Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Αθλητές

Αποκλειστική συνέντευξη με την Έλενα Κρεμλίδου

Αποκλειστική συνέντευξη με την Έλενα Κρεμλίδου
Myprotein
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Η Έλενα Κρεμλίδου, Ambassador της Myprotein, σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Myprotein!

Που σε βρίσκουμε αυτό τον καιρό; Σε είδαμε να πρωταγωνιστείς στο τραγούδι mariposa του dirty harry; Πώς σου φάνηκε η συνεργασία αυτή;

Αυτό το διάστημα ασχολούμαι κυρίως με το instagram συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και διαφημιστικά.  Επίσης εδώ και λίγες ημέρες έχω ξεκινήσει το δικό μου e-shop με ρούχα και αξεσουάρ τόσο γυναικεία όσο και αντρικά. Όσον αφορά τη συνεργασία μου με τον Dirty Harry και κατ επέκταση το τραγούδι που έχει ως τίτλο το nickname μου δηλ. MARIPOSA έχω να πω πως ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ποτέ δεν περίμενα να γίνω η αφορμή για να γράψει κάποιος ένα κομμάτι, πόσο μάλλον κάποιος που δεν ήταν καν από το περιβάλλον μου! Ήρθε από το πουθενά αλλά πίστεψα πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι και καλλιτέχνη και έτσι βοήθησα πολύ στο κλιπ και την προώθηση.

Ποια είναι η σχέση σου με την γυμναστική και γενικότερα με τον υγιεινό τρόπο ζωής;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου γυμνάζομαι! Ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία όπου οι γονείς μου με έστελναν σε τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής και στη συνέχεια χορού μεχρι και την εφηβεία μου. Παράλληλα ήμουν και σε αγωνιστική ομάδα κολύμβησης. Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα ομαδικά αθλήματα όπως το handball και το volley ball αλλά ο χορός και αργότερα το cheerleading ήταν αυτά που μου κέντριζαν το ενδιαφέρον. Φέτος είπα να δοκιμάσω και Boxing. Είναι κάτι που δεν είχα ποτέ στα άμεσα σχέδια μου αλλά προς έκπληξη μου, μου αρέσει πάρα πολύ!

Είναι ξεκάθαρο ότι ασχολείσαι με πολλά πράγματα. Πώς καταφέρνεις να εντάσεις την γυμναστική σε αυτά;

Πάντα υπάρχει χρόνος για κάτι που αγαπάς και είναι τρόπος ζωής! Δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου αν δεν γυμναστώ έστω για 1 με 2 φορές την εβδομάδα ! Το βλέπω σαν έναν τρόπο διαφυγής από την πίεση της καθημερινότητας  Έχει τυχει να μην προλάβω ένα διάστημα αλλά σε γενικές γραμμές προσπαθώ να βρίσκω μερικές ώρες για μένα. Εξάλλου η εμφάνιση μου είναι μέρος της δουλειάς μου οπότε πρέπει να την κρατάω σε ένα καλό επίπεδο.

Ποσό καιρό συνεργάζεσαι με την myprotein και τι είναι αυτό που ξεχωρίζεις στην εταιρεία και την προτιμάς;

Από το 2018. Είναι ίσως και η πιο μακροχρόνια συνεργασία που έχω ως influencer ! Ο λόγος που την ξεχωρίζω είναι και ο λόγος που επιλέγω να έχω και αποκλειστικότητα μαζί της. Και αυτός δεν είναι άλλος απο την ποιότητα των προιόντων. Είτε αυτά είναι είδη διατροφής είτε είδη αθλητικού ρουχισμού.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου προϊόντα από την εταιρεία μας;

Τα ρούχα! Έχω τόσα πολλά που αναγκάστηκα να μετατρέψω το μισό μου υπνοδωματιο σε ντουλάπα ! Από σορτσάκια μέχρι κολάν , από μπουστάκια μέχρι μπλουζάκια και μπουφάν, όλα είναι ενα κι ένα!

Πες μας κάποιο μελλοντικό σου σχέδιο ή στόχο (κάποια συνεργασια-εκπληξη ισως; Χαχαχα);

Προτιμώ να κρατήσω τα σχέδια μου για το μέλλον κρυφά προς το παρόν, μέχρι τουλάχιστον να γίνουν πραγματικότητα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσω, όταν ο κορονοιός το επιτρέψει φυσικά, να δουλέψω στο εξωτερικό.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου απόφθεγμα;

Με σκληρή δουλειά και επιμονή, μπορείς να πετύχεις τα πάντα!

Δώσε μας 3 συμβουλές ζωής.

Να αγαπάς τον εαυτό σου. Είσαι όλα όσα έχεις.Να εκτιμάς ότι έχεις γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο.Να μην σταματάς ποτέ να ονειρεύεσαι!
Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein