Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

Τα μακροθρεπτικά συστατικά από το Squid Game δεν θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το Tug Of War

Τα μακροθρεπτικά συστατικά από το Squid Game δεν θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το Tug Of War
Emily Wilcock
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock

Αν δεν έχεις δει το Squid Game, πρώτον, πού βρίσκεσαι; Δεύτερον, μερικά από αυτά τα γεύματα μπορεί να σου ακούγονται περίεργα και ίσως όχι κάτι που θα ήθελες να προσθέσεις στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα γευμάτων σου (μιλάμε για τον μηλίτη και ένα βραστό αυγό). Αλλά μπορείς να το ξανασκεφτείς όταν δεις τα μακροθρεπτικά συστατικά.

Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι αυτά τα γεύματα έδωσαν στους διαγωνιζόμενους αρκετή δύναμη για να νικήσουν κάθε πρόκληση, αλλά αυτό δεν ισχύει προφανώς…αλλά σαφώς βοήθησαν τον Seong Gi-hun και δεν έκλεψε το δεύτερο αυγό.

https://www.instagram.com/p/CTTRrhJhsJc/?utm_source=ig_web_copy_link

Γεύματα από το Squid Game

Bento Box

Τα κουτιά bento αποτελούνταν από ρύζι, ένα τηγανητό αυγό, kimchi (πικάντικο λάχανο τουρσί) και μερικά βραστά λαχανικά. Ειλικρινά αυτά φαίνονταν νόστιμα. Αν και δεν είμαστε σίγουροι για το λάχανο. Ακόμα λιγότερο σίγουροι για το λάχανο τουρσί.

Μακροθρεπτικά συστατικά 

Θερμίδες: 261 γρ.

Υδατάνθρακες: 34 γρ.

Λιπαρά: 6.8 γρ.

Πρωτεΐνη: 9.3 γρ

Ψωμί Soboro με γάλα

Αν και δεν επιβεβαιώθηκαν, οι φήμες στο διαδίκτυο υποθέτουν ότι το σνακ ψωμιού που καταναλώθηκε είναι το ψωμί Soboro, ένα δημοφιλές γλυκό κουλούρι. Δεν μπορούσαμε να σου πούμε τα μακροθρεπτικά συστατικά για το μικρό κομμάτι χαρτί που πήρε ο μυστικός γιατρός Byeong-gi στο τσουρέκι του, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε ότι έκανε την κηρήθρα του να έχει πολύ πιο γλυκιά γεύση.

Μακροθρεπτικά συστατικά 

Θερμίδες: 444 γρ.

Υδατάνθρακες: 24.6 γρ.

Λιπαρά: 9.6 γρ.

Πρωτεΐνη: 12.4 γρ

https://www.instagram.com/p/CUoBDdbJP8k/?utm_source=ig_embed

Αυγό και μηλίτη

Για ένα σνακ που πραγματικά δεν ακούγεται πολύ ελκυστικό, οι διαγωνιζόμενοι ήθελαν να ξεκινήσουν για δεύτερη βοήθεια… Δεν ήταν ο αγαπημένος μας συνδυασμός ποτέ, αλλά θα του δίναμε μία ευκαιρία για μια δόση πρωτεΐνης πριν από το επόμενο παιχνίδι.

Μακροθρεπτικά συστατικά 

Θερμίδες: 198 γρ.

Υδατάνθρακες: 0.5 γρ.

Λιπαρά: 4.7 γρ.

Πρωτεΐνη: 5.5 γρ.

Κηρήθρα

Μια στιγμή υψηλής πίεσης στο Squid Game. Αλλά πώς πρέπει να εστιάζουμε σε αυτό όταν μας τρέχουν τα σάλια;

Μακροθρεπτικά συστατικά 

Θερμίδες: 391 γρ.

Υδατάνθρακες: 89.1 γρ.

Λιπαρά: 1.8 γρ.

Πρωτεΐνη: 2.8 γρ.

Μπριζόλα

Ποτέ δεν μπορεί να πάει στραβά με μια μπριζόλα, ειδικά με 56 γραμμάρια πρωτεΐνης. Θα έχουμε πέντε παρακαλώ, αλλά θα θέλαμε να φύγουμε πριν νυχτώσει…

Μακροθρεπτικά συστατικά 

Θερμίδες: 560 γρ.

Υδατάνθρακες: - γρ.

Λιπαρά: 37 γρ.

Πρωτεΐνη: 56 γρ.

Tteokbokki

Οι λιχουδιές γενεθλίων μας αποτελούνταν από κέικ σοκολάτας και παγωτό. Δεν είμαστε σίγουροι ότι θα θέλαμε να το αντικαταστήσουμε με το Tteokbokki. Ακόμα κι αν τα μακροθρεπτικά συστατικά είναι καλύτερα.

Μακροθρεπτικά συστατικά 

Θερμίδες: 340 γρ.

Υδατάνθρακες: 76 γρ.

Λιπαρά: 1 γρ.

Πρωτεΐνη: 7 γρ.

https://www.instagram.com/p/CUhoUXvIoLz/?utm_source=ig_embed

Samyang Original Ramen

Σίγουρα δεν είναι το πιο θρεπτικό στοιχείο στο μενού του Squid Game. Εξακολουθεί να φαίνεται νόστιμο, ακόμα κι αν ήταν εντελώς στεγνό.

Μακροθρεπτικά συστατικά 

Θερμίδες: 510 γρ.

Υδατάνθρακες: 78 γρ.

Λιπαρά: 17 γρ.

Πρωτεΐνη: 10 γρ.

Πιάτο με σκουμπρί στη σχάρα

Όχι σαν την μπριζόλα, αλλά θα το πάρουμε. Ειδικά αν το αγοράσαμε για 10.000 won (ή δωρεάν) από τη μαμά του Cho Sang Woo.

Αυτό που δεν σου λένε τα μακροθρεπτικά συστατικά είναι ότι το σκουμπρί είναι γεμάτο ωμέγα-3, σίδηρο και ψευδάργυρο. Εξάλλου, δεν είναι ΟΛΑ για τα μακροθρεπτικά συστατικά.

Μακροθρεπτικά συστατικά 

Θερμίδες: 248 γρ.

Υδατάνθρακες: - γρ.

Λιπαρά: 2 γρ.

Πρωτεΐνη: 21 γρ.

Με λίγα λόγια

Δεν μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε να πάμε στο Squid Game σύντομα, αν και θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι λίγη Impact Whey μπορεί να είχε βοηθήσει κατά τη διάρκεια του Tug of War… Αυτές τα μακροθρεπτικά συστατικά φαίνονται πολύ καλά στο σύνολό τους και ίσως να φτιάξουμε κάποια στιγμή μια Layered Bar με γεύση κηρήθρας.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Emily Wilcock
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein