Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Ο απόλυτος οδηγός δώρων Χριστουγέννων για τους λάτρεις της γυμναστικής

Ο απόλυτος οδηγός δώρων Χριστουγέννων για τους λάτρεις της γυμναστικής
Emily Wilcock
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε επίσημα. Προτού το καταλάβεις, δεν θα υπάρχει χρόνος για να βρεις το τέλειο δώρο.

Γιατί λοιπόν να μην απολαύσεις την εορταστική περίοδο με ησυχία, γνωρίζοντας ότι έκανες όλες τις αγορές σου από νωρίς;

Ευτυχώς, έχουμε συγκεντρώσει τον απόλυτο οδηγό δώρων για τους λάτρεις του γυμναστηρίου για να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα.

Ποια είναι τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους λάτρεις του γυμναστηρίου

Δεν υπάρχει πιο εύκολο άτομο για ψώνια από έναν λάτρη του γυμναστηρίου. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες — πρωτεΐνη, σνακ, αξεσουάρ, ρούχα, τσάντα γυμναστηρίου, σέικερ. Θα μπορούσα να συνεχίζω...

Νέα προϊόντα, μόνο για τα Χριστούγεννα…

Impact Whey Protein – Pumpkin Spice & Cinnamon Danish

Γίνε γιορτινός/η με τις γεύσεις σου φέτος και φτιάξε ένα ρόφημα με Pumpkin Spice και Cinnamon Danish Impact Whey Protein. Η ίδια υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος, που περιέχει 18 γραμμάρια ανά μερίδα, τυλιγμένη σε ανακουφιστικές εποχιακές γεύσεις.

Οι haters μπορεί να λένε ότι το μπαχαρικό κολοκύθας είναι basic, αλλά αυτό το μείγμα ορού γάλακτος Impact Pumpkin Spice είναι κάθε άλλο παρά basic. Και το Cinnamon Danish έχει μια μοναδική γεύση...

Gingerbread Layered Bar

Ένα άλλο αγαπημένο γιορτινό είναι το Gingerbread Layered Bar. Άλλο ένα τέλειο δώρο για όσους αναζητούν πάντα ένα γρήγορο σνακ πρωτεΐνης. Έξι στρώματα γεύσης, υφής και γεύσης, που περιέχουν 20 γραμμάρια πρωτεΐνης.

Δώρα ρούχων για άνδρες

Ένα πράγμα που ποτέ δεν είναι αρκετό είναι τα ρούχα γυμναστικής. Όσο περισσότερα έχεις, τόσο λιγότερο πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πλυντήριό σου, κάτι που μου ακούγεται τέλειο. Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, δώσε το δώρο σου με στυλ και φρόντισε τον φίλο σου στο γυμναστήριο ώστε να είναι καλύτερα ντυμένος από εσένα.

Ανδρικό μπλουζάκι Limited Edition MP – Dark Olive

Μια υπερμεγέθη εφαρμογή είναι βασικό στοιχείο σε κάθε γκαρνταρόμπα γυμναστηρίου. Συνδυάζεται σχεδόν με οτιδήποτε και είναι εξαιρετικά άνετο - ειδικά αφού περιποιηθείς τον εαυτό σου με περισσότερες από τέσσερις μερίδες του χριστουγεννιάτικου δείπνου. Στην πραγματικότητα, ίσως θέλεις απλώς να το αγοράσεις για τον εαυτό σου.

Ανδρικό σορτς προπόνησης MP περιορισμένης έκδοσης Dynamic – Washed Black

Όταν το στυλ συναντά τη λειτουργικότητα — ένας αληθινός χριστουγεννιάτικος ρομαντισμός. Αλλά σοβαρά, αυτά θα πρέπει να μπαίνουν κατευθείαν στο καλάθι σου. Αλλά μόνο ο αγαπημένος σου gym buddy αξίζει κάτι τόσο ωραίο. (Αλλά ας μην το πει στους άλλους.)

MP Men's Rest Day Hoodie – Μαύρο

Είτε στον σύντροφό σου αρέσει να προπονείται με φούτερ, είτε απλώς επιλέγει να προστατεύεται από τα στοιχεία της φύσης στο δρόμο προς το γυμναστήριο, αυτό το φούτερ είναι τέλειο. Όποια και αν είναι τα κίνητρά τους, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με ένα απλό μαύρο hoodie.

MP Men's Original Drop Armhole Tank Top – Μαύρο

Για τον φίλο σου που του αρέσει να δίνει στο υπόλοιπο γυμναστήριο ένα δωρεάν εισιτήριο για την επίδειξη δικεφάλου. Άφησε τον να δείξει αυτό το pump με στυλ.

MP Men's Rest Day Joggers – Navy

Μια βόλτα στα καταστήματα, χαλάρωση στον καναπέ, εργασία από το σπίτι, προπόνηση με φίλους — όλα τέλειες ευκαιρίες για να φορέσεις μια φόρμα MP joggers.

Ανδρικές κάλτσες MP Crew – Λευκές (2 πακέτο)

Αν θέλεις να αναλάβεις τον ρόλο της μαμάς φέτος, τότε το να αγοράσεις ένα ζευγάρι κάλτσες είναι για όλους ένας σίγουρος τρόπος για να το πετύχεις. Και σου εγγυώμαι ότι την επόμενη φορά που θα δείς τους φίλους σου θα φοράνε τις φρέσκες, καινούργιες κάλτσες τους.

Δώρα ρούχων για γυναίκες

Ακόμη και η προετοιμασία για το γυμναστήριο ως γυναίκα μπορεί να είναι μια δοκιμασία. Τόσες πολλές ωραίες επιλογές και μόνο ένα σώμα για να τις φοράει. Συνέχισε και κάνε τη ζωή των φίλων σου λίγο πιο δύσκολη για εκείνους όταν αποφασίζουν τι θα φορέσουν. Σε προκαλώ.

Limited Edition MP Women's Training Seamless Leggings – Dark Olive

Ένα από τα μειονεκτήματα της εορταστικής περιόδου — προϊόντα περιορισμένης έκδοσης που θα ήθελες να είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο. Και αυτά τα κολάν δεν αποτελούν εξαίρεση.

Limited Edition MP Women's Training Seamless Sports Bra – Dark Olive

Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα πλήρες σετ. Θα ήταν αγενές να μην πάρεις και το αντίστοιχο αθλητικό σουτιέν.

MP Women's Power Mesh Slim Fit Jacket – Μαύρο

Εάν έχεις βρεθεί οπουδήποτε κοντά στο "FitTok", θα σου κολλήσει το μπουφάν BBL. Και αυτή είναι η δική μας εκδοχή. Ίσως δώσεις αυτό στον PT σου και μπορεί ακόμη και να αποφύγει να κάνει split squats στις προπονήσεις σου τον Ιανουάριο.

MP Women's 1/4 Zip Fleece – Μαύρο

Αυτό θα γίνει γρήγορα μια καθημερινή βάση για όποιον καταλήξει με αυτό το fleece. Υπάρχουν εύχρηστες τσέπες στο μπροστινό μέρος με φερμουάρ για να κρατούν το τηλέφωνο, τα κλειδιά και τα ακουστικά τους ασφαλή. A! Eίναι επίσης και θερμαινόμενο.

MP Women's Velocity Ultra Cropped Gilet – Μαύρο

Αυτό το γιλέκο ισοδυναμεί με στυλ, άνεση και πρακτικότητα. Και δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο. Είναι για όλη την ημέρα, κάθε μέρα.

MP Women's Power Cross Back Sports Bra – Μαύρο

Η τέλεια έκδοση για κάθε γκαρνταρόμπα γυμναστηρίου. Είναι πολύ ωραίο για να μην το κάνεις δώρο.

MP Women's Power Open Back Crop Top – Orchid

Εξαιρετικά κολακευτική λεπτομέρεια στην πλάτη και ελαστική μέση. Ταιριάζει τέλεια με ένα ψηλόμεσο κολάν.

MP Women's Rest Day Joggers Relaxed Fit – Grey Marl

Για να χαλαρώσεις ή να φορέσεις ένα ωραίο σορτς στο δρόμο για το γυμναστήριο αυτούς τους κρύους μήνες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το θεωρούμε αναγκαίο, και πιστεύουμε ότι το ίδιο πιστεύουν και οι φίλοι σου.

Σορτς ποδηλασίας χωρίς ραφές MP Women's Shape – Navy

Μπορεί να πιστεύεις ότι είναι η λάθος εποχή για ποδηλατικά σορτς — αλλά κάνεις λάθος. Αυτά είναι ιδανικά για όλους ανεξάρτητα από την εποχή, αλλά ίσως θελήσεις να τα διπλασιάσεις με τα παραπάνω joggers όταν τα βάζεις κάτω από το δέντρο.

Ποια είναι τα καλύτερα διατροφικά δώρα Χριστουγέννων

Πακέτα. Είναι απλό. Τα πακέτα μας είναι τα καλύτερα διατροφικά χριστουγεννιάτικα δώρα. Τα ξωτικά στην Myprotein εργάζονται σκληρά για να βεβαιωθούν ότι τα πακέτα είναι προσεκτικά κατασκευασμένα ώστε να περιλαμβάνουν τον καλύτερο συνδυασμό συμπληρωμάτων και λιχουδιών. Βασικά, όλα όσα χρειάζεσαι για να γεμίσεις μια κάλτσα, όλα σε ένα μέρος.

Vegan Sample Box

Με το Veganuary να φτάνει το νέο έτος, τα Χριστούγεννα είναι μια εξαιρετική περίοδος για να βοηθήσεις τους φίλους σου να δοκιμάσουν τον κόσμο του veganism. Και το πακέτο δειγμάτων vegan είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσεις τα vegan συμπληρώματα.

Vegan Protein Starter Pack

Εάν οι φίλοι σου δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το Veganuary, δεν θα οφείλεται στην έλλειψη συμπληρωμάτων vegan. Θα πρέπει να το προσέξεις.

The Gainer Bundle

Για τον/ην φίλο/η σου που περιμένει μέχρι την Πρωτοχρονιά για να ξεκινήσει να πετυχαίνει τους στόχους του/της – βοήθησέ τον/ην στον στόχο του/ης του με το δημοφιλές gainer πακέτο. Ο όγκος γίνεται εύκολος.

Πακέτο pancakes

Τα απαραίτητα συστατικά για μια στοίβα pancakes που αξίζει να δει όλο το Insta. Το δώρο έγινε σωστά.

Χριστουγεννιάτικο πακέτο

Δεν θα ήταν η εορταστική περίοδος χωρίς ένα νέο πακέτο για να κεράσεις τους φίλους σου. Αλλά πρόσεξε, αν τελειώσουν, τελείωσαν. Ανάθεμά σας, προϊόντα περιορισμένης έκδοσης.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για προπονήσεις στο σπίτι

Οι προπονήσεις στο σπίτι έχουν γίνει μια κοινή δραστηριότητα για πολλούς από εμάς. Εξοικονομείς χρήματα από μια συνδρομή στο γυμναστήριο, εξοικονομείς χρόνο στις μετακινήσεις σου και βρίσκεσαι πολύ πιο κοντά στο ντουλάπι πρωτεΐνης μετά την προπόνηση. Και έχουμε πολλά καλούδια για να γεμίσουμε τα γυμναστήρια των φίλων σου.

Σετ ζώνης αντίστασης πολλαπλών χρήσεων 11 τεμαχίων – Πολλαπλών

Δύο ιμάντες στα πόδια, δύο λαβές αφρού, μία άγκυρα πόρτας, πέντε σωλήνες αντίστασης και μια νάιλον τσάντα μεταφοράς. Το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο.

Ab Roller

Ένα εργαλείο για να καταστρέψεις γρήγορα τους κοιλιακούς τους βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για πολλούς επισκέπτες του γυμναστηρίου.

Μπάλα γυμναστικής και τρόμπα

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες με τις μπάλες γυμναστικής – ο τέλειος φίλος για κάθε είδους προπόνηση. Και παραδίδεται ξεφουσκωμένη, οπότε μην ανησυχείς μήπως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ένα ολόκληρο ρολό χαρτιού περιτυλίγματος για να την τυλίξεις.

Ενισχυτικό λαβής

Μην αφήνεις τη δύναμή τους να τους εμποδίζει να κάνουν νέα PB. Και μπορούν να ενισχύσουν τη λαβή τους ενώ παρακολουθούν την αγαπημένη τους τηλεοπτική εκπομπή. Νίκη. Και δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το δώρο της δύναμης λαβής.

Yoga Recovery Mat – Γκρι

Γιόγκι ή όχι. Όλοι θέλουν να έχουν ένα χαλάκι γιόγκα κρυμμένο στο πίσω μέρος του ντουλαπιού τους.

Booty Band – Heavy – Γκρι

Το επιπλέον κομμάτι της αντίστασης που απαιτείται για να κάψει πραγματικά τους γλουτούς. Τοποθετημένο όμορφα σε μια εύχρηστη τσάντα - είναι βασικά φτιαγμένο για δώρο.

Μεταλλικό Shaker

Και τέλος, το δώρο στην κορυφή της λίστας επιθυμιών όλων είναι ένα σέικερ το οποίο θα αντικαταστήσει αυτό που πιθανότατα έχει σχεδόν καταστραφεί από τη χρήση. Και αφού είναι Χριστούγεννα, γιατί να μην δώσεις στους φίλους σου ένα καλό και ανθεκτικό μεταλλικό σέικερ;

Με λίγα λόγια

Αν γνωρίζεις κάποιον που δυσκολεύεται να σκεφτεί δώρα για τους λάτρεις του γυμναστηρίου, μπορείς να του στείλεις αυτόν τον οδηγό δώρων. Τι άλλο θέλεις; Είναι βασικά μια Βίβλος από τα υπέρτατα δώρα για τους λάτρεις του γυμναστηρίου.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Emily Wilcock
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein