Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Μίνι Πρωτεϊνικά Cheesecakes

Μίνι Πρωτεϊνικά Cheesecakes
Lauren Dawes
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes
Αυτές οι μπουκίτσες έχουν το όνομά σου γραμμένο πάνω τους.

Τα ακαταμάχητα cheesecakes του Niall Kirkland είναι ιδανικά για κάθε φορά που ψάχνεις κάτι γλυκό για να ικανοποιήσεις τις λιγούρες σου. Αποτελούν επίσης ένα υπέροχο σνακ που μπορείς να πάρεις μαζί σου σε πικνίκ ή ταξίδια, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς μαχαιροπήρουνα.

Αυτή η απλή συνταγή χρησιμοποιεί μερικά υγιή υποκατάστα για να διατηρήσει την περιεκτικότητα σε λιπαρά και ζάχαρη πολύ χαμηλότερη από το κανονικό cheesecake, ώστε να μπορείς να απολαύσεις αυτές τις λιχουδιές και να συνεχίσεις να ακολουθείς τους fitness στόχους σου. Επιπλέον, το καθένα παρέχει 10g πρωτεΐνης, καθιστώντας τα έναν νόστιμο τρόπο για να συμπληρώσεις την καθημερινή σου πρόσληψη σε πρωτεΐνη.

Μερίδες 8

Συστατικά

Για τη βάση μπισκότων:
  • 8 απλά digestive μπισκότα
  • 30 γρ βούτυρο (λιωμένο)
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
Για την γέμιση:Για την επικάλυψη:

Μέθοδος

  1. Προθέρμανε το φούρνο στους 160 ° C / 320 ° F.
  2. Τρίψε τα μπισκότα σου καλά καλύπτοντας και χτυπώντας με έναν πλάστη ή χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ. Μετέφερε τα θρυμματισμένα μπισκότα σε ένα μπολ, πρόσθεσε το λιωμένο βούτυρο και το μέλι και στη συνέχεια ανακάτεψε μέχρι να συνδυαστούν πλήρως.
  3. Χώρισε το μείγμα βάσης μπισκότου ανάμεσα σε 8 θήκες cupcake σε ένα δίσκο muffin, ίσιωσε τα και στη συνέχεια ψήσε για 8 λεπτά.
  4. Για τη γέμιση, χρησιμοποιήσε ένα ηλεκτρικό χτυπητήρι για να χτυπήσεις μαζί το τυρί κρέμας, το γιαούρτι, την πρωτεΐνη βανίλιας, τις σταγόνες βανίλιας, τα ασπράδια και το μέλι για περίπου 5-10 λεπτά, έως ότου το μείγμα γίνει ελαφρύ, αφράτο και ελαφρώς σκληρό.
  5. Αφαίρεσε τις βάσεις μπισκότων από το φούρνο, άφησε τα να κρυώσουν για 2 λεπτά και στη συνέχεια πρόσθεσε 2-3 κουταλιές της σούπας cheesecake. Ρίξε την θερμοκρασία στο φούρνο στους 140 ° C / 280 ° F και στη συνέχεια ψήσε τα μίνι cheesecakes για 20 λεπτά.
  6. Εν τω μεταξύ, πρόσθεσε φράουλες, σμέουρα, λίγο νερό, χυμό λεμονιού και μέλι σε μια αντικολλητική κατσαρόλα και άφησε τα να σιγοβράσουν σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά. Ανακατεύοντας τακτικά, μαγείρεψε για 5-10 λεπτά έως ότου αρχίσουν να σπάνε τα φρούτα. Πολτοποίησε μέχρι να μαλακώσουν και συνέχισε να μαγειρεύεις τα φρούτα μέχρι να γίνουν μαρμελάδα.
  7. Αφαίρεσε τα cheesecakes από το φούρνο, ρίξε από πάνω την μαρμελάδα μούρων και διακόσμησε με λιωμένη σοκολάτα φουντούκι Protein Spread. Βάλτα στο ψυγείο και ψύξε για τουλάχιστον 1 ώρα και μετά απόλαυσε τα!

Διατροφικές πληροφορίες

Συνολικό λίπος9g
Συνολικοί υδατάνθρακες18g
Πρωτεΐνη10g
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein