Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Αθλητές

Ο ειδικός των προσφορών φέρνει ηρεμία στο χάος της Black Friday

Ο ειδικός των προσφορών φέρνει ηρεμία στο χάος της Black Friday
Monica Green
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Ήρθε πάλι αυτή η ώρα. Η ώρα για την Myprotein να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα. Το Black Friday.

Κάποια πράγματα όμως τα κάνουμε διαφορετικά. Δεν υπάρχει σπρώξιμο ή ποδοπατητό. Δεν θέλουμε αγορές πανικού. Οχι όχι. Φέτος η Myprotein φέρνει ηρεμία στο χάος της Black Friday.

Γνώρισε τον ειδικό των προσφορών. Μια πράξη ηρεμίας που αφορά στην επέκταση της Black Friday για όλο τον Νοέμβριο. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθείς εάν το internet σου σταματήσει στις 25 Νοεμβρίου.

Ο ειδικός των προσφορών θα σου φέρνει προσφορές κάθε μέρα για τέσσερις εβδομάδες τον Νοέμβριο. 28 ημέρες προσφορών χωρίς άγχος και τρέλα. Προσφορές που ταιριάζουν πραγματικά στο πρόγραμμά σου.

Είμαι βέβαιος ότι έχεις πολλές ερωτήσεις. Αλλά μην ανησυχείς, έχουμε όλες τις απαντήσεις παρακάτω. Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες ώστε να μπορείς να χαλαρώσεις και να κάνεις τα ψώνια σου με ηρεμία.

MYPROTEIN Black Friday

Τι είναιηMyprotein Black Friday;

Η Black Friday είναι παραδοσιακά η Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, δηλαδή η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου.

Φέτος, επεκτείνουμε τη διασκέδαση της Black Friday σε έναν ολόκληρο μήνα, με δραστηριότητα από την 1η Νοεμβρίου έως την Cyber Monday στις 28 Νοεμβρίου.

Πότε είναιη Myprotein Black Friday;

Ενώ θα έχουμε τη δραστηριότητα της Black Friday όλο τον Νοέμβριο, η ίδια η Black Friday είναι στις 25 Νοεμβρίου 2022. Θα έχουμε πολλές προσφορές και εκπτώσεις όλο τον μήνα, αλλά να ξέρεις ότι θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες για εσένα την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Καθημερινές αποκλειστικές προσφορές στο App

Εάν δεν έχεις κατεβάσει ακόμα στην εφαρμογή Myprotein, τώρα είναι η ώρα να το κάνεις.

Τον Νοέμβριο θα έχουμε μια εβδομάδα ημερήσιων προσφορών μόνο για χρήστες της εφαρμογής. Να περιμένεις μεγάλες εκπτώσεις στα αγαπημένα σου προϊόντα τις οποίες δεν θέλεις σίγουρα να τις χάσεις.

Αποκλειστικές προσφορές Ambassador

Οι Ambassador μας θα έχουν επίσης αποκλειστικές εκπτώσεις στα social τους για να σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις ακόμα περισσότερα χρήματα στα προϊόντα μας κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου. Δεν μπορούμε να σου πούμε λεπτομέρειες ακόμα… αλλά έχε το νού σου στα δικά μας social media αλλά και τα δικά τους κατά τη διάρκεια του μήνα για να μην χάσεις τις μοναδικές προσφορές.

Νέα Προϊόντα

Για να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας εποχή του χρόνου, θα λανσάρουμε ολοκαίνουργια προϊόντα τον Νοέμβριο. Τόσο συμπληρώματα όσο και ρούχα. Είναι μυστικό προς το παρόν, οπότε θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά…

Με λίγα λόγια

Αυτή ήταν μια σύντομη περιγραφή, αλλά υπάρχουν πολλά που θα γίνουν όλο τον Νοέμβριο εδώ στην Myprotein. Νέα προϊόντα για να δοκιμάσεις, φρέσκα νέα ρούχα για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές, όλα με γνώμονα τον δικό μας ειδικό των προσφορών.

Φρόντισε να μας ακολουθήσεις στο Instagram για να είσαι ενημερωμένος/η ...

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein