Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Vegan Διατροφή | 5 νέα συμπληρώματα για να μείνεις υγιής

Vegan Διατροφή | 5 νέα συμπληρώματα για να μείνεις υγιής
Lauren Dawes
Writer and expert5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Μια άλλη προσθήκη στην πρόσφατα ανανεωμένη κατηγορία με vegan προϊόντα είναι η συλλογή SUSTAIN η οποία αποτελείται από πέντε συμπληρώματα που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν την vegan διατροφή και το σώμα σας από μέσα προς τα έξω, έτσι ώστε να είστε σε θέση να εκτελέσετε όλες σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες και τους στόχους γυμναστικής.

Τα πραγματικά αποτελέσματα δεν συμβαίνουν σε μια νύχτα, αλλά με προσεκτικά διαμορφωμένα μείγματα που σας βοηθούν ουσιαστικά ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να κλείνετε το χάσμα μεταξύ των θέλω σας και των στόχων σας.

Πρόκειται για μια σειρά από μερικές από τις τελευταίες vegan καινοτομίες μας - με συμπληρώματα που το κάθε ένα από αυτά αξίζει μια θέση στη ρουτίνα σας.

  1. Vegan Γλυκοζαμίνη & Phytodroitin

Έχετε νιώσει την ανάγκη ότι κάτι χρειάζεται για να μετριάσει κάποια αποτελέσματα μιας βαριάς προπόνησης; Ή ίσως έχετε ενοχλήσεις και πόνους πριν ξεκινήσετε την προπόνηση... Όποια και αν είναι η αιτία, αυτές οι φυτικές κάψουλες στήριξης αρθρώσεων μπορεί να είναι η απάντηση στην ταλαιπωρία σας.

Κάθε μία περιέχει ένα συνδυασμό γλυκοζαμίνης και χονδροϊτίνης, τα οποία αποτελούν συστατικά του χόνδρου - τα υλικά που απορροφούν τις εντάσεις και λειτουργούν σαν μαξιλάρια των αρθρώσεων όταν μετακινείτε. Έχει διεξαχθεί έρευνα για να αποδειχθεί ότι η συμπλήρωση με αυτά τα δύο συστατικά μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της οστικής άρθρωσης, 1 και ακόμη και να ανακουφίσει τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας.2

Επιπλέον, περιλαμβάνουν τη βιταμίνη C, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό κολλαγόνου για την κανονική λειτουργία των οστών και του χόνδρου3 - έτσι τα συστατικά αυτά μια μέρα θα μπορούσαν πραγματικά να βοηθήσουν ώστε οι μεταπροπονητικές ενοχλήσεις να είναι ένα παρελθόν.

  1. Natural Thermo

Πάρτε τα μέγιστα οφέλη από κάθε συνεδρία αερόβιας άσκησης με το Natural Thermo – τον νέο μας φυτικό λιποδιαλύτη που αποτελεί τον ιδανικό σας σύντροφο στο τρέξιμο και την HIIT.

Το συμπλήρωμα αυτό περιέχει μόνο φυσικά φυτικά εκχυλίσματα, όπως το citrus hesperidin, έρευνα στο οποίο βρήκε ότι μπορεί να ρυθμίσει τη σύνθεση χοληστερόλης 4 και το πράσινο τσάι, που είναι γνωστό για τις επιδράσεις του στο μεταβολισμό, 5 έτσι ώστε αυτές οι βολικές κάψουλες να μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά με τον έλεγχο του βάρους σας. Και είναι πολύ εύκολο να ενσωματωθούν στην καθημερινή σας ρουτίνα.

 

  1. Vegan Protein & Greens

Επαναπροσδιορίζουμε τη φράση "going green" με αυτόν τον ήρωα υγείας. Είναι ένας συνδυασμός φυτών βασισμένος σε φυτικές πρωτεΐνες, που προέρχονται από το μπιζέλι και το φασόλι, καθώς και τα εκχυλίσματα υπερτροφών, όπως το καλέ, την chlorella, το σπανάκι, τη σπιρουλίνα και το χόρτο σιταριού.

Μην ανησυχείτε, έχει τέλεια γεύση.Διατίθεται σε τρεις υπέροχες γεύσεις - Mocha, Banana & Cinnamon, και Coconut & Lime - μπορείτε να πάρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά, χωρίς να αφήνει κακή γεύση στο στόμα σας. Κάθε μερίδα σας προσφέρει 19 γραμμάρια πρωτεΐνης και λιγότερα από 2 γραμμάρια υδατάνθρακες, συν του ότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε;

Ω, και δεν έχουμε καν αναφέρει τα οφέλη για την υγεία. Είναι γεμάτο με βασικές βιταμίνες, συμπεριλαμβανομένων των Β12 και D, οι οποίες υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, το νευρικό σύστημα, το μεταβολισμό και τη μυϊκή λειτουργία, καθιστώντας το ένα ιδανικό ρόφημα για να σας κρατήσει στην κορυφή.6,7

 

  1. Vegan Υγρό Ωμέγα 3

Έχουμε επαναπροσδιορίζει τους κανόνες με αυτό. Πρόκειται για το Vegan Liquid Omega που είναι ένας σίγουρος τρόπος για να φρεσκάρετε το πακέτο συμπληρωμάτων σας. Παρέχοντας σας ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που προέρχονται από φύκια και όχι από λιπαρά ψάρια, αυτή είναι η τέλεια προσθήκη στον φυτικό τρόπο ζωής σας που θα υποστηρίξει την κανονική όραση και τη λειτουργία του εγκεφάλου.8

Δημιουργημένο με μοναδική τεχνολογία  nano-encapsulation, έρχεται σε μια αναζωογονητική και φρουτώδη γεύση μανταρίνι - που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε αυτό το κρεμώδες υγρό ψεκάζοντάς το πάνω από τα φρούτα και τα δημητριακά, τα σμούθι και τους χυμούς σας ή απλά απ 'το κουτάλι

  1. Vegan Πολυβιταμίνη

Το να ακολουθείτε την φιλοσοφία "Going green" δεν πρέπει να σημαίνει ότι στερείστε θρεπτικά συστατικά γι 'αυτό έχουμε σχεδιάσει μια περιεκτική πολυβιταμίνη Vegan A-Z.

Και όταν λέμε ολοκληρωμένη, το εννοούμε πραγματικά ... δεν υπάρχουν λιγότερες από 22 βιταμίνες και μέταλλα σε κάθε μια από αυτές τις κάψουλες.

Αυτά τα μικροσκοπικά αλλά πολύ απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μπορούν να διαδραματίσουν ζωτικό ρόλο στη διατήρηση όλων των λειτουργιών. Από την υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος και του μεταβολισμού,6,7 στα υγιή δόντια και δέρμα 9 — πραγματικά σας στηρίζουν από μέσα προς τα έξω.

Με λίγα λόγια

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να διατηρήσετε το σώμα σας γεμάτο με όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να παραμείνει σε κατάσταση αιχμής και σε καλό δρόμο στην προπόνησή σας. Είστε σε θέση να επιτύχετε πολύ περισσότερα όταν αισθάνεστε στα καλύτερά σας και αυτά τα συμπληρώματα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να κάνετε τους στόχους σας πραγματικότητα.

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

  1. Hochberg, M. C., & Clegg, D. O. (2008). Potential effects of chondroitin sulfate on joint swelling: a GAIT report. Osteoarthritis and cartilage16, S22-S24.
  2. Philippi, A. F., Leffler, C. T., Leffler, S. G., Mosure, J. C., & Kim, P. D. (1999). Glucosamine, chondroitin, and manganese ascorbate for degenerative joint disease of the knee or low back: a randomized, double-blind, placebo-controlled pilot studyMilitary medicine164(2), 85-91.
  3. Vitamin C contributes to normal collagen formation for the normal function of bones and cartilage.
  4. Chiba, H., Uehara, M., Wu, J., Wang, X., Masuyama, R., Suzuki, K., … & Ishimi, Y. (2003). Hesperidin, a citrus flavonoid, inhibits bone loss and decreases serum and hepatic lipids in ovariectomized miceThe Journal of Nutrition133(6), 1892-1897.
  5. Westerterp-Plantenga, M. S. (2010). Green tea catechins, caffeine and body-weight regulationPhysiology & Behavior100(1), 42-46.
  6. Vitamin B12 contributes to normal energy-yielding metabolism functioning of the nervous system.
  7. Vitamin D contributes to the normal function of the immune system and the maintenance of normal muscle function.
  8. DHA contributes to maintenance of normal brain function and vision.
  9. Vitamin C contributes to normal collagen formation for the normal function of skin and teeth.
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein