Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

Ο Απόλυτος οδηγός Fitness Δώρων Χριστουγέννων

Ο Απόλυτος οδηγός Fitness Δώρων Χριστουγέννων
Myprotein
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Χρειάζεσαι κάποια έμπνευση για δώρα για τους αγαπημένους σου φανατικούς της γυμναστικής αυτά τα Χριστούγεννα; Έχουμε έναν οδηγό για ό, τι θα μπορούσαν ενδεχομένως να θέλουν στην κάλτσα τους πάνω από το τζάκι τους ή κάτω από το δέντρο. Είτε τους αρέσει να τρέχουν έξω είτε τα βάρη στο γυμναστήριο, βρες τα δώρα που χρειάζονται για να ενισχύσουν την απόδοσή τους.

Έχουμε δώρα γυμναστικής προσαρμοσμένα σε κάθε αθλητική ανάγκη, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτό που δωρίζεις θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους αυτή τη σεζόν.

Ετοιμάσου να χαζέψεις πάνω από αυτόν τον απίστευτο χριστουγεννιάτικο οδηγό δώρων για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης ...

Χριστουγεννιάτικες προσφορές

 1. Gingerbread Layered Bar

Πρόσθεσε λίγη χριστουγεννιάτικη λάμψη με αυτή την μοναδική μπάρα!

2. Impact Whey - Pumpkin Spice

H αγαπημένη σου πρωτεΐνη σε μοναδική γεύση!

Χριστουγεννιάτικα Stocking Fillers - Fitness Δώρα Κάτω Από 10 €

Ψάχνεις τελευταία στιγμή να βρεις ένα δώρο να βάλεις κάτω από το δέντρο ή για έναν μυστικό Άγιο Βασίλη; Μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις μικρά δώρα που ξέρεις ότι θα λατρέψουν και θα χρησιμοποιήσουν, οπότε εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας που σίγουρα θα τα απολαύσουν.

3. Protein Spreads

Τα Protein Spreads είναι ένας νόστιμος και υγιεινός τρόπος για να ικανοποιήσεις αυτές τις επιθυμίες για σοκολάτα, είτε πρόκειται για σοκολάτα γάλακτος, φουντούκι ή λευκή σοκολάτα. Με 87% λιγότερη ζάχαρη από τις εναλλακτικές λύσεις σε σούπερ μάρκετ, μπορούν να το απολαύσουν με τέλεια pancakes ή με τοστ και πάλι να ταιριάζουν στα macros τους.

4. Protein Pancake Mix

Μιλώντας για pancakes, θα σε αγαπήσουν ακόμα περισσότερο αν συνδυάσεις αυτό το Protein Spread με αυτό το δώρο ... Το Protein Pancake Mix μας είναι γεμάτο πρωτεΐνη για να τροφοδοτήσει τα πρωινά σου και έρχεται σε 8 διαφορετικές γεύσεις, από την Cinnamon & Sugar και  Golden Syrup. Ακόμα και οι χειρότεροι σεφ δεν μπορούν να κάνουν κάτι λάθος, απλώς πρόσθεσε νερό ή γάλα και τηγάνισέ τα!

5. MP Women’s Neon MP Logo Crew Socks

Ένα μοναδικά άνετα ζευγάρι κάλτσες!

6. Pro ShakeSphere Protein Shaker

Tο ιδανικό σέικερ για κάθε χρήση!

7. Vitamin Gummies

Βοήθησε τους να μείνουν υγιείς αυτόν τον χειμώνα με λίγη βοήθεια από τα Vitamin Gummies μας. Κανένας δεν θέλει να χάσει μια προπόνηση επειδή έχει συνάχι, οπότε με αυτά τα μασώμενα gummies στο χέρι τα οποία έχουν 11 διαφορετικές βιταμίνες τους κάνουν να νιώθουν στα καλύτερά τους αυτήν την εορταστική σεζόν.

8. Metal Shaker 

Δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι από φτηνά και εύθραυστα shakers. Το Metal Shaker είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και αξιόπιστο για το πιο ομαλό ρόφημα, κάθε φορά. Με ένα ασφαλές βιδωτό καπάκι που είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρό, θα το χρησιμοποιεί καθημερινά για να πάρει την πρωτεΐνη του.

9. Myprotein Resistance Band

Ιδανικά για τα home workouts!!!

10. Φυσικό φυστικοβούτυρο

Τι είναι καλύτερο από ένα βάζο με φυστικοβούτυρο; Τι θα λέγατε για ένα ΚΙΛΟ από το καλό πράγμα;! Αυτό το υπέροχο βούτυρο με καρύδια είναι απαραίτητο σε κάθε ντουλάπι κουζίνας. Ταιριάζει με τα πάντα, από κάρυ έως μπισκότα. Μια εξαιρετική πηγή υγιεινών λιπαρών και πρωτεϊνών, δεν μπορείς να πάρεις να κάνεις κάτι λάθος με αυτό το δώρο (μπορεί να δυσκολευτείς να το βάλεις στην κάλτσα τους πάνω από το τζάκι ...)

 11. Klick Box

Τους αρέσει να κάνουν ένα καλό meal prep αλλά δεν ξέρουν που να τα αποθηκεύσουν; Με τα Μεγάλα και Μικρά Klick Box, μπορούν να διασφαλίσουν ότι διαθέτουν όλα τα τρόφιμα που χρειάζονται όταν τα χρειάζονται. Με αφαιρούμενους διαχωριστικά για να ξεχωρίζουν τα σνακ και τα συμπληρώματα, καθώς και ένα καπάκι που κάνει κλικ στη θέση του, είναι ιδανικό και για αυτά το meal prep.

12. MP Mask

Απαραίτητη στις μέρες μας...

13. Σιρόπι Χωρίς Ζάχαρη 

Τι είναι τα Χριστούγεννα χωρίς κάτι γλυκό; Το σιρόπι χωρίς ζάχαρη είναι ιδανικό για να βάλεις ως επικάλυψη στα pancakes σου, επιδόρπια και κουάκερ χωρίς να προσθέσεις αυτές τις επιπλέον θερμίδες. Το σιρόπι έρχεται σε ένα πλήθος διαφορετικών γεύσεων, όπου μπορείς να διαλέξεις και μία διαφορετική κάθε μέρα της εβδομάδας.

14. Flavdrops

Ιδανικό για τους λάτρεις του καφέ και τους αρτοποιούς, αυτό το εύχρηστο μικρό μπουκάλι περιέχει περισσότερη γεύση από ό, τι θα μπορούσες να φανταστείς. Πρόσθεσε μερικές σταγόνες σε ψωμί, ποτά και ανακάτεψε για μια έκρηξη γλυκιάς γεύσης με μηδενικές θερμίδες ή ζάχαρη. Δεν θα επιστρέψεις ποτέ στα σιρόπια γεμάτα ζάχαρη αφού προσθέσεις μερικές σταγόνες στον καφέ σου.

15. Πετσέτα Χεριών MP Essentials

Είτε είσαι στο γυμναστήριο ή κατά τη διάρκεια μιας επίπονης προπόνησης στο σπίτι, μια μικρή πετσέτα μπορεί να είναι πραγματικά βολική για να σκουπίσεις αυτόν τον σκληρό κερδισμένο ιδρώτα. Αυτή η απαλή βαμβακερή πετσέτα με ανάγλυφο λογότυπο θα τους κάνει να ιδρώνουν με στυλ.

16. Επίθεμα Τζελ Θερμοθεραπείας / Κρυοθεραπείας

Μήπως ένας τραυματισμός στο γόνατο ή στην πλάτη τους κρατάει μακριά από το γυμναστήριο; Βοήθησέ τους να αναρρώσουν με αυτό το εύχρηστο επίθεμα τζελ. Μπορεί να θερμανθεί στο φούρνο μικροκυμάτων ή να αποθηκευτεί στον καταψύκτη για να αντιμετωπίσει τυχόν πιάσιμο και τους πόνους και διαθέτει έναν εύχρηστο ιμάντα για να το κρατήσει στη θέση του. Φτάνει πια με την σακούλα με μπιζέλια στα πονεμένα σημεία σου!

Δώρα Γυμναστικής

Εδώ είναι μερικά δώρα που απλά δεν μπορούν να μην τα έχουν, ανεξάρτητα από το άθλημα που παίζουν. Από τη χαλάρωση των κουρασμένων μυών έως την έντονη προπόνηση, αυτά είναι τα δώρα που θα ενθουσιάσουν για να τα χρησιμοποιήσουν την ημέρα των Χριστουγέννων.

17. Deluxe Skipping Rope

Είτε πρόκειται για έναν εκκολαπτόμενο μπόξερ ή αγαπούν να πιέσουν τον εαυτό τους με μια καλή cardio συνεδρία, ένα σχοινάκι είναι το τέλειο δώρο. Το σχοινάκι είναι ρυθμιζόμενο για διαφορετικά ύψη και οι ασφαλείς λαβές θα διασφαλίσουν ότι μπορούν πραγματικά να πιάσουν τα οφέλη του.

18. Yoga Recovery Mat (Στρώμα Yoga)

Είτε πρόκειται για διατάσεις μετά από πολύωρο τρέξιμο, είτε για τα καθημερινά τσάκρα τους, ένα στρώμα yoga είναι το τέλειο δώρο για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης και τους Yogi. Με υψηλής αντοχής λαβή αφρού και κυματοειδούς αυλακιού, μπορούν να απολαύσουν τις διατάσεις τους με άνεση και χωρίς ολίσθηση.

 19. Foam Roller

Συνεχίζοντας το θέμα της αποκατάστασης, μετά από ένα καλό stretching, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να λύσεις αυτούς τους κουρασμένους μυς. Το υψηλής πυκνότητας EVA Foam Roller διασφαλίζει ότι διατηρεί το σχήμα του, ανεξάρτητα από την πίεση που το ασκείται. Τα foam rollers είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στην ανάπτυξη της δύναμης στον κορμό, στη μείωση των πόνων και στη βελτίωση της ισορροπίας και της σταθερότητας - είναι το τέλειο all round δώρο για κάθε λάτρη της φυσικής κατάστασης.

20. Γυναικεία Training Collection

Εάν προπονούνται καθημερινά, χρειάζονται κάποιο ανθεκτικό κιτ για να προπονηθούν. Η Training Collection έχει πάρει την κλασική εμφάνιση προπόνησης και την έχει κάνει αρκετά ισχυρή ώστε να αντέχει στις πιο δύσκολες προπονήσεις. Με επένδυση με ραβδώσεις και άνευ ραφής περικοπές για άνεση, είναι κατασκευασμένη για να είναι ανθεκτική και ευέλικτη. Περιποιήσου την με το σετ, το οποίο περιλαμβάνει, κολάν, αθλητικό σουτιέν, μακρυμάνικη μπλούζα, γιλέκο, ακόμη και φόρμα για την ημέρα ξεκούρασης.

21. Ανδρική Training Collection

Για τις ημέρες προπόνησης και ανάπαυσης, αξίζουν άνεση και αντοχή. Η συλλογή Training έχει πάρει την εμφάνιση του old school και την έκανε να διαρκέσει, ακόμη και μέσα από τις πιο δύσκολες προπονήσεις. Περιποιηθείτε τους με το πλήρες σετ που περιλαμβάνει γιλέκα, σορτς, φούτερ, φούτερ και μπλουζάκια σε 3 κομψά χρώματα.

22. Γυναικεία Composure Collection

Δώσε τους άνεση και ευελιξία αυτά τα Χριστούγεννα με τη Συλλογή Composure. Είτε πρόκειται για Yogi που χρειάζεται ρούχα που μετακινούνται μαζί τους, είτε για μια χαλαρωτική χρωματική παλέτα και απαλές ζεστές ημέρες ανάπαυσης, αυτή είναι η συλλογή για αυτές. Από μαλακά φούτερ και φόρμες έως υποστηρικτικά κολάν yoga και strappy αθλητικά σουτιέν, αυτή η συλλογή είναι τόσο όμορφη όσο και άνετη.

23. Myvitamins Skincare Christmas Gift Box

24. Gallon Hydrator

Για να μένεις πάντα ενυδατωμένος!

Δώρα Για Τους Λάτρεις Του Γυμναστηρίου

Γνωρίζουμε ότι η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για τους λάτρεις του γυμναστηρίου, οπότε δώσε τους κάτι ξεχωριστό, ώστε να μπορέσουν να κάνουν μια ισχυρή επιστροφή το 2022. Από εύχρηστα αξεσουάρ έως τον εξοπλισμό προπόνησης που πρέπει να έχουν αυτή τη σεζόν, υπάρχουν πολλά δώρα που θα κάνουν τους φίλους τους στο γυμναστήριο να ζηλεύουν.

25. Myvitamins Relaxation Christmas Box

26. Wrist Wraps

Αν τους αρέσει να σηκώνουν βαρύ, τότε τα Wrist Wraps είναι ένα must buy για την προπόνηση τους. Σχεδιασμένα για να υποστηρίζουν τους καρπούς σου και να μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού κατά τη διάρκεια της προπόνησης, τα Wrist Wraps περιλαμβάνουν μια ισχυρή στερέωση Velcro και είναι ελαστικά για να εξασφαλίσουν ότι μπορούν να χωρέσουν σχεδόν σε οποιονδήποτε.

27. Women’s Lifting Gloves

Η άρση βαρών μπορεί να είναι σκληρή στα χέρια σου, γι 'αυτό βοήθησέ τα να αποφύγουν τις επώδυνες φουσκάλες επενδύοντας σε ένα καλό ζευγάρι γάντια για το γυμναστήριο. Με δερμάτινη επένδυση στις παλάμες για επιπλέον άνεση και ρυθμιζόμενο ιμάντα Velcro για άνεση και σωστή εφαρμογή, αποτελούν ένα εξαιρετικό δώρο για κάθε γυναίκα που λατρεύει το γυμναστήριο.

28. Dipping Belt

Μήπως τους αρέσει να πιέζουν για να φτάσουν τα όρια τους σε ότι αφορά το γυμναστήριο; Αυτό το δώρο θα κάνει challenge ακόμα και τους καλύτερους lifters. Η Dipping Belt έχει σχεδιαστεί για να αντέχει έως και 100 κιλά ενώ υποστηρίζει την πλάτη του για pull ups και dips - εξαιρετικές ασκήσεις για ενίσχυση του άνω μέρους του σώματος. Κατασκευασμένη από βαρέως τύπου δέρμα, αυτή η ζώνη είναι κατασκευασμένη για να αντέξει και στις πιο δύσκολες προπονήσεις.

29. Λαβές Βαρέων Άρσεων με Ενίσχυση

Εάν το στυλ τους είναι τα βαριά deadlift, μην αφήσετε τα χέρια τους να τους περιορίσουν. Πάρτε τους ένα ζευγάρι Λαβές Βαρέων Άρσεων με Ενίσχυση για να τους βοηθήσεις ξεπεράσουν τα προσωπικά τους ρεκόρ. Σχεδιασμένα για να αυξάνουν την πρόσφυση και την επαφή με τη μπάρα και να καλύπτουν για άνεση, θα σηκώνουν περισσότερο από ποτέ.

30. Συλλογή Adapt

Δεν χρειάζονται περιγραφές. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι.

31. Συλλογή Essential

Ποιότητα. Μοναδικές τιμές. Τεράστια γκάμα. Θα τα χάσεις;

32. BCAA Energy Drink

Για μοναδική ενέργεια χωρίς θερμίδες!

33. Fat Gripz Extreme

Χρησιμοποιούνται από ελίτ bodybuilders και αθλητικές ομάδες, τα Fat Gripz έχουν σχεδιαστεί για πιο ανοιχτή λαβή στην μπάρα ώστε να ενεργοποιήσει περαιτέρω τους μυς στα χέρια και του πήχη. Βοηθώντας στην πρόληψη των μυϊκών ανισορροπιών και στην αύξηση των μυϊκών κερδών, είναι το επτασφράγιστο μυστικό του bodybuilding για να δεις αποτελέσματα και για να δυσκολεύεις τα lifts σου.

34. Δυναμωτικό Λαβής Quick Adjust Myprotein

Εάν διαπιστώσουν ότι τα χέρια και οι πήχης τους δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τα πόδια τους, τότε ήρθε η ώρα να δουλέψουν τη δύναμη της λαβής τους. Κάτι που μπορούν να κάνουν ενώ παρακολουθούν τηλεόραση, το Δυναμωτικό Λαβής Quick Adjust έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει τη δύναμη των χεριών, του καρπού και του πήχη. Η αντίσταση είναι επίσης ρυθμιζόμενη από μόλις 9 κιλά έως 40 κιλά, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδό τους και να βελτιώσουν τα lifts τους.

35. Γυναικεία Curve Collection

Δώσε της κάτι από αυτή την δημοφιλή Collection με σχέδια χωρίς ραφή και κάνε του πάντες στο γυμναστήριο να την κοιτάνε. Τα χαρακτηριστικά της Curve Collection είναι ότι αναδεικνύει το σώμα και απορροφά τον ιδρώτα. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώθει άνετα και κομψά, ό, τι και αν ασκεί στην προπόνησή της. Επιπλέον, τα ζωντανά χρώματα σίγουρα θα φωτίσουν αυτές τις σκοτεινές, χειμερινές προπονήσεις.

36. Ανδρική Essentials Collection

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που ντύνεται μόνο με αθλητικά ρούχα - και ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει όταν φαίνεται τόσο καλός; Η σειρά ανδρών Essentials τους καλύπτει για κάθε μέρα της εβδομάδας, από φόρμα για τις ημέρες ανάπαυσης έως αμάνικα για να επιδείξουν τη σκληρή δουλειά τους στο γυμναστήριο. Με μια σειρά χρωμάτων και μεγεθών, υπάρχει κάτι που ταιριάζει στον καθένα.

Υγιεινά Χριστουγεννιάτικα Σνακ

Γνωρίζουμε ότι τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με καλό φαγητό - και αυτό ισχύει και για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης. Με σνακ που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και κατάσταση, θα είσαι στην κορυφή της λίστας τους εάν βάλεις κάτω από το δέντρο τους αυτές τις λιχουδιές.

37. Pancake Bundle

38. Myprotein x Hotel Chocolat Layered Bar

39. Double Dough Brownie 

Συνδυάζοντας δύο από τις πιο δημοφιλείς λιχουδιές εκεί έξω, τα Double Dough Brownies μας, αποτελούνται από νόστιμα μπισκότα και brownies, καθώς και με πρωτεΐνες. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, συμπληρώνεται με καραμέλα με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και επικαλυμμένη με σοκολάτα - το όνειρο κάθε λάτρη της σοκολάτας.

40. Vegan Christmas Snack Box

41. Clear Whey Isolate

Ο νικητής του «The Best Sports Nutrition Product» στα European Specialist Sports Nutrition Awards 2019, η Clear Whey Isolate είναι ένα must try. Αυτό το εύκολο στην ανάμειξη πρωτεϊνικό ρόφημα είναι μια υπέροχη εναλλακτική λύση στο συνηθισμένο πρωτεϊνικό τους ρόφημα, καθιστώντας το ιδανικό για αναζωογόνηση και ενυδάτωση τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά από μια προπόνηση, ενώ αυξάνεται η πρόσληψη πρωτεΐνης τους για να ξεκινήσει η ανάκαμψη. Περιέχει 20 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα και με 12 γευστικές γεύσεις για να δοκιμάσουν, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν αυτήν την προσθήκη στη ρουτίνα προπόνησης και της διατροφής τους.

42. Clear Vegan Protein

Εάν προτιμούν μια φυτική επιλογή, μπορούν ακόμα να συμμετάσχουν στην επανάσταση των ζουμερών πρωτεϊνών! Σε 5 διαφορετικές γεύσεις, η πρωτεΐνη Clear Vegan περιέχει 10 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα και 50% της συνιστώμενης μερίδας βιταμινών Β. Αυτές οι φρουτώδεις γεύσεις είναι ιδανικές για αναζωογόνηση και ανάκαμψη μετά από μια σκληρή προπόνηση στο γυμναστήριο.

Δώρα Για Δρομείς

Με τους περισσότερους από εμάς να κάνουμε τις προπονήσεις μας έξω από το γυμναστήριο φέτος, γνωρίζουμε ότι μπορεί να ξέρεις κάποιους εκκολαπτόμενους δρομείς για να δώσεις δώρα φέτος. Μη φοβάσαι, θα έχουμε δώρα που θα λατρέψουν και να τους παρακινήσουμε να ξεκινήσουν δυναμικάτη νέα χρονιά.

43. Γυναικεία Velocity Collection

Σχεδιασμένη για να υπερφορτώνει τις συνεδρίες σας, η Συλλογή Velocity θα μείνει μαζί τους από τα πρώτα τους 5 χλμ. έως τα σκληρά σπριντ και τις συνεδρίες HIIT. Με ύφασμα απορρόφησης ιδρώτα, σχεδιασμένο για να αναπνέει, θα μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το τρέξιμό τους, είτε τρέχουν στον δρόμο εδώ και χρόνια είτε μόλις ξεκίνησαν. Περιποιήσου τους με το πλήρες σετ, το οποίο περιλαμβάνει κολάν υψηλής απόδοσης, αθλητικά σουτιέν, μακρυμάνικα top, γιλέκα και σορτς σε μια ποικιλία κολακευτικών χρωμάτων.

44. Ανδρικό Velocity Collection

Κράτησέ τους ζεστούς και άνετους στις χειμερινές τους διαδρομές με τη συλλογή Velocity. Σχεδιασμένα για να υπερφορτώνουν τις συνεδρίες σας, αυτά τα κομμάτια υψηλής απόδοσης περιλαμβάνουν τεντωμένο ύφασμα και τεχνολογία απορρόφησης ιδρώτα για να τον κρατήσει δροσερό και να παρακολουθεί κάθε κίνηση που κάνει. Με μακρυμάνικες μπλούζες, γιλέκα, μπλουζάκια, σορτς και φόρμες, μπορείς να τον προετοιμάσεις πλήρως για προπονήσεις υψηλής απόδοσης.

45. MP Reflective Crew Socks

46. MP Essential Baseball Cap

Το τρέξιμο τους χειμερινούς μήνες μπορεί να είναι αρκετά εξαντλητικό, οπότε βοήθησέ τες να τις κρατήσεις ζεστούς με αυτό το Running Headband. Ιδανικό για να διατηρούν τα μαλλιά τους πίσω και τα αυτιά τους ζεστά, ένα Running Headband επιτρέπει επίσης τη θερμότητα να ξεφύγει από την κορυφή του κεφαλιού, σε αντίθεση με ένα καπέλο. Με ανακλαστικές λεπτομέρειες που τις διατηρούν ασφαλή και σιλικόνη για να το σταματήσει, αυτό είναι το βασικό στοιχείο του δρομέα.

47. Running Armband

Είτε πρόκειται για να παρακολουθούν τις διαδρομές τους είτε για να ακούν μουσική, οι περισσότεροι δρομείς παίρνουν τα τηλέφωνά τους μαζί τους, αλλά πού μπορούν να το βάλουν; Αυτό το περιβραχιόνιο διαθέτει ένα πλήρως ρυθμιζόμενο λουράκι και είναι κατασκευασμένο από νεοπρένιο για πιο ομαλή αίσθηση κίνησης. Κάθεται κοντά στο δέρμα, με ένα πρόσθετο κλειδί, ώστε να μπορούν να τρέχουν όπως θέλουν.

48. Thermopure

Εάν χρειάζονται μια επιπλέον ώθηση για να τους σηκώσει από το κρεβάτι και να βάλουν τα αθλητικά τους, τότε το Thermopure θα μπορούσε να είναι η απάντηση. Περιέχει καφεΐνη για βελτίωση της απόδοσης και της εγρήγορσης, το Thermopure διαθέτει επίσης βιταμίνες Β για μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

49. Vegan Christmas Sample Box

50. Energy Gel Elite

Εάν προπονούνται για μαραθώνιο ή απλά αγαπούν ένα τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, τότε οι υδατάνθρακες γρήγορης καύσης θα είναι ο νέος καλύτερος φίλος τους. Βεβαιώσου ότι είναι έτοιμοι να κάνουν μεγάλες αποστάσεις με το Energy Gel Elite, ένα ενεργειακό τζελ all-in-one που συνδυάζει υδατάνθρακες μαλτοδεξτρίνης και φρουκτόζη, καθώς και ένα μείγμα ηλεκτρολυτών και βιταμινών. Εάν είναι επαγγελματίας, μπορεί επίσης να χαλαρώσει γνωρίζοντας ότι έχει εγκριθεί το Informed Sport.

Με λίγα λόγια 

Ο τρόπος που προπονούμαστε και διατηρούμε τη φόρμα μας έχει αλλάξει πολύ φέτος, αλλά ο χριστουγεννιάτικος οδηγός δώρων για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης είναι γεμάτος προτάσεις για μια σειρά από στυλ προπόνησης, είτε προπονείσαι στο υπνοδωμάτιο-γραφείο-γυμναστήριο σου, είσαι on point στην κουζίνα με την διατροφή σου ή να βρεις τις καλύτερες διαδρομές για τρέξιμο και ποδηλασία.

Γνωρίζουμε ότι αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για τους λάτρεις του γυμναστηρίου και ακόμη και για να παραμείνεις δραστήριος ή να βρεις κίνητρα. Βοήθησε τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης στη ζωή σου να το αλλάξουν για το 2022 με αυτά τα υπέροχα δώρα γυμναστικής.

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein