0
Καλάθι

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

Διατροφή

Οικονομική και αποτελεσματική διατροφή

Είναι δεδομένο πως για αρκετά άτομα είναι δύσκολο να ανταποκριθούν στις αυξημένες χρηματικές ανάγκες που απαιτεί ένα διατροφικό πλάνο για μια αποτελεσματικής διατροφή. Στόχος του συγκεκριμένου άρθρου είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το στόχο σας, με γρήγορα, θρεπτικά και οικονομικά γεύματα.

Αρχικά, ας θεωρήσουμε ότι ο στόχος μας είναι να καταναλώσουμε 5-6 γεύματα / ημέρα. Θα ήταν λανθασμένο να σας αναφέρουμε συγκεκριμένες ποσότητες μιας και το κάθε πρόγραμμα έχει διαφορετικό στόχο και κρίνεται δεδομένο ότι το κάθε διατροφικό πλάνο είναι εξατομικευμένο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

tupperware-prepped-meals

ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ

Τα παρακάτω αποτελούν μια επένδυση η οποία θα γίνει μια φορά και θα σας συνοδεύει για χρόνια.

Αρχικά,

  1. Μια τσάντα γευμάτων ή αν δεν είστε αρκετές ώρες στους δρόμους 2 κουτία τροφίμων MyProtein
  2. 2 Shakers
  3. 1 MYPROTEIN POWERTOWER
  4. 1 κουτί χαπιών αν επιλέγετε να καταναλώσετε συμπληρώματα

Λένε ότι όποιος αποτυγχάνει να προετοιμαστεί, προετοιμάζετε να αποτύχει. Επομένως, ετοιμάζουμε τα γεύματα μας πάντα από την προηγούμενη μέρα.   

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΡΩΙΝΟ

Βρώμη με Πρωτείνη MyProtein σε ένα Shaker+ 1 φρούτο

Εναλλακτικά

Γκρανόλα πρωτεΐνης με Πρωτείνη MyProtein + 1 φρούτο

 

ΣΝΑΚ

FlapJack με αμύγδαλα

Ή

1 φέτα ψωμί με φυστικοβούτυρο

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Κοτόπουλο στήθος ή Ψάρι ή άπαχο μοσχάρι με μακαρόνια πρωτεΐνης  ή ρύζι πρωτεΐνης ή noodles  με σαλάτα

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (1.5 με 2 ώρες πρίν)

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ.

1 ΦΡΟΥΤΟ + Πρωτείνη MyProtein + Cookie Πρωτεΐνης

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

 1 SCOOP Πρωτείνη MyProtein + Δεξτρόζη

ΒΡΑΔΙΝΟ

 Σαν το μεσημεριανό. Εαν το budget σας δεν σας επιτρέπει και άλλη μερίδα κρέας, μπορείτε να επιλέξετε αυγά και να τα συνδυάσετε με μακαρόνια πρωτεΐνης  ή ρύζι πρωτεΐνης ή noodles  με σαλάτα.

ΠΡΟ ΥΠΝΟΥ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)

BEDTIME EXTREME

Ή

Casein

Ή

Ελληνικό γιαούρτι

Αν κάνετε λοιπόν μια σχετική οικονομία να πάρετε κάποια από αυτά που σας προτείνουμε θα δείτε ότι μπορείτε να πετύχετε τον εκάστοτε στόχο σας με έξυπνο τρόπο, οικονομικό μακροπρόθεσμα και κυρίως αποτελεσματικό, λόγω της υψηλής ποιότητας προϊόντων που σας προσφέρουμε.  Παρόλα αυτά, μια σωστή διατροφή σίγουρα πρέπει να εμπεριέχει και ανεπεξέργαστα τρόφιμα, οπότε το να αποφύγετε πηγές πρωτεϊνης όπως το κρεάς δεν θα σας το συνιστούσαμε. Άλλωστε, όπως λέγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι “Μέτρον Άριστον”

Τα άρθρα μας διατείθονται για εκπαιδευτικούςκαι πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλεύστε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.Bασίλης Σκωλίκης

Bασίλης Σκωλίκης

Ειδικός σε θέματα Διατροφής και Fitness

Είμαι ο Βασίλης Σκολίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και ασχολούμαι με το Fitness τα τελευταία 15 χρόνια. Μπορεί οι σπουδές μου να διαφέρουν απο το πεδίο της άθλησης/διατροφής, η μακρόχρονη εμπειρία μου όμως και η επιστημονική προσέγγιση των ζητημάτων του Fitness, με καθυστούν έναν καταξιωμένο γνώστη του χώρου. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση "Extraordinary claims require extraordinary evidence", αφού τα λεγόμενα μου υποστηρίζονται κατα μεγάλο ποσοστό απο ερευνητικά δεδομένα σε συνδυασμό με εμπειρικά δεδομένα.


Οι Super προσφορές συνεχίζονται, ρίξε μια ματιά! Περισσότερα