Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Πρωτεϊνική Panna Cotta | Υγιεινό επιδόρπιο

Πρωτεϊνική Panna Cotta | Υγιεινό επιδόρπιο
Lauren Dawes
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Panna cotta είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό επιδόρπιο που είναι βασικά ένα απλό (αλλά εξαιρετικά νόστιμο) μείγμα κρέμας, ζάχαρης και βανίλιας - που σημαίνει συνήθως ότι είναι πολύ ανθυγιεινό.

Η ιταλική βασίλισσα της κουζίνας @healthy_floflo έχει δημιουργήσει μια πολύ πιο ελαφριά έκδοση αυτής της ακαταμάχητης απόλαυσης, έτσι ώστε να μπορείς να απολαύσεις ένα γευστικό επιδόρπιο με μακροθρεπτικά συστατικά που δεν σου θυμίζουν γλυκό. Κάθε μερίδα περιέχει πάνω από 23 γρ. πρωτεΐνης και έχει μόνο 202 θερμίδες. Ακούγεται σαν μια γλυκιά συμφωνία, σωστά;

Δεν υπάρχει πρόσθετη ζάχαρη στη συνταγή της Flo και φτιάχνεται με λίγα απλά συστατικά, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις πιο συναρπαστικές γεύσεις μας μέχρι σήμερα - Cereal Milk Impact Whey Protein. Εάν δεν την έχεις δοκιμάσει ήδη, τότε σου συνιστούμε να την προσθέσεις στο καλάθι σου το συντομότερο δυνατόν. Θα μας ευχαριστήσεις αργότερα.

Γενικά, πιστεύουμε ότι μόλις βρήκαμε το νέο σου επιδόρπιο για να ικανοποίησεις αυτές τις λιγούρες μετά το βραδινό και περιμένουμε να το δοκιμάσεις ωστε να ενθουσιαστείς όσο κι εμείς.

Μερίδες 2

https://youtu.be/qSNJLRWdH4Q

Συστατικά

  • 270 ml ελαφρύ γάλα καρύδας
  • 2 scoop Impact Whey Protein (Cereal Milk)
  • 100 ml νερό
  • 1 φακελάκι ζελατίνης (7γρ)
  • ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 30 γρ φράουλες

Μέθοδος

  1. Αρχικά φτιάξε το πρωτεϊνικό σου ρόφημα προσθέτοντας το γάλα καρύδας, το νερό και τα Cereal Milk Impact Whey Protein σε ένα shaker και ανακάτεψε τα καλά για ένα απαλό υγρό χωρίς σβώλους.
  2. Στη συνέχεια, το ρίχνεις σε ένα μπολ και μετά προσθέτεις τη ζελατίνη - αφήνεις για λίγα λεπτά πριν το ανακατέψεις και μετά προσθέτεις το εκχύλισμα βανίλιας.
  3. Μεταφέρεις το μείγμα σε μια κατσαρόλα και το ζεσταίνεις σε χαμηλή φωτιά, προσέχοντας να μην το αφήσεις να βράσει.
  4. Το ρίχνεις σε 2 φορμάκια και το τοποθετείς στο ψυγείο για ψύξη για τουλάχιστον 4 ώρες ή όλο το βράδυ.
  5. Εν τω μεταξύ, ετοίμασε τη σάλτσα φράουλας αναμειγνύοντας απλά τις φράουλες σε ένα μπλέντερ χειρός. Άφησε τες στο ψυγείο να κρυώσουν μέχρι να τις χρειαστείς.
  6. Μόλις η panna cotta είναι έτοιμη, σερβίρουμε προσεκτικά βάζοντας την φόρμα πάνω σε ένα πιάτο. Κάλυψε με τη σάλτσα φράουλας και μερικές επιπλέον φράουλες για μια τελευταία πινελιά - στη συνέχεια απόλαυσέ το!

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες202
Συνολικό λίπος6g
Συνολικοί υδατάνθρακες12g
Πρωτεΐνη23g
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein