθε σου ανάγκη.

Αναβάθμισε τα σνακ σου με ένα Layered Bar, βελτίωσε την προπόνηση των ποδιών σου με μερικά BCAA ή γλύκανε το ρόφημα σου μετά την προπόνηση με μία Clear Protein. Όποιο κι αν είναι το κίνητρό σου, μην χάσεις τις απίστευτες προσφορές της Impact Week.

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein