Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας σε συνεργασία με την Swizzels

Γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας σε συνεργασία με την Swizzels
Evangeline Howarth
Writer and expert4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Είναι δύσκολο να βρεις snacks για ειδικές περιπτώσεις που να μην σε παρασύρουν από τον στόχο σου. Βασικά, ήταν δύσκολο. Πλέον δεν είναι.

Για να γιορτάσουμε τα 16 χρόνια γενεθλίων μας, συνεργαστήκαμε με την Swizzels για να σου προσφέρουμε ολοκαίνουργιες γεύσεις γενεθλίων!

Θα βρεις όλες τις παιδικές κλασικές σου γεύσεις σε δύο δημοφιλή προϊόντα. Πάμε να τα δούμε! 

Layered Drumstick Protein Bar  

Ξέρουμε ότι λατρεύεις την Layered Protein Bar — και εμείς το ίδιο. Και για αυτό ήταν από τα πρώτα προϊόντα που του δώσαμε γεύση από την Swizzels. 

Αν ακούς πρώτη φορά για αυτή την μπάρα, πες μας πρώτα που ήσουν τόσο καιρό; Δεύτερον, δεν θα αντέξεις πολύ χωρίς να την δοκιμάσεις. Έχει 6 νόστιμες στρώσεις πρωτεΐνης, υδατανθράκων και φυτικών ινών ώστε να σε ξετρελάνει!

Μπορεί να αναρωτιέσαι πώς μια τόσο νόστιμη μπάρα μπορεί να είναι καλή για εσένα. Έχει 20 γρ. πρωτεΐνης και απαραίτητων μετάλλων, ασβέστιο και χαλκό.

Θέλεις να γιορτάσεις τα γενέθλιά μας με στυλ; Δοκίμασέ την.

Myprotein Clear Whey Isolate X Swizzels 

Το αγαπημένο μας αναζωογονητικό πρωτεϊνικό ρόφημα γίνεται μεγαλύτερο και καλύτερο αυτό το καλοκαίρι.

Κυκλοφορήσαμε 4 νέες γεύσεις που βασίζονται στα αγαπημένα σου γλυκά Swizzels ώστε να ικανοποιήσεις τις λιγούρες σου χωρίς ενοχές.

Η Clear Whey Isolate ήταν νικητής σαν το καλύτερο προϊόν αθλητικής διατροφής (‘The Best Sports Nutrition Product’) στα European Specialist Sports Nutrition Awards το 2019.

Αν ακούς πρώτη φορά για την Clear Whey, τότε θα εντυπωσιαστείς ακόμα παραπάνω. Ξέρουμε ότι τα κρεμώδη shakes δεν είναι κατάλληλα για όλους και έτσι τα μετατρέψαμε σε χυμώδη, αναζωογονητικά πρωτεϊνικά ροφήματα.

Έχουν 20 γρ. πρωτεΐνης και ελάχιστη ζάχαρη. Τέλειο για μοναδικά gains!

Βάλε αν θέλεις και πάγο και καλή απόλαυση!

Δες όλες τις γεύσεις παρακάτω.

 Clear Whey Σε Γεύση Parma Violets

Είτε είσαι συνηθισμένος/η σε αυτή τη γλυκιά γεύση στο αγαπημένο σου κοκτέιλ, είτε είσαι σε φάση να τσακίσεις ένα πακέτο με γλυκά αυτή την στιγμή, αυτή η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των γεύσεων Clear Whey σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις αναζωογόνηση καθώς αναρρώνεις από μια σκληρή προπόνηση.

Clear Whey Σε Γεύση Refreshers

Αυτή η εμβληματική γεύση θα σε φέρει πίσω στην παιδική σου ηλικία - είναι ο τέλειος τρόπος για να ενισχύσεις τη διάθεσή σου ακόμα περισσότερο μετά την προπόνηση. Αυτή η γεύση είναι υπέροχη σε ζελέ ή απλώς ανακατεμένη με παγωμένο νερό.

Clear Whey Σε Γεύση Love Hearts

Παρόλο που συνήθως μοιράζεις αυτά τα μικρά γλυκά στα αγαπημένα σου άτομα, είμαστε βέβαιοι ότι τα θέλεις να κρατήσεις αυτήν τη γεύση για σένα. Αυτή η γεύση θα σε κάνει να ερωτευτείς με αυτό το συναίσθημα μετά την προπόνηση καθώς πίνεις αυτό το γλυκό ρόφημα και απολαμβάνεις το personal best σου.

Clear Whey Σε Γεύση Drumstick

Μια γεύση που έχει αγαπηθεί από πολλές γενιές ανά τον κόσμο. Και τώρα μπορείς να την απολαύσεις στην μορφή ενός αναζωογονητικού ροφήματος clear whey. Πρόκειται για μια τρομερή γεύση πουν δεν πρέπει να χάσεις.

Με λίγα λόγια

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τα 16 χρόνια μας. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να διαλέξεις μια. Αλλά τι να πούμε και εμείς...; Διάλεξε όλες τις γεύσεις :)

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Evangeline Howarth
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Η Evangeline έχει λάβει μέρος σε πολλά ανταγωνιστικά αθλήματα από μικρή ηλικία. Ως πιστοποιημένη καθηγήτρια RYA σκαφών κατανοεί την σημασία της σωστής διατροφής για την τροφοδοσία έντονων αθλημάτων καθώς και αθλημάτων αντοχής. Έχει επίσης εμπειρία στην ομάδα GBR Squads καθώς και έχει πραγματοποιήσει τον ρόλο προπονήτριας στην πρώτημα ομάδα του πανεπιστημίου της.

Στον ελεύθερό της χρόνος, η Evangeline λατρεύεο το τρέξιμο και ιδαιαίτερα τους Μαραθωνίους. Τα σαββατοκύριακα, θα την βρείτε να κάνει θαλάσσια σπορ ή πεζοπορία σε λόφους. Τα αγαπημένα της απογεύματα κάνει HIIT session ή squats και μετά απολαμβάνει πικάντικα γεύματα και αρκετά λαχανικά – μιαμ!

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Evie εδώ.

myprotein