Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Οι καλύτερες γεύσεις πρωτεΐνης ορού γάλακτος Myprotein σύμφωνα με εσάς

Οι καλύτερες γεύσεις πρωτεΐνης ορού γάλακτος Myprotein σύμφωνα με εσάς
Monica Green
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Εδώ στην Myprotein μας αρέσει να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε ένα ή δύο πράγματα για τη σκόνη πρωτεΐνης. Άλλωστε είναι το αντικείμενο μας...

Επειδή αγαπάμε πάρα πολύ την πρωτεΐνη, σκεφτόμαστε πάντα περίεργες και υπέροχες νέες γεύσεις. Η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων μας είναι πάντα απασχολημένη. Θέλω να πω, έχουμε πάνω από 40 γεύσεις μόνο στην πρωτεΐνη Impact Whey.

Εάν έχεις βρεθεί ποτέ σε ένα δίλημμα επιλογής πρωτεΐνης, ένα καλό μέρος για να ξεκινήσεις είναι αυτό που είναι το πιο δημοφιλές. Ευτυχώς, κοίταξα τα δεδομένα για να μάθω τι βγαίνει στην κορυφή.

Εδώ είναι οι 10 κορυφαίες γεύσεις Impact Whey Protein και Clear Whey.

Ποια είναι η καλύτερη σκόνη πρωτεΐνης;

Αν θέλεις να αυξήσεις την πρόσληψη πρωτεΐνης σου, η σκόνη πρωτεΐνης είναι ένας τέλειος τρόπος για να το κάνεις. Υπάρχουν όμως αρκετοί διαφορετικοί τύποι και έτσι είναι δύσκολο να διαλέξεις. Εδώ θα βρεις κάποιες δημοφιλείς επιλογές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις.

Η whey protein προέρχεται από γάλα και είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκόνης πρωτεΐνης. Είναι μια ολοκληρωμένη πηγή, το οποίο σημαίνει ότι περιέχει όλα τα αμινοξέα που χρειάζεται το σώμα σου. Επιπλέον, απορροφάται εύκολα απο το σώμα, αποτελώντας μια τέλεια λύση για μετά την προπόνηση. Αν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη, η whey protein isolate είναι μια τέλεια επιλογή με σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα σε λακτόζη.

Μια άλλη επιλογή με βάση το γάλα είναι η σκόνη καζεΐνης. Σε αντίθεση με την whey, η καζεΐνη είναι γνωστή για τον αργό ρυθμό απορρόφησής της. Αυτό την καθιστά μια τέλεια επιλογής για όσους θέλουν να αυξήσουν την πρόσληψη πρωτεΐνης εντός της ημέρας ή για όσους θέλουν ενα σνακ για πριν τον ύπνο το οποίο συμβάλλει στην μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη ενώ κοιμούνται.

Αν ψάχνεις για μια φυτική επιλογή, υπάρχουν αρκετές λύσεις, αλλά η πρωτεΐνη σόγιας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Προέρχεται από σόγια και είναι μια από τις λίγες φυτικές επιλογές που είναι πλήρης πρωτεΐνη. Είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για χορτοφάγους όσο και για vegans.

Μια άλλη επιλογή για άτομα που αποφεύγουν τα ζωικά προϊόντα είναι ένα μείγμα πρωτεϊνών. Αυτά τα μείγματα συχνά περιλαμβάνουν πρωτεΐνη μπιζελιού, πρωτεΐνη καστανού ρυζιού και πρωτεΐνη κάνναβης, που μαζί συχνά αποτελούν μια πλήρη πηγή πρωτεΐνης. Εάν έχεις αλλεργία στη σόγια, ένα μείγμα μπορεί να είναι ιδανικό για εσένα.

Τελικά, η καλύτερη σκόνη πρωτεΐνης για εσένα θα εξαρτηθεί από τις ατομικές σου ανάγκες και προτιμήσεις. Λάβε υπόψη παράγοντες όπως η ποιότητα πρωτεΐνης, οι διατροφικοί περιορισμοί, η προσωπική προτίμηση σε επίπεδο γεύσης και τα συγκεκριμένα οφέλη που αναζητάς όταν επιλέγεις μια σκόνη πρωτεΐνης.

Γιατί να καταναλώσεις σκόνη πρωτεΐνης;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να καταναλώσεις μια σκόνη πρωτεΐνης. Ένας από τους κύριους λόγους είναι η ευκολία. Μετά την προπόνηση, μπορεί να είναι ωφέλιμο να καταναλώνεις μια πηγή πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας το συντομότερο δυνατό για να βελτιστοποιήσεις την αποκατάσταση πριν από την επόμενη προπόνησή σου. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνεις με ολόκληρα τρόφιμα, ειδικά εάν έχεις ένα πολυάσχολο πρόγραμμα ή ακολουθείς μια φυτική διατροφή. Η σκόνη πρωτεΐνης είναι μια βολική εναλλακτική που σου επιτρέπει να καταναλώνεις εύκολα μια πλήρη πηγή πρωτεΐνης μετά την προπόνηση.

Ένας άλλος λόγος για να καταναλώσεις μια σκόνη πρωτεΐνης είναι η πρακτικότητα. Είναι εύκολο να την έχεις μαζί στο γυμναστήριο και να την καταναλώσεις μετά την προπόνηση, και τείνει επίσης να είναι πιο οικονομική από τις εναλλακτικές λύσεις σε επίπεδο τροφίμων. Μια μερίδα σκόνης πρωτεΐνης σε ένα σέικ συνήθως παρέχει αρκετή πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας για την προώθηση της αποκατάστασης, της προσαρμογής και της ανάπτυξης των μυών. Οι σκόνες πρωτεΐνης είναι επίσης αποδοτικές σε θερμίδες, που σημαίνει ότι λαμβάνεις την πρωτεΐνη που χρειάζεσαι χωρίς να καταναλώνεις πάρα πολλές θερμίδες.

Είναι οι σκόνες πρωτεΐνης ασφαλείς;

Οι σκόνες πρωτεΐνης είναι απολύτως ασφαλείς για τους περισσότερους ανθρώπους. Αλλά εάν έχεις αλλεργίες ή τροφικές ευαισθησίες, πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή όταν επιλέγεις μια σκόνη. Εάν είσαι αλλεργικός/ή στη σόγια, πρέπει να αποφύγεις τη σκόνη πρωτεΐνης σόγιας. Εάν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη, η απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος ή μια σκόνη μη ζωικής πρωτεΐνης μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Όσοι έχουν προϋπάρχοντα νεφρικά προβλήματα μπορεί επίσης να θέλουν να αποφύγουν τις σκόνες πρωτεΐνης και να προσέχουν την πρόσληψη πρωτεΐνης γενικά, λόγω της πρόσθετης πίεσης στα νεφρά. Αλλά για τα υγιή άτομα, δεν υπάρχει κίνδυνος από την κατανάλωση σκόνης πρωτεΐνης.

Προκαλούν οι σκόνες πρωτεΐνης αύξηση βάρους;

Οι σκόνες πρωτεΐνης μπορούν να είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων βάρους σου, είτε είναι απώλεια, διατήρηση ή αύξηση βάρους. Όλα εξαρτώνται από το πώς τη χρησιμοποιείς στη διατροφή σου.

Για παράδειγμα, η χρήση μιας σκόνης πρωτεΐνης ως υποκατάστατο γεύματος μπορεί να σε βοηθήσει να μειώσεις τη συνολική πρόσληψη θερμίδων, οδηγώντας σε απώλεια βάρους. Αλλά μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις σκόνες πρωτεΐνης για να πετύχεις ένα πλεόνασμα ενέργειας για να αυξήσεις το βάρος, όπως όταν κάνεις όγκο.

Οι σκόνες πρωτεΐνης μπορούν επίσης να είναι χρήσιμες για τη διατήρηση του βάρους, καθώς μπορούν να βοηθήσουν το σώμα σου να επισκευάσει και να προσαρμόσει τον μυϊκό ιστό, κάτι που είναι χρήσιμο για την άσκηση. Μην ξεχνάς ότι η συνολική διατροφή, η ρουτίνα άσκησης, ο ύπνος και το άγχος παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαχείριση του βάρους.

Τι περιέχουν οι σκόνες πρωτεΐνης; 

Τα συστατικά της σκόνης πρωτεΐνης μπορεί να ποικίλλουν, αλλά όλοι οι τύποι θα περιέχουν κάποια μορφή πρωτεΐνης, όπως ορό γάλακτος, καζεΐνη, σόγια, μπιζέλι ή κάνναβη. Άλλα συστατικά, όπως γλυκαντικά, αρώματα, πυκνωτικά και γαλακτωματοποιητές, προστίθενται συχνά για να βελτιώσουν τη γεύση, την υφή και τη συνολική ποιότητα.

Μερικά από τα πιο κοινά συστατικά που βρίσκονται σε σκόνες πρωτεΐνης περιλαμβάνουν:

Γλυκαντικά: όπως ζάχαρη, στέβια ή άλλα τεχνητά γλυκαντικά

Γεύσεις: όπως γεύσεις σοκολάτας, βανίλιας ή φρούτων

Πυκνωτικά: όπως κόμμι ξανθάνης ή κόμμι γκουάρ

Γαλακτωματοποιητές: όπως λεκιθίνη ή λεκιθίνη ηλίανθου

Ορισμένες σκόνες πρωτεΐνης μπορεί επίσης να έχουν πρόσθετες βιταμίνες και μέταλλα, ακόμη και πεπτικά ένζυμα για να βοηθήσουν στην πέψη.

Είναι σημαντικό να διαβάσεις την ετικέτα της σκόνης πρωτεΐνης που σκέφτεσαι να αγοράσεις και να βεβαιωθείς ότι κατανοείς τα συστατικά. Ορισμένα συστατικά μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις ή να αλληλεπιδράσουν με φάρμακα, επομένως αξίζει να γνωρίζεις τι περιέχει.

Επίσης, μην ξεχνάς να ελέγχεις την ποσότητα πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια. Ορισμένες επωνυμίες μπορεί να σε παραπλανήσουν διαφημίζοντας μια υψηλή πρωτεΐνη ανά μερίδα, αλλά το συνολικό ποσοστό πρωτεΐνης στο προϊόν μπορεί να είναι χαμηλότερο.

Για παράδειγμα, μια μάρκα μπορεί να πει ότι παρέχει 25 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα (η μερίδα είναι 30 γραμμάρια), ενώ μια άλλη μπορεί να πει ότι παρέχει 30 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα (αλλά η μερίδα είναι 50 γραμμάρια). Επομένως, φρόντισε να συγκρίνεις την ποσότητα πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια για να έχεις μια πραγματική εικόνα της ποσότητας πρωτεΐνης που λαμβάνεις.

Χρειάζομαι σκόνη πρωτεΐνης; 

Οι σκόνες πρωτεΐνης δεν είναι απαραίτητες, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που τεχνικά δεν «χρειάζεσαι» τα οποία όμως κάνουν τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη.

Αυτό ισχύει για τη σκόνη πρωτεΐνης. Μπορείς να λάβεις όλη την πρωτεΐνη που χρειάζεσαι από μια καλά σχεδιασμένη δίαιτα, αλλά μερικές φορές δεν προσφέρει τα ίδια οφέλη με μια σκόνη πρωτεΐνης, η οποία είναι πρακτική, βολική, εύκολη στη μεταφορά και αποθήκευση και αποτελεί έναν γρήγορο τρόπο για να λάβεις μια πηγή πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας χωρίς να αισθάνθεις πρήξιμο μετά την προπόνηση.

Έτσι, ενώ η σκόνη πρωτεΐνης μπορεί να μην είναι απαραίτητη, μπορεί να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και να βελτιώσει την υγεία, την ευημερία και την απόδοσή σου.

Top 10 γεύσεις πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Η Impact Whey Protein είναι η Νο1 σκόνη πρωτεΐνης μας. Με 21 γρ. πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας σε κάθε μερίδα και περισσότερες από 40 γεύσεις, η Impact Whey είναι μια αξιόπιστη επιλογή για να σε βοηθήσει να αποκτήσεις τα gains που αξίζεις.

1. Βανίλια

Δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην που είδα αυτή την γεύση να βγαίνει στην κορυφή.

Όποιος λέει ότι η βανίλια είναι βαρετή δεν έχει δοκιμάσει ποτέ την Impact Whey Protein με γεύση βανίλια. Δεν απογοητεύει ποτέ, φέρνοντας την απόλυτη κρεμώδη υφή και μια πλούσια γεύση βανίλιας.

2. Brownie σοκολάτας

Στη δεύτερη θέση είναι το Chocolate Brownie. Ένα άλλο κλασικό, αυτή η γεύση είναι πλούσια και σοκολατένια. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας γεύσεις.

Είναι τέλεια και αποτελεί μια κλασική επιλογή που δεν θα σε απογοητέψει.

3. Chocolate Smooth

Άλλο ένα κλασικό. Το Chocolate Smooth κάνει ακριβώς αυτό που λέει στην συσκευασία. Ένα απαλό και κρεμώδες σέικ σοκολάτας ιδανικό για όλες τις περιστάσεις, είτε πρόκειται για μετά την προπόνηση, πριν την προπόνηση ή για σνακ πριν τον ύπνο.

Η Chocolate Smooth Impact Whey Protein αναμειγνύεται άψογα με τρόφιμα όπως η βρώμη, αποτελώντας εξαιρετική προσθήκη σε ένα milkshake!

4. Μπισκότα και κρέμα

Φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα, μπισκότα και κρέμα. Τα αγαπημένα δίδυμα όλων. Και μπορείς να προσθέσεις την Cookies & Cream στη λίστα.

Ιδανικό για όποιον λατρεύει τα γλυκά, προσφέρει 21 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα καθώς και υπέροχη γεύση. Σε όποιον επιλέξει αυτή τη γεύση, του δίνω μπράβο.

5. Φυσική Σοκολάτα

Εντάξει, νομίζω ότι αρχίζω να το καταλαβαίνω. Σε όλους σου αρέσει η πρωτεΐνη σοκολάτας.

Στο νούμερο πέντε είναι η Natural Chocolate Impact Whey Protein. Για όσους τους αρέσει να μένουν στα κλασικά, αυτός είναι ένας νικητής.

Αυτή η βασική γεύση είναι ιδανική για όσους αγαπούν να αναμειγνύουν την πρωτεΐνη τους με πράγματα όπως γιαούρτι, βρώμη ή μιλκσέικ, καθώς είναι πολύ ευέλικτη, αλλά λειτουργεί και άψογα από μόνη της.

6. Αλατισμένη Καραμέλα

Είναι σαφές σε αυτό το σημείο ότι οι πελάτες μας έχουν υπέροχο γούστο.

Η έκτη πιο δημοφιλής γεύση Impact Whey Protein είναι η Salted Caramel. Ας είμαστε ειλικρινείς, αν δεις αυτή τη γεύση στο μενού, την παραγγέλνεις. Και όταν έχει και μια δόση πρωτεΐνης; Το αγοράζω. 21 γρ. πρωτεΐνης, υπέροχη γεύση και απαλή υφή.

7. Λευκή Σοκολάτα

Πιθανότατα γνωρίζεις κάποιον που προτιμά τη λευκή σοκολάτα από την κανονική σοκολάτα. Αν δεν το κάνεις, μάλλον είσαι εσύ.

Αυτή η απολαυστική γεύση είναι για όλους τους λάτρεις της λευκής σοκολάτας εκεί έξω - και σίγουρα είστε πολλοί. Ιδανική για να την αναμειγνύεις στα γεύματά σου ή να την απολαμβάνεις μόνη της, αυτή η γεύση μπορεί να μην ήταν στην κορυφή, αλλά είναι σίγουρα ένας νικητής.

8. Κρέμα φράουλας

Σκέψου τις μεγάλες καλοκαιρινές μέρες απολαμβάνοντας φράουλες και κρέμα στον κήπο. Τώρα φαντάσου το με 21 γρ. πρωτεΐνης, και έχει γεύση κρέμας φράουλας.

Μπορεί να βρίσκεται στο νούμερο οκτώ, αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα δεδομένου ότι έχουμε περισσότερες από 40 γεύσεις. Η γεύση κρέμας φράουλας μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά είναι σίγουρα η αγαπημένη πολλών.

9. Σοκολάτα Μέντα

Επανέλαβε μετά από μένα: η σοκολάτα μέντας δεν έχει γεύση σαν σοκολάτα καλυμμένη με οδοντόκρεμα.

Αυτή η γεύση μπορεί να διχάζει, αλλά είναι ένα καλτ κλασικό. Σκέψου παγωτό σοκολάτα μέντας. Ιδανικό για να ετοιμάσεις ένα μιλκσέικ (δοκίμασε να προσθέσεις παγωτό με μέντα και ευχαρίστησέ μας αργότερα) ή ιδανικό για να το απολαύσεις μόνο του ως σνακ μετά την προπόνηση.

10. Φυσική Φράουλα

Τελειώνοντας τα πράγματα σε μια καλοκαιρινή νότα, η θέση νούμερο 10 πηγαίνει στην Natural Strawberry.

Για όσους επιλέγουν πάντα ένα milkshake φράουλας αντί της σοκολάτας, αυτή η γεύση αποτελεί ένα νόστιμο σνακ. Είτε πρόκειται για πριν είτε μετά την προπόνηση είτε για προσθήκη στο πρωινό, η Natural Strawberry είναι μια γεύση στην οποία μπορείς να βασιστείς. Θα έχεις ένα υπέροχο γευστικό σεικ μετά από ανακίνηση.

Top 10 γεύσεις Clear Whey

Η ζουμερή πρωτεΐνη είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι. Για εκείνες τις μέρες που ένα κρεμώδες σέικ δεν είναι ακριβώς αυτό που θες, η Clear Whey παρέχει μια πιο ελαφριά, πιο αναζωογονητική επιλογή. Εδώ είναι οι 10 κορυφαίες γεύσεις Clear Whey.

1. Πορτοκαλί Μάνγκο

Κρίνοντας από τα σχόλιά σας στο Instagram, το Orange Mango που στέφθηκε ως η νούμερο ένα γεύση Clear Whey δεν αποτελεί έκπληξη.

Αυτή η γεύση ουρλιάζει καλοκαίρι. Η προσθήκη αυτής της γεύσης στο καλάθι σου μπορεί να φέρει μόνο καλά πράγματα. Καλοκαιρινά vibes και gains παντού.

2. Cranberry & Raspberry

Στη δεύτερη θέση είναι το Cranberry & Raspberry Clear Whey.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η γεύση είναι η αγαπημένη των θαυμαστών. Με γεύση ακριβώς όπως το σκουός και με 20 γρ. πρωτεΐνης, το Cranberry & Raspberry είναι πολύ ζουμερό για το καλό του. Σίγουρα μια καλή επιλογή.

Και υπάρχουν πολλές συνταγές που μπορείς να φτιάξεις με αυτή τη γεύση. Δοκίμασε αυτή τη συνταγή Clear Whey Jelly Sweets με την επόμενη αγορά σου.

3. Τσάι ροδάκινου

Μια γουλιά Peach Tea Clear Whey και θα μεταφερθείς στην πρώτη γουλιά τσαγιού ροδάκινου στις διακοπές. Ναι, αυτό.

Αυτή η ακαταμάχητη γεύση είναι αναζωογονητική, γεμάτη με 20 γρ. πρωτεΐνης και φέρνει όλη την ατμόσφαιρα των γιορτών. Καλή επιλογή παιδιά, καλή επιλογή.

4. Καρπούζι

Το καρπούζι πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα καλοκαιρινά σνακ. Γιατί λοιπόν να μην πάρεις και αυτή τη γεύση καρπουζιού με 20 γρ. πρωτεΐνης;

Η Clear Whey με γεύση καρπούζι βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Και μπορώ να καταλάβω γιατί. είναι καλό.

5. Ανανάς

Ας γίνουμε τροπικοί τώρα. Το Pineapple Clear Whey έρχεται στο νούμερο πέντε.

Το τέλειο δροσιστικό καλοκαιρινό ρόφημα πρωτεΐνης, το Pineapple Clear Whey προσφέρει 20 γρ. πρωτεΐνης και τροπική γεύση. Νόστιμο από μόνο του ή αναβάθμισε το φτιάχνοντας μια Piña Colada για εκείνο το καλοκαιρινό μπάρμπεκιου.

6. Πορτοκαλί

Για όσους από εσάς τους αρέσει να μένουν στα κλασικά, το πορτοκαλί θα μπορούσε να είναι η γεύση σου. Και φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι πολλοί από εσάς, με την γεύση πορτοκάλι να βρίσκεται στο νούμερο έξι της λίστας.

Περιέχει 20 γρ. πρωτεΐνης, το Orange Clear Whey θα σβήσει αυτή τη δίψα μετά την προπόνηση ή θα σου τροφοδοτήσει τη διάθεση πριν το γυμναστήριο. Απόλαυσε το μόνο του ή ανακάτεψε το με μία από τις συνταγές μας Clear Whey Mocktail.

7. Μήλο

Ένα μήλο (με γεύση Clear Whey) την ημέρα κρατά τον γιατρό μακριά. Αυτό λένε, σωστά;

Αυτή η γεύση που βρίσκεται στο νούμερο επτά θα ικανοποιήσει τις γεύσεις και τα μακροθρεπτικά σου συστατικά, παρέχοντας 20 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα. Ανακίνησε το για ένα αναζωογονητικό σέικ μετά την προπόνηση ή γρανίτα στην κατάψυξη για να φτιάξεις μερικά υπέροχα πρωτεϊνικά γλυκά.

8. Καραμέλα Rainbow

Το Rainbow Candy καταλαμβάνει την όγδοη θέση αυτής της λίστας με τη νοσταλγική του γεύση.

Το Rainbow Candy, το οποίο έρχεται πίσω στα οράματα με γλειφιτζούρια σερμπέτι, σίγουρα θα σου κάνει το στόμα να γεμίσει ενώ θα σου δώσει 20 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα.

Και έχουμε μερικές απίστευτες συνταγές φτιαγμένες για αυτή τη γεύση, αν θέλεις να συνδυάσεις το σνακ μετά την προπόνηση, όπως αυτά τα γλειφιτζούρια από πάγο ουράνιο τόξο. Ναι παρακαλώ.

9. Σταφύλι

Αν και μπορεί να είναι περισσότερο ένα καλτ κλασικό, το Σταφύλι σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις καθώς κατατάσσεται στην ένατη θέση.

Η τάρτα, αναζωογονητική γεύση πέφτει υπέροχα μετά την προπόνηση σε μια ζεστή ηλιόλουστη μέρα. Βάλτο σε οποιαδήποτε από τις συνταγές μας για την Clear Whey αν σου αρέσει κάτι διαφορετικό ή απλά ανακίνησέ το και απόλαυσε το μόνο του.

10. Μοχίτο

Τελευταίο αλλά σε καμία περίπτωση ασήμαντο είναι το Mojito.

Μπορεί να το έχεις δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για καλό λόγο. Είναι μια πολύ αγαπημένη γεύση που θα κάνει τα όνειρά σου για πρωτεΐνες και mocktail να γίνουν πραγματικότητα.

Οι τεχνολόγοι των προϊόντων μας εργάστηκαν σκληρά για να του δώσουν αυτή η γεύση σαν ένα δροσιστικό Mojito. Πρέπει να πω ότι το κατάφεραν. Ο τέλειος τρόπος για να πάρεις 20 γρ. πρωτεΐνης μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού.

Vegan Εναλλακτικές πρωτεΐνες ορού γάλακτος Impact

Αν και μπορεί να είναι η Νο1 επιλογή, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος Impact δεν είναι για όλους. Είτε είσαι vegan, είτε έχεις δυσανεξία στη λακτόζη, είτε ψάχνεις για κάτι πιο "στεγνό" για να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, υπάρχουν ακόμα πολλές εξαιρετικές επιλογές πρωτεΐνης εκεί έξω.

Impact Whey Isolate

Μια άλλη πρωτεΐνη με πολλές επιλογές γεύσης, η Impact Whey Isolate είναι ιδανική για όσους αναζητούν σκόνη πρωτεΐνης με υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Η Impact Whey Isolate περιέχει μηδενικά λιπαρά και 23 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα. Τα μακροθρεπτικά του συστατικά είναι απλά υπέροχα.

Vegan πρωτεΐνη

Όσον αφορά τις πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης, έχουμε καλύψει όλες τις βάσεις.

Το μείγμα πρωτεΐνης vegan είναι το τέλειο ολοκληρωμένο. Συνδυάζοντας απομονωμένη πρωτεΐνη μπιζελιού και φάβας, αυτό το μείγμα παρέχει ένα πλήρες προφίλ αμινοξέων (το οποίο μπορεί να είναι σπάνιο στις πρωτεΐνες vegan) και 20 g φυτικής πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας.

Το Vegan Protein Blend δεν είναι για σένα; Μην ανησυχείς, έχουμε επίσης απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας, πρωτεΐνη κάνναβης, απομονωμένη πρωτεΐνη μπιζελιού και πρωτεΐνη καφέ ρυζιού. Όποια κι αν επιλέξεις, όλα σε βοηθούν να πετύχεις τους φυτικούς σου στόχους.

Και φυσικά, αν ψάχνεις για ένα ελαφρύτερο ρόφημα πρωτεΐνης φυτικής προέλευσης, δοκίμασε το Clear Vegan ή το Clear Soy. Δεν θα απογοητευτείς.

Καζεΐνη αργής απελευθέρωσης

Η καζεΐνη θεωρείται συχνά ως το ρόφημα πριν τον ύπνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παρέχει μια αργή απελευθέρωση πρωτεΐνης γάλακτος, δίνοντας στο σώμα σου μια σταθερή παροχή μεταξύ των γευμάτων ή ενώ κοιμάσαι.

Τα καλύτερα σνακ πρωτεΐνης σύμφωνα με εσάς

Καμία σειρά με πρωτεϊνικά προϊόντα δεν είναι πλήρης χωρίς σνακ! Σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα σνακ πρωτεΐνης σύμφωνα τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Είτε είσαι νέος/α στον κόσμος των πρωτεϊνικών σνακ είτε θέλεις ένα τέλειο σνακ για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είσαι στο σωστό σημείο!

Layered Bar – Cookie Crumble

6 στρώσεις θεϊκής γεύσης. Τι άλλο θες; Μαλακό εσωτερικό καραμέλας και τραγανά κομμάτια πρωτεΐνης τυλιγμένα με λευκή σοκολάτα. Και το καλύτερο; Κάθε μπάρα προσφέρει 20 γρ. πρωτεΐνης!

Layered Bar – Speculoos

Είναι απλά μαγική. Δοκίμασε την!

Layered Bar – Triple Chocolate Fudge.

Γλυκά, σοκολατένια, μαλακή και νόστιμη. Σου αρκεί;

Crispy Layered Bar – Chocolate Caramel

Το Crispy Layered Bar μας είναι μια από τις πιο νόστιμες μπάρες πρωτεΐνης μας.

Προσφέρει ακαταμάχητα στρώματα γεύσης και υφής, συμπεριλαμβανομένου ενός τραγανού στρώματος με ζύμη πρωτεΐνης και καραμέλας, και έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα χωρίς ενοχές, νόστιμο σνακ που θα στηρίζει τις φιλοδοξίες σου όσον αφορά στη φυσική σου κατάσταση

Protein Cookie – Double Choc Chip

Ένα μέσο στήθος κοτόπουλου περιέχει 30 γραμμάρια πρωτεΐνης - τίποτα σε σύγκριση με τα 38 γραμμάρια που έχει αυτό το μπισκότο. Και μόνο για 321 θερμίδες. Είναι το προσωπικό μου αγαπημένο.

Layered Bar – Easter Egg

Η Μπάρα Στρώσεων Easter Egg είναι η πιο απολαυστική μπάρα πρωτεΐνης μας, με έξι ακαταμάχητα στρώματα γεύσης και υφής και την περιορισμένης έκδοσης γεύση Easter Egg.

Με δύο στρώματα πρωτεΐνης, ένα στρώμα καραμέλας, μπουκιές σόγιας, επικάλυψη με γεύση σοκολάτας γάλακτος, ψιλοκομμένα χρωματισμένα ψίχουλα σοκολάτας γάλακτος με επικάλυψη ζάχαρης - αυτές οι λαχταριστές λιχουδιές είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσεις τις διακοπές του Πάσχα.

Protein Wafer – Chocolate

Με 60% λιγότερη ζάχαρη και 20% λιγότερα λιπαρά σε σχέση με μια συνηθισμένη γκοφρέτα των σουπερμάρκετ. Απόλαυσε ένα σνακ πλούσιο πρωτεΐνη χωρίς να επηρεαστεί η σκληρή σου δουλειά.

Με λίγα λόγια

Ουφ, διψάω τώρα.

Υπάρχουν τόσες πολλές γεύσεις πρωτεΐνης ορού γάλακτος για να διαλέξεις, αλλά υπάρχουν ξεκάθαρα αγαπημένα που βγαίνουν στην κορυφή κάθε μήνα για τους πελάτες. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι αυτές οι κατατάξεις γεύσης πρωτεΐνης ορού γάλακτος θα σε βοηθήσουν να κάνεις αυτή τη σημαντική απόφαση γεύσης λίγο πιο εύκολη.

Όποια γεύση κι αν διαλέξεις, δεν νομίζω ότι μπορείς πραγματικά να κάνεις λάθος.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein