Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Impact Week: Απόκτησε αυτά τα ολοκαίνουργια προϊόντα

Impact Week: Απόκτησε αυτά τα ολοκαίνουργια προϊόντα
Monica Green
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Η Impact Week είναι ξανά εδώ και αυτή τη φορά προσφέρουμε ακόμα περισσότερα για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τους στόχους σου. Αναμένονται απίστευτες προσφορές, ολοκαίνουργια προϊόντα και αγαπημένα προϊόντα αναζωπυρωμένα με νέες γεύσεις.

Τα νέα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να φέρνουν ζεστές φθινοπωρινές γεύσεις ενώ παράλληλα προσφέρουν τα μακροθρεπτικά συστατικά που αγαπάς. Οι νέες γεύσεις θα είναι διαθέσιμες στα πιο αγαπημένα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των Clear Whey Isolate, Clear Vegan και Layered Bar. Έχουμε επίσης έναν ολοκαίνουργιο καφέ πρωτεΐνης που παρασκευάζεται με σταθερό στη θερμότητα ορό γάλακτος, ιδανικός για όταν τα πρωινά αρχίζουν να γίνονται λίγο πιο κρύα.

Toffee Apple Clear Whey Isolate

Εάν είσαι ένας από τους πολλούς θαυμαστές της Clear Whey, το πιθανότερο είναι ότι έχεις μια γεύση που προτιμάς κάθε φορά. Αλλά κάτι στο Toffee Apple Clear Whey μπορεί να σε κάνει να θέλεις να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να δοκιμάσεις κάτι νέο.

Θυμίζοντας την τραγανή και γλυκιά γεύση του μήλου σε συνδυασμό με απαλούς τόνους toffee για αυτή τη φθινοπωρινή αίσθηση κάθε μέρα. Και με τη βραβευμένη φόρμουλα Clear Whey, κάθε μερίδα αποδίδει 20 γραμμάρια πρωτεΐνης σε λιγότερο από 100 θερμίδες.

Toffee Apple Clear Vegan

Και για όσους προτιμάνε μια φυτική πρωτεΐνη, έχουμε το Toffee Apple Clear Vegan.

Η Clear Vegan προσφέρει 10 γρ πρωτεΐνης με μόλις 51 θερμίδες και με αυτή τη νέα εορταστική γεύση, θα είσαι έτοιμος για τη φθινοπωρινή άνεση. Ιδανικό για μετά την προπόνηση ή ως ένα γρήγορο σνακ για να αυξήσεις την πρωτεΐνη σου μέσα στην ημέρα.

Toffee Apple Clear Collagen

Το Clear Collagen μπορεί να είναι λίγο αουτσάιντερ στον κόσμο των πρωτεϊνών, αλλά είναι σίγουρα ένας νικητής όταν πρόκειται για μακροθρεπτικά συστατικά.

Φτιαγμένο με πεπτίδια κολλαγόνου υψηλής καθαρότητας, το Collagen Protein είναι ένα νόστιμο απαλό ρόφημα με 90% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ενώ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λιπαρά. Το κολλαγόνο παίζει επίσης ρόλο στην υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών, διατηρώντας τα όλα υγιή και δυνατά.

Και τώρα διατίθεται και με την ολοκαίνουργια περιορισμένης έκδοσης γεύση Toffee Apple, οπότε αν είσαι κάποιος που προτιμάει το κολλαγόνο, σε έχουμε καλύψει.

Speculoos Layered Bar

Το Speculoos είναι η απόλυτη φθινοπωρινή γεύση. Και οι τεχνολόγοι των προϊόντων μας το έχουν βάλει επιτέλους σε μορφή Layered Bar. Απαλή γεύση μπισκότου καραμέλας, σε συνδυασμό με έξι στρώσεις διαφορετικής υφής. Παράδεισος.

Και με 20 γραμμάρια πρωτεΐνης και άφθονες φυτικές ίνες, είναι και φιλικό προς τα μακροθρεπτικά συστατικά.

*Και υπάρχουν ακόμη περισσότερα που θα έρθουν σύντομα… συντονίσουν σε αυτή την σελίδα.*

Με λίγα λόγια

Ερχόμαστε δυνατά με όλα τα cozy vibes για το φθινόπωρο. Προμηθεύσου τα αγαπημένα σου προϊόντα και καλούδια περιορισμένης έκδοσης για να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους fitness σου με τον πιο νόστιμο τρόπο και με τις καλύτερες τιμές, αυτή την Impact Week.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein